Jump to content
IceMan

A trait 24 de ani cu fratele in stomac

Recommended Posts

Timp de 24 de ani, viata lui George Cantea a fost normala, total lipsita de spectaculozitate. Asta pana pe 26 octombrie cand, la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Bucuresti, medicii i l-au scos, din stomac, pe fratele sau geaman.

Politist comunitar in Macin, George este acum si student al Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti. Considera ca sta bine cu sanatatea, nu avea dureri si nu-l supara nimic. Rareori acuza balonari stomacale. "M-am dus totusi la Spitalul din Macin si mi-am facut, pentru prima oara o ecografie. Medicii mi-au spus ca am o tumoare, localizata retroperineal si ca poate fi cancer", ne-a declarat George. La 26 octombrie, el a fost operat de Mircea Beuran, chirurg la Spitalul de Urgenta Floreasca. "Tumoarea a avut dimensiunea de 16/8 cm si, cel mai probabil, e vorba despre o sarcina gemelara, univitelina (n.r. gemeni dintr-un singur ovul, dezvoltati in aceeasi placenta), iar unul dintre ei l-a asimilat pe celalalt.

Deseurile biologice au format acest teratom. Un ou fecundat a avut vicii de metamorfoza iar fragmente din el au fost izolate in organismul celuilalt fat. In teratom am gasit resturi biologice de cartilaj, bronhii, par, structuri de nervi dar nu si matrici, adica nu am gasit degete formate sau creier. Sa nu-si imagineze nimeni ca e vorba despre un embrion dezvoltat in organismul unui barbat. Nici pomeneala.

A fost un defect biologic. Nu se poate spune, cu certitudine, ca e vorba despre un geaman asimilat de organism.

Oricum, anual, numai in Spitalul Floreasca, sunt operati 4-5 astfel de pacienti", spune Beuran.

Oricum, curiozitatea l-a facut pe George sa nu paraseasca spitalul pana nu vede cu ochii lui tumoarea. Mai ales ca in familia lui nu s-au mai nascut gemeni.

Sursa: Libertatea

Link to comment

. "M-am dus totusi la Spitalul din Macin si mi-am facut, pentru prima oara o ecografie. Medicii mi-au spus ca am o tumoare, localizata retroperineal si ca poate fi cancer", ne-a declarat George. La 26 octombrie, el a fost operat de Mircea Beuran, chirurg la Spitalul de Urgenta Floreasca. "Tumoarea a avut dimensiunea de 16/8 cm si, cel mai probabil, e vorba despre o sarcina gemelara, univitelina (n.r. gemeni dintr-un singur ovul, dezvoltati in aceeasi placenta), iar unul dintre ei l-a asimilat pe celalalt.

:-O nici nu stiam ca asa ceva este posibil...16/8 cm inseamna ceva..de ce oare nu si`a dat seama pana acuma..ce chestie..sa il ai pe fratele/sora tau/ta in stomac timp de 24 de ani si sa nu stii...

Link to comment

"dar un om in altul nu am mai vazut"

gandeste, tu tot intr-un om te-ai nascut... deci un om in altu e posibli.

stirea asta nu stiu cat de adevarata este, pt ca in stomac se dizolva cam tot, dar am vazut la stiri si "chestia" aia, avea si par, deci s-ar putea sa fie adevarata stirea...

hmm..cum adik avea si par...se si dezvoltase..pai stai oleaca ca asa ceva nu este posibil!

Link to comment

Mai vazusem ceva asemanator pe discovery... totusi o singura nelamurire am...respectivul a primit ceva bani de la reporteri sau cum s-a lasat filmat pt. ca eu cel putin n-as fi vrut sa apar la tv la o stire dintr-asta....

Nu toti gandim la fel :happy1: oricum e ciudat... prima data cand aud de un caz ca asta

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...