Jump to content
IceMan

Mortul viu

Recommended Posts

Posted

1. nu are familie

2. nu mai simte nimic... sistemul nervos i-a murit. e o tampenie ca in romania nu se legalizeaza eutanasierea la oameni. de foarte multe ori e mai bine sa adormi pacientul decat sa-l lasi sa sufere cand stii ca nu mai sunt sanse!

Posted

Cum puteţi spune unii că este super tare , kinderi fără minte , cum puteţi spune aşa ceva , nimeni nu îşi poate imagina o stare ca aceea. Este îngrozitor. Pentru el şi familia lui este o tragedie.

ai fost tu intr-o stare ca a lui? daca nu, atunci de unde stii ca e ingrozitor? ;;)

Posted

ai fost tu intr-o stare ca a lui? daca nu, atunci de unde stii ca e ingrozitor? ;;)

În locul tău m-aş gândi de două ori înainte să deschid gura.Ia-o ca pe un sfat.

Posted

ce ai vrut sa spui...ca e o stare de euforie..sau ca e o stare de veselie..sau ce..omul e MORT!

Posted

ce ai vrut sa spui...ca e o stare de euforie..sau ca e o stare de veselie..sau ce..omul e MORT!

Aproape MORT ... ca inca mai respira =)) pe mine sincer ma amuza faza. Sa ii faca transplant de creier =)) .

Posted

1. nu are familie

2. nu mai simte nimic... sistemul nervos i-a murit. e o tampenie ca in romania nu se legalizeaza eutanasierea la oameni. de foarte multe ori e mai bine sa adormi pacientul decat sa-l lasi sa sufere cand stii ca nu mai sunt sanse!

Perfect de acord cu tine ... dar totusi este o fiinta umana :( eu nu as fi in stare sa fac asa ceva , chiar daca e cam mort .. sa zic asa !

Posted

Perfect de acord cu tine ... dar totusi este o fiinta umana :( eu nu as fi in stare sa fac asa ceva , chiar daca e cam mort .. sa zic asa !

"e cam mort" :) e mort de`a binelele..nu vad sensul pt care mai e tinut in viata...poate imi explica cineva..ca eu tot nu am inteles de ce in tara asta e interzisa eutanasierea!

Posted

ok, e mort (aproape), dar nu scrie in Biblie ca se duce intr-un loc mai fericit? de ce o iei ca pe o insulta? ...

Posted

ok, e mort (aproape), dar nu scrie in Biblie ca se duce intr-un loc mai fericit? de ce o iei ca pe o insulta? ...

Unde ai vazut tu un om ce si-a ucis nevasta sa se duca intr-un loc mai fericit :blink:

Posted

kwel ^_^. The undead guy is not so dead after all :rofl1:

Posted

"e cam mort" :) e mort de`a binelele..nu vad sensul pt care mai e tinut in viata...poate imi explica cineva..ca eu tot nu am inteles de ce in tara asta e interzisa eutanasierea!

Brain death is defined as a complete and irreversible cessation of brain activity. Absence of apparent brain function is not enough. Evidence of irreversibility is also required. Brain-death is often confused with the state of vegetation.

A brain-dead individual has no electrical activity and no clinical evidence of brain function on physical examination (no response to pain, absent cranial nerve reflexes (pupillary response (fixed pupils), oculocephalic reflex, corneal reflexes), absent response to the caloric reflex test and no spontaneous respirations)

Some comatose patients can recover, and some patients with severe irreversible neurologic dysfunction will nonetheless retain some lower brain functions such as spontaneous respiration, loss of both cortex and brainstem function. Thus anencephaly, in which there is no higher brain present, is generally not considered brain death, although it is certainly an irreversible condition in which it may be appropriate to withdraw life support.

deci nimic extraordinar...e doar "brain dead"

Sursa : http://en.wikipedia.org/wiki/Brain_death

Posted

e mort de`a binelele..nu vad sensul pt care mai e tinut in viata...

=)) OMFG =))

Deci tipul e mort... faptul ca-i bate inima... e part II... eu as zice sa-l deconecteze si cu acordul familiei sa-i doneze toate organele... care sunt in stare buna(pt. ca daca inima ii bate, sangele ii circula, totul e oki doki...)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...