Nimeni Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Nintendo a anunţat că va livra aproape 400.000 de unităţi ale noii sale console de jocuri Wii pentru lansarea din Japonia programată pentru 2 decembrie, oferind de patru ori mai multe sisteme decât Sony, la lansarea PlayStation 3 de săptămâna trecută.Producătorul japonez de console de jocuri a anunţat de asemenea că intenţionează să livreze 1,5 milioane de unităţi ale consolei sale portabile DS în Japonia, dublând stocurile pentru perioada de vânzări maxime de la sfârşitul anului.Wii, care este dotat cu controller senzitiv la mişcare, va fi pus în vânzare în Statele Unite, duminică, şi la 2 decembrie în Japonia, concurând cu Xbox 360 de la Microsoft şi cu PS3 de la Sony.Nintendo nu a oferit detalii referitoare la numărul consolelor ce vor fi lansate pentru lansarea de pe piaţa americană.Sursa: Click
BlackDevil Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 dar totusi de ce unii oameni prefera sa isi cumpere 2-3 sisteme de acestea in detrimentul unui calculator ?e adevarat ... unele jocuri apar mai tarziu (sau deloc pe calculator) dar costurile sunt imense fata de calculatoare ...
Christian Verhulst Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 1. un astfel de sistem are o performanta mult ridicata unui calculator2. nu exista nu merge. bagi cd-ul si joci, fara sa existe "grafica la minim"3. este mai comfortabil. il conectezi la televizor si stai linistit pe fotoliu, cu o maneta in manasi acuma on-topic: nu cred ca mai este loc pe piata pt cacatelul asta de wii. xbox 360 are deja monopol si e bun de tot, playstation 3 isi vinde exemplarele la fani (e bun si el) iar copiii mici o sa isi cumpere wii pentru rayman si pacman haha. sa fim seriosi, jocurile serioase se joaca "altundeva"...
Shush Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 nu cred ca mai este loc pe piata pt cacatelul asta de wii. xbox 360 are deja monopol si e bun de tot, playstation 3 isi vinde exemplarele la fani (e bun si el) iar copiii mici o sa isi cumpere wii pentru rayman si pacman haha. sa fim seriosi, jocurile serioase se joaca "altundeva"...Cred ca te inseli ... Nintendo Wii este foarte asteptat, mai ales in America :P
The Connection Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Unii spun : ,,Wii are o grafica mai proasta dar merge. Altii spun : ,,Wii nu va conta in aceasta intrecere, grafica este mult prea proasta Eu spun: ,, Ce are Wii nu poti numi grafica, poate doar o caricatura'' NU conteaza cate console aduc in japonia.....tot wii e o porcarie, daca ati vazut trailer-ul cu Call of Duty 3 pe Wii unde ala parea ca un obsedat.....Wii a vrut sa scoata de pe piata castile virtuale...ceea ce nu au reusit....castile virtuale sunt numai pentru cei cu 50.000$ de aruncat..........Este adevarat ca Wii a avut o idee foarte foarte buna cu controlerele dar daca ar mai fi asteptat inca 5-6 luni sa faca si o grafica care chiar sa conteze sigur ar fi fost pe primul loc.....Dar asa chiar daca au multe console toate sunt inutile
Christian Verhulst Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cred ca te inseli ... Nintendo Wii este foarte asteptat, mai ales in America :Pcred ca nu :)...
Potyike Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 eu zic ca la pretu' lui va fii cumparat de multe persoane... si are grafica acceptabila... :)
Christian Verhulst Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 in ziua de astazi, cei care cumpara ceva doar pentru ca e ieftin sunt dobitoci! asa produse, asa stapan... proasta calitate!
Lord^Kani Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 eu zic ca la pretu' lui va fii cumparat de multe persoane... si are grafica acceptabila... :) asa cred si eu...se vor vinde ca painea calda...lumea asteapta o schimbare..chiar daca calitativ produsul e mai slab..se va vinde..e ceva NOU
Lancelot Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Pretul e ok grafica e pr4f.. pe la zgarrcitii de eurpeni cred ca va prinde mai bine
{JM}Alex Lifetaker Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Eu sincer tin cu Nintendo... pt. ca: 1. Este mai vechi in domeniu decat Sony si Microsoft(stiu, sunt subiectiv, dar nu vreau sa ajunga ca Sega si Atari). 2. A introdus un concept revolutionar(chestia cu senzorii) :) 3. Pretul este foarte bun si i-ar sta bine pe langa un PS3/Xbox360 in casa cuiva ;) Microsoft si Sony nu pot sa dea faliment, dar nintendo da, iar in cazul in care se intampla asta, va fi mai putina concurenta pe piata consolelor... si cine are de pierdut din asta? Utilizatorul... Si partea buna e ca deja s-au vandut peste 1 mil de console WII Pana la sfarsitul anului se asteapta sa se vanda 8 milioane(ceea ce e o cifra imensa, Xbox 1 s-a vandut in aproximativ 10 mil de exemplare) :)
Comisarul Moldovan Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Nintendo rullz...am avut ocazia sa joc pe amandoua..fiecare are punctul lui forte..dar prefer Nintendo...
Krypton Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Conteaza daca au mai multe sisteme ? Daca sunt praf..raman cu ele in stock Nintendo rulz \:D/
MontBlank Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Eu merg cu Sony. Ma doare fix in senzor de Wii. Fiecare consola are atu'ul ei. Sony are ceva, Nintendo are ceva, Xbox are ceva.
R3d_DJ^ Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 pe orice consola am jucat tot Nintende imi place mai mult... mie personal nu pentru grafica sau altceva ci pentru ca de cand ma stiu am nintendo si imi place sal scot din cand in cand din dulap si sa ma mai joc :P cred ca mai sunt unii ca mine
Stargate Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Nintendo e un nume greu de doborat (intrecut). Cand o sa mearga si MU pe el, o sa-l cumpar...
CrashOver Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Yo zic ca Sony rulez... :D PS : i`m a big fan of PSP