Jump to content
HellMaster

Discuti despre dragoste

Recommended Posts

Posted

Nagasaky' date='Nov 22 2006, 09:50' post='1546294']

1. Black acum hai sa o luam cum zici tu . Ai perfecta dreptate . Dar tu cred ca inca nu ai simtit acel "drog" despre care vorbesti numit dragoste . Nu ai simtit buzele unei fete intr-un sarut ... Sau imbratisarea unei fete care chiar tine la tine . Sa vezi cum ... din acel moment sau cel putin in momentul in care se intampla , nu iti mai pasa de orice explicatie stiintifica . Tu te bazezi pe stiinta . Nu e un lucru rau . Dar viata ... nu trebuie explicata . NU trebuie sa stii tot in viata . De ce? Pai e simplu . Daca ai stii ce sa intampla maine . De ce ai mai trai sa vezi cu ochii tai? Fara putin "suspans" nu are valoare . De aceea eu nici nu imi doresc ... ca stiinta sa descopere un mod sa calatoreasca in timp sau sa prelungeasca viata pana la infinit sau orice , absolut orice care ar putea influentza viata atat de mult incat sa schimbe tot .

Era o vorba inteleapta: "prefer sa fiu criticat pentru ceea ce sunt decat laudat pentru ceea ce nu sunt"

La fel si eu.. prefer sa traiesc in adevar, oricat de crunt ar parea pentru voi treaba asta. Am trait lucrurile de care zici tu.. aceeasi fata se saruta dup-aia cu altu`. Si daca nu o facea ea, as fi facut-o eu mai devreme sau mai tarziu cu alta tipa. Suntem animale si avem impulsuri. Suntem oameni si ne plictisim. Asta e realitatea in care traim. Relatiile nici nu ar trebui sa fie "4ever" ci doar "sa traiesti momentul" constient ca se va termina, ca iubirea nu exista, ci doar traiesti viata la MAX sau whatever mai vor tinerii azi.

Iubirea e un mit. E la fel de real ca mitologia. E un lucru frumos, o idee buna, o utopie dar esentialmente impracticabil, imposibil si cel mai naspa e ca incalca si principiul non-contradictiei. Nu are cum sa existe.

Fain cum a spus-o Chris Rock :

" You F**K, you go see a movie, you F**K, go see another movie, you F****k, see another movie. and in betwen the guy sais: wanna go get something to eat?" Cam asta e de capul relatiilor in ziua de azi..

Posted

Nu e adevarat..eu vorbesc cu prietena mea..de cand ea avea 16 ani si eu 18...deci se poate construii o relatie cu o fata de 15-16 ani...totul e sa te iubeasca si sa va potriviti...depinde de atitudinea pe care o ai si tu...la varsta aia tinde sa o ia razna..depinde cum comunici cu ea...cum te porti cu ea...multe variabile..pana la urma intr`o relatie totul depinde de voi..

am zis majoritatea, ca mai e o "proasta" (daca ma intelegi) la 1000 asta e alta treaba ... dar sti dc sta cu tine ? ca esti cu 2 ani mai mare. Era o vorba prin cartier la mine dar nu pot sa o spun pe forum =))

Posted

am zis majoritatea, ca mai e o "proasta" (daca ma intelegi) la 1000 asta e alta treaba ... dar sti dc sta cu tine ? ca esti cu 2 ani mai mare. Era o vorba prin cartier la mine dar nu pot sa o spun pe forum =))

Hmm...sta cu mine ca is cu 2 ani mai mare ca ea? ... adik cum..deci nu ma iubeste...sta doar pt ca is mai mare ca ea?dezvolta ideea sa pricep si eu

Posted

kani in caz ca nu stiai fetele de 5-8 viseaza sa fie cu un baiat care e la liceu

fetele de la liceu viseaza sa fie cu un baiat care e la facultate

iar la facultate.. vor direct un irinel sa le tina in puf..

