Jump to content
Nimeni

Oana Zăvoranu, consilier de imagine în PRM

Recommended Posts

Noul consilier de imagine al lui Vadim şi al PRM, Oana Zăvoranu, a recunoscut la Realitatea Tv că nu cunoaşte doctrina şi sigla partidului pentru că "nu acestea sunt importante".

Zăvoranu a dezvăluit că propunerea de a intra în PRM i-a fost făcută cu mai multe luni în urmă şi a spus că s-a gândit bine înainte de a lua această decizie. Tânăra membră a PRM a apreciat că sunt "extrem de multe variante" pentru a-şi aduce "aportul în mod pozitiv" pentru partid.

Întrebată dacă este dispusă să se conformeze vestimentar noii sale poziţii în viaţa publică, Zăvoranu a răspuns răspicat: "Nu! A-mi schimba modul în care mă îmbrac înseamnă a-mi schimba tot caracterul, toată personalitatea (...). A te îmbrăca puţin mai nonconformist şi a nu fi la patru ace în permanenţă nu înseamnă a te îmbrăca vulgar sau a fi ridicolă. Ori eu nu cred că vestimentaţia mea este ridicolă (...). Aşa cum a spus şi domnul Corneliu Vadim Tudor la conferinţă, ce e frumos îi place şi lui Dumnezeu", s-a autoapreciat Oana Zăvoranu.

Ea a admis totuşi că aparteneţa la un partid politic va genera schimbări în comportamentul său. "Eu am datoria morală, din acest moment, să-mi revizuiesc tot comportamentul, pentru că este mai mult decât onorabil să fii în dreapta unui om politic pe cât de controversat, pe atât de respectat", a opinat vedeta.

Oana Zăvoranu a explicat că doctrina şi rolul PRM în Europa: "Lucrul care-mi vine cel mai repede să vi-l spun, este referitor la acest naţionalism cunoscut al liderului PRM", iar despre sigla partidului, pe care nu o cunoştea, ea a declarat: "Nu cred că este extrem de esenţial dacă sunt trei trandafiri, dacă este unul singur - să fiţi convinşi că ştiu trandafirul al cui semn este".

Vedeta a explicat şi modul în care va scăpa PRM de imaginea de partid extremist pe care o are: "Prin faptul că eu sunt o bună româncă, prin faptul că eu am avut extraordinar de multe ocazii de a pleca din această ţară şi întotdeauna am avut în mine acest instinct de a rămâne româncă şi de a încerca să fac ceva aici, în această ţară. (...) În politică ştiu nişte lucruri sănătoase şi de bază: vreau ca ţara mea, în care m-am născut, să fie o ţară frumoasă, vreau ca tinerii să trăiască într-o ţară frumoasă, într-o ţară în care îmi face plăcere să fiu".

Membru de o zi şi necunoscătoare în ale politicii, Zăvoranu nu s-a ferit să-şi dea cu părerea despre apartenenţa PRM la o familie politică europeană: "Eu zic că este într-un grup parlamentar european, de ce să nu fie?".

Sursa: Click

Link to comment

asa parasuta asa partid asa imagine

Urmatorul pas?? Vicepresedinte Laura Andresan.

Sa inceapa orgia in alegeri

Lance te rog frumos...daca Oana Zavoranu a ajuns in politica...postul de Vicepresedinte mie rezervat mie =))=))=))=))=))

(pentru cei care nu inteleg o aluzie nu am zis ca imi e rezervat mie pentru ca sunt "stupid" or somethig like that...am zis asta pentru ca nu am nici o treaba cu politica :whistle: )

Link to comment

Daca este sa o luam asa, George Bush jr. nici macar nu arata bine, cu politica nu le are, cultura generala ioc, in general nu le are cu viata si realitatea inconjuratoare si totusi a ajuns presedintele SUA nu consilier de imagine la un partidut pierdut prin Europa.

De fapt, PRM isi atinge scopul pe care si l-a propus, actualmente fiin in pierdere de teren in fata celeilalte petarde - PNG. O vreme se va tot vorbi de asocierea Oana Zavoranu - PRM, iar orice iesire publica a Oanei va fi asociata cu PRM, ceea ce va aduce un plus de publicitate gratuita acestui partid. A fost o miscare destul de buna si inteleapta, mai ales ca, in cazul in care Oana Zavoranu va ajunge o persoana incomoda, oricand "Tribunul" are mijloacele oratorice de a o aduce pe Oana la zero ca persoana publica si a-si crea un avantaj chiar si din excluderea ei. Nu ar fi pentru prima data.

Si daca Arnold Schwarzenegger a ajuns guvernator al Californiei, de ce sa nu ajunga si Oana Zavoranu senator de Sibiu de ex.? Oricum politica nu mai este ce a fost odata, facuta de oameni puternici, care stiu ce vor. Sunt numai niste marionete care tin fata unor cercuri cu influenta si putere economica care se maimutaresc in fata noastra doar pentru a pastra niste aparente.

Link to comment
Guest [HH]Kull

PRM - Partidul Retardatilor Mintali ... mai vroia W.C. Tudor sa conduca tara cu Ion Dolanescu si Irina Loghin :lol: .. acu a adus o pe parasuta asta de Buzuka :lol:

Link to comment

nu poate sa scoata o fraza fara 2 dume fiinta asta, e fenomenala.

"Nu cred că este extrem de esenţial dacă sunt trei trandafiri, dacă este unul singur - să fiţi convinşi că ştiu trandafirul al cui semn este".

asta a fost cireasa :rofl1:

sa fi seriosi...arata bine si atat!

da, daca-ti place ogrish.com :blink:

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...