Jump to content
Smok3

Piraterie sau Original

Ce Preferati Mai Mult Sa Cumparati Cd`uri(casete) Originale Sau Piratate ?  

65 members have voted

1. 1. Ce Preferati Mai Mult Sa Cumparati Cd`uri(casete) Originale Sau Piratate ?

• Cd`uri(casete) piratate
      36
    • Cd`uri(casete) originale
      29

Recommended Posts

Posted

you'r not true gamers :angry1: ORIGINAL RULES!

dude, gandeste-te ca, cumperi un joc de care ai auzit ca e belea and shit, si iti dai seama dupa ce ai dat 2 mil. pe el ca e o porcarie...nu mai bine il iei intai pirat sa vezi daca e pe gustul tau? I mean c'mon din toate jocurile originale care le am doar 1 singur nu regret ca l-am cumparat LOK-Defiance. Keep it real, peace

Posted

Daca mi-as permite as cumpara in original. Desigur mai intervine o problema... se gasesc cam greu unele albume pe la noi... poate lucrurile se vor mai schimba cu timpul.

Noroc cu torentele si huburile :)

Posted

nu-mi permit originale asa ca le iau de pe trackere/odc etc (si chiar daca mi-as permite nu as da banii pe ele atat timp cat se pot lua dp net moka :|)

Posted

Am deschis acest thead pt. a afle parerile voastre in legatura cu Piarateria pe piata romaneasca.Este vorba doar de cd`uri muzicale ! Ce parere aveti despre pirateria in romania este mare ?

Jocuri de pe "odece"... auzi la ei... La fel ca la multe alte topic-uri se posteaza fara a se citii ce a fost scris inainte... [-( :ceuameni:

Posted

In momentul in care nu vor mai fi salariile atat de mici, iar preturile la cd-uri vor fi rezonabile, va scadea automat pirateria.

Pana atunci prefer calitatea data de original. :cool2:

Posted

' date='Nov 19 2006, 13:54' post='1539985']

nu-mi permit originale asa ca le iau de pe trackere/odc etc (si chiar daca mi-as permite nu as da banii pe ele atat timp cat se pot lua dp net moka :|)

word :)

Posted

De Ce Credeti Ca In Strainatate Cd`urile ( originale) Se Vand Mult Mai Bine Ca Si La Noi ?De Ce Ei Nu Pirateaza Asa Mult Ca Si Noi Romanii ?

Oare e vorba de nivelul de trai ? salariile sunt cu mult mai mari ca si la noi !!! :dontknow:

Guest un1cOoL
Posted

Daca ar fi sa aleg sa cumpar un cd original sau piratat as alege cu siguranta unul original. Dar prefer dld de pe net :D

Posted

Chiar ca mi-as permite nu as lua original... pt. ca e mai k lumea sa te duci pe un tracker si sa downloadezi... e alta senzatie... :)) Piracy rulz...piracy 4 ever... :)

Daca as avea acum bani sa cumpar niste jocuri originale, singurele care merita sunt CoD 1 , Jedi Academy si poate-poate Warcraft 3+Frozen Throne... :)

Deci e clar nu? :D

Posted

dude, gandeste-te ca, cumperi un joc de care ai auzit ca e belea and shit, si iti dai seama dupa ce ai dat 2 mil. pe el ca e o porcarie...nu mai bine il iei intai pirat sa vezi daca e pe gustul tau? I mean c'mon din toate jocurile originale care le am doar 1 singur nu regret ca l-am cumparat LOK-Defiance. Keep it real, peace

nu trebuie sa il joci ca sa stii cum e

de ce?

Well folow these steps :

1. Go on the original site and then watch some trailers ..se some screenshots...you don't need to pay for that !

2. Google up the name and see what people say about it

3.Look at the system requirments......if they are as high as your computer can get to it means the game has cool graphics

4. Now watch some you tube ,google or yahoo videos made by other persons.....they could be helpfull

5. Look at the other games the company made...if they have good games this one is good to...at least not horrible

6. See what the game is about..if you like the ideea or the : RTS, TBS, MMO etc... it means you will like it eaven if others don't

Procentaj :

1 raspuns bun din 6 20% sigur ca e bun

2 raspunsuri bun din 6 30% sigur ca e bun

3 raspunuri bun din 6 : 50% ca e bun

4 raspunsuri bun din 6 60% sigur ca e bun

5 raspunsuri bun din 6 80% sigur ca e bun

6 raspunsuri bun din 6 90% sigur ca e bun

10% ramane pentru ca nu poti fi sigur 100%

1 ,2,,3......6 raspunsuri din 6 adica 6 raspunsuri la care ti-a covenit sau placut....daca nu iti plac trailer-urile sau SS-urile inseamna ca e un raspuns rau.......chiar am sa editez sa pun ,,bun''' in fata

Posted

deci stau si ma minunez pe aici......................

WHO THE FUCK ARE BANI PT JOCURI ORIGINaLE..........

EU UNU NU.........inainte cum eram maniac si terminam vreo 3 jocuri pe saptamana cred ca dadeam faliment.....daca AVEAM SALAR SI CUMPARAM JOCURI ORIGINALE.......

Mai oameni un cd era 15 mii sal inchiriezi..........de cand am download de dc++ nu am mai cumparat\inchiriat nici un cd..........

Cut the crap: buguri,se blocheaza,nare un lvl,nare un fishier......

De banii aia faci orice altceva si te si joci

Posted

la muzica nu-si are rostul. cand calitatea e identica.. what's the point?

la jocuri / filme parca ar merita sa dai banii pe original.

de exemplu la muzica nici nu gasesc ce vreau eu pe cd-uri (spre exemplu vroiam ultimul album al trupei Royksopp.. EVIDENT ca nici nu auzise de formatia asta, a trebuit sa-i zic pe litere)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...