par ele mai smechere daca sunt cuplate cu unu cu 2-3 ani mai mare ;)

Posted

black' date='Nov 22 2006, 19:19' post='1547109']

kani in caz ca nu stiai fetele de 5-8 viseaza sa fie cu un baiat care e la liceu

fetele de la liceu viseaza sa fie cu un baiat care e la facultate

iar la facultate.. vor direct un irinel sa le tina in puf..

par ele mai smechere daca sunt cuplate cu unu cu 2-3 ani mai mare ;)

=)) aha deci eu vorbesc cu ea de un an jumate..ca sa para ea mai jmechera =)) nice very nice..

Posted

Hmm...sta cu mine ca is cu 2 ani mai mare ca ea? ... adik cum..deci nu ma iubeste...sta doar pt ca is mai mare ca ea?dezvolta ideea sa pricep si eu

exemplu concret: sunt clasa a 8-a; TOATE fetele de la mine din clasa se gandesc numai la tipii de liceu.. a 10-a, a 11-a... stau in fiecare pauza pe langa clasele lor si fac fite pe acolo poate le observa pe ele cineva (si le da un flit ;) ); in mintea lor numai ele poa sa stie ce-i, dar asta e "la moda" acum...

Posted

=)) aha deci eu vorbesc cu ea de un an jumate..ca sa para ea mai jmechera =)) nice very nice..

tu pe ce lume traiesti? :blink:

arunca un ochi la fetele ce te-nconjoara..

btw kani, oamenii fac multe lucruri in mod subconstient.

eu zic ca fetele vor sa se cupleze cu baieti mai mari ca sa para mai interesante.

ele se apara zicand ca "nu am ce vorbi cu baietii de varsta mea, sunt prea imaturi"

in fapt subconstientul e la putere chiar daca ele nu-si dau seama..

Posted

stintza mare si tare zice ca o fata se dezvolta mai rpd decat un baiat.. si de aceea rareori gasesti un baiet si o fata de aceasi varsta impreuna (eu sunt un fenomen... sunt rar.... :P si pretena mea are 16 ani and guess what suntem deja de 1 an impreuna (cu mici despartziri) :) )

Posted

irinel =))

nici chiar asa dar in mare sunt cam de acord cu black...love doesn`t exist... uite un om rational... acum urmeaza sa ziceti si de el ca a fost deceptionat groaznic?

uite ca nu sunt dereglata... sunt altii care cred la fel...

:angelbath:

Guest another_dw
Posted

love is just a dream...

Posted

black' date='Nov 22 2006, 19:41' post='1547180']

tu pe ce lume traiesti? :blink:

arunca un ochi la fetele ce te-nconjoara..

btw kani, oamenii fac multe lucruri in mod subconstient.

eu zic ca fetele vor sa se cupleze cu baieti mai mari ca sa para mai interesante.

ele se apara zicand ca "nu am ce vorbi cu baietii de varsta mea, sunt prea imaturi"

in fapt subconstientul e la putere chiar daca ele nu-si dau seama..

Black ... faci atata filozofie dintr`o relatie...ca daca ar fi dupa tine nu ar mai trebui nimeni sa vorbeasca cu nimeni..ca tot timpul exista un motiv..subconstientul e la putere...hai ma lasi...nu neg ca asa e...dar nu subconstientul ii dicteaza unei persoane cu cine sa vorbeasca...adik daca mie nu imi place de una..eu am sa vorbesc cu ea doar pt ca e mai mare?sau cum?...sa arunc un ochi la fetele ce ma inconjoara..crede`ma..stiu..si is satul de zdre*** si pana****...

Cat despre tine Serenity.. :) dragostea nu exista..sincer imi e mila de tine...esti o persoana singura care nu ai sa cunosti niciodata adevaratele momente memorabile din viata unui om.cu regret iti spun ca daca mergi pe conceptul asta..pierzi multe clipe frumoase...

Posted

Black ... faci atata filozofie dintr`o relatie...ca daca ar fi dupa tine nu ar mai trebui nimeni sa vorbeasca cu nimeni..ca tot timpul exista un motiv..subconstientul e la putere...hai ma lasi...nu neg ca asa e...dar nu subconstientul ii dicteaza unei persoane cu cine sa vorbeasca...adik daca mie nu imi place de una..eu am sa vorbesc cu ea doar pt ca e mai mare?sau cum?...sa arunc un ochi la fetele ce ma inconjoara..crede`ma..stiu..si is satul de zdre*** si pana****...

Cat despre tine Serenity.. :) dragostea nu exista..sincer imi e mila de tine...esti o persoana singura care nu ai sa cunosti niciodata adevaratele momente memorabile din viata unui om.cu regret iti spun ca daca mergi pe conceptul asta..pierzi multe clipe frumoase...

Diferenta dintre tine si noi ( eu + serenity, just for the sake of the arguement ) este ca tu nu o sa poti sa vezi niciodata sentimentele asa cum le vedem noi. Adica asa cum sunt cu adevarat.

Pe de alta parte noi putem sa simtim, daca vrem. Doar ca preferam sa nu.

Cine rateaza ceva? Mie mi se pare ca tu iesi in pierdere aici pentru ca eu pot sa fac ce faci tu dar aleg sa nu. Daca vreau, o voi face, sunt liber. Tu nu esti liber pentru ca esti legat de sentimente si faci ce iti dicteaza inima. Sentimentele nu o sa-ti permita sa ai o privire limpede asupra lumii.. tot ce o sa vezi in viata o sa fie legat de sentimente. Chiar si de satin.. tot catushe sunt si tot iti ingradeste libertatea de a gandi.

P.s. te rog eu nu mai face afirmatii nici la adresa mea nici la adresa lui serenity ( de genul "esti o persoana singura care nu o sa cunosti niciodata adevaratele momente din viata" )

vorbeste despre idee, nu despre om

Posted

black' date='Nov 22 2006, 20:24' post='1547292']

Diferenta dintre tine si noi ( eu + serenity, just for the sake of the arguement ) este ca tu nu o sa poti sa vezi niciodata sentimentele asa cum le vedem noi. Adica asa cum sunt cu adevarat.

Pe de alta parte noi putem sa simtim, daca vrem. Doar ca preferam sa nu.

Cine rateaza ceva? Mie mi se pare ca tu iesi in pierdere aici pentru ca eu pot sa fac ce faci tu dar aleg sa nu. Daca vreau, o voi face, sunt liber. Tu nu esti liber pentru ca esti legat de sentimente si faci ce iti dicteaza inima. Sentimentele nu o sa-ti permita sa ai o privire limpede asupra lumii.. tot ce o sa vezi in viata o sa fie legat de sentimente. Chiar si de satin.. tot catushe sunt si tot iti ingradeste libertatea de a gandi.

P.s. te rog eu nu mai face afirmatii nici la adresa mea nici la adresa lui serenity ( de genul "esti o persoana singura care nu o sa cunosti niciodata adevaratele momente din viata" )

vorbeste despre idee, nu despre om

Hai ca nu vreau sa ma cert cu tine..ca stii ca te respect..deci tu daca vrei iubesti daca nu,nu!daca vrei simti daca nu,nu! =)) iubirea nu e la comanda..nu iti dictezi tu cand sa te indragostesti...eu ies in pierdere?de ce?pt ca am o fata frumoasa langa mine pe care o iubesc..si care ma iubeste..o fata care a fost si este langa mine in toate momentele grele...nu prea cred...

Sa ai o seara frumoasa :tiphat:

P.S. - atat timp cat nu jignesc pe nimeni fac ce afirmatii vreau eu..!!

Posted

faza cu fetele care se uita la baietii mai mari este normala si cunoscuta. mie mi se pare ceva normal, nu ceva "fitos". fetele sunt de obicei (de obicei, nu mereu) mai emancipate, mai mature asa ca un baiat mai mare este pe masura ei. e drept ca in romania (in scoli) se practica asta pentru "reputatie" (ce copilaros suna) si ca sa fii "cool" insa sa nu generalizam.

cat despre dragostea exista sau nu, habar nu am care e definitia stiintifica sau filozofica insa un lucru pot sa-ti spun: odata m-am ars cu ea si pot sa iti spun ca sentimentul acela de suparare nu are egal! deci ceva ceva tot exista... ca e iubire sau nu, nu stiu, lumea insa asa ii spune. eu ma conformez :).

PS: cam ai dreptate in ziua de astazi, fuck, eat, film, fuck, eat, film etc. ... hahaha :)

Posted

mda cristiane nu chiar mereu, cand aveam 15 ani si alea de 18 ani nu prea imi placeau. Dc ? multe fite, credeau ca sunt superioare (desi nu imi era prea greu sa le arat ca nu sunt) si le-am lasat in "visul" lor frumos. Chiar ma gandesc de ce dracu' nu am luat tepe de la fete in liceu :|.

Kani si astia, noi care suntem mai apropiati de 30 de ani gandim altfel, voi sub 25 ganditi altfel deci nu are rost sa ne certam aiurea.

irinel

nici chiar asa dar in mare sunt cam de acord cu black...love doesn`t exist... uite un om rational... acum urmeaza sa ziceti si de el ca a fost deceptionat groaznic?

uite ca nu sunt dereglata... sunt altii care cred la fel...

nu sere dar tu o ziceai cu prea multa convingere :P (parea sadic :D)

Poate din postul asta o sa zica multi ca ma dau mare, nu dar sunt niste lucruri pe care la varsta aia nu prea imi pasau dar acuma imi trezeste putin interesul.

Posted

pai da, insa eu vorbeam de fetele care se uita numai la baietii mai mari. mie chiar mi se pare ridicol un baiat de 16 ani cu o fata de 18 ani. fata aia e deja o doamna, daca e imbracata bine nici nu ii dai 18 ani pe cand baiatul ala inca mai sta la coada la playstation si trage cu prastia. diferentele sunt prea mari :).

Posted

black' date='Nov 22 2006, 19:44' post='1547372']

mie daca mi-ai fi spus ce i-ai zis lui sere as fi luat-o ca pe o insulta

o seara frumoasa si tie :tiphat:

si eu o iau ca pe o insulta dar daca nu stie sa se poarte altfel cu o femeie il las in lumea lui... aceea in care la 19 ani dragostea il ajuta sa treaca peste "imensele" probleme specifice varstei...

:whistle:

Posted

Heh culmea si fata asta este tot cu unul de facultate =)) . Dar cum e un pacalici de 2 lei... cu infatisare de mare dur dar cand il scuipi cade de durere... nu e cine stie ce . Oricum ea e anul 1 liceu . El anul 2 la facultate .

Posted

LOOL, naga stiam ca se fac niste manusi de fier (da, de fier) erau putin scumpe dar ajutau =)) ii dai doua palme cu alea, zice ca esti sf. petru =))

si eu o iau ca pe o insulta dar daca nu stie sa se poarte altfel cu o femeie il las in lumea lui... aceea in care la 19 ani dragostea il ajuta sa treaca peste "imensele" probleme specifice varstei...

eh sere, il ierti si tu pe baiat :P

pai da, insa eu vorbeam de fetele care se uita numai la baietii mai mari. mie chiar mi se pare ridicol un baiat de 16 ani cu o fata de 18 ani. fata aia e deja o doamna, daca e imbracata bine nici nu ii dai 18 ani pe cand baiatul ala inca mai sta la coada la playstation si trage cu prastia. diferentele sunt prea mari .

deci LoL, dar din pacate asa e.

Vorba aia era cam asa : fetelor le place sa se dea la p*** mai mari =)) in cazul asta e invers =))

Daca fata respectiva asculta manele, poti sa nu te mai interesezi de ea din start =)) (alea au niste fite de n-am vazut in 12 ani)

Realitatea e cruda :P

Guest ELIXIA of LOVE
Posted

Dragostea este perceputa de fiecare individ in mod diferit si numai atunci cand doua persoane o percep in mod oerecum asemanator, se poate infiripa o relatie.Fericirea si nefericirea se asociaza ciudat cu dragostea.

Cand suntem iubiti si ar trebui sa fim fericiti, ne consideram nefericiti si cautam motive de suparare si nemultumire, insa cand dragostea ne paraseste si suntem cu adevarat nefericiti stim perfect ce am fi vrut de la dragoste. ;)

Dragostea nu poate fi asociata in nici un fel cu incompatibilitatea sentimentala.

Se spune k cel mai mare dusman al dragostei este plictiseala.

Logic lucrurile ar trebui sa stea altfel; nu te poti plictisi niciodata de cineva pe care-l iubesti cu adevarat.

Am spus logik,dar uneori in dragoste nu prea ExiSTA logica, nu una sesizabila la prima vedere. :naughty: Daca se intrunesc doua conditii: sa fie dragoste adevarata si lupta sa fie dusa de ambii parteneri atunci dragostea va fi indelungata.a iubi nu inseamna a te indragosti, care este doar primul pas, intrucit poti ramine indragostit fara a iubi, dar, mai rar si mai greu de atins, poti iubi fara sa te indragostesti, stiind ca vei fi iubit inainte de a te indragosti, ava ;;) nd incredere si rabdare fata de visul tau de iubire..:DD

-=PROGRESEAZA SI NU TE OPRI NICIODATA PT K PROGRESUL INSEAMNA PERFECTIUNE=-

Posted

Dragostea este perceputa de fiecare individ in mod diferit si numai atunci cand doua persoane o percep in mod oerecum asemanator, se poate infiripa o relatie.Fericirea si nefericirea se asociaza ciudat cu dragostea.

Cand suntem iubiti si ar trebui sa fim fericiti, ne consideram nefericiti si cautam motive de suparare si nemultumire, insa cand dragostea ne paraseste si suntem cu adevarat nefericiti stim perfect ce am fi vrut de la dragoste. ;)

Dragostea nu poate fi asociata in nici un fel cu incompatibilitatea sentimentala.

Se spune k cel mai mare dusman al dragostei este plictiseala.

Logic lucrurile ar trebui sa stea altfel; nu te poti plictisi niciodata de cineva pe care-l iubesti cu adevarat.

Am spus logik,dar uneori in dragoste nu prea ExiSTA logica, nu una sesizabila la prima vedere. :naughty: Daca se intrunesc doua conditii: sa fie dragoste adevarata si lupta sa fie dusa de ambii parteneri atunci dragostea va fi indelungata.a iubi nu inseamna a te indragosti, care este doar primul pas, intrucit poti ramine indragostit fara a iubi, dar, mai rar si mai greu de atins, poti iubi fara sa te indragostesti, stiind ca vei fi iubit inainte de a te indragosti, ava ;;) nd incredere si rabdare fata de visul tau de iubire..:DD

-=PROGRESEAZA SI NU TE OPRI NICIODATA PT K PROGRESUL INSEAMNA PERFECTIUNE=-

Cat adevar :wub: . Ai vb frumos deci presupun ca ai avut parte de dragoste puternica..

Guest ELIXIA of LOVE
Posted

Cat adevar . Ai vb frumos deci presupun ca ai avut parte de dragoste puternica..

.. :cool2: am avut parte si inka mai am de aceeasi iubire {atat de puternica,atat de perfecta}.. :right:

Posted

pna intr-o zi cand te vei trezi si iti vei da seama ca totul a fost un vis.. si pe cat de puternic simti acum pe atat de puternic vei fi ranita.. kids.. they never learn...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...