Jump to content
HellMaster

Discuti despre dragoste

Recommended Posts

Posted

Acest topic nu e facut ca sa judecam viata amoroasa a lui Sere.. E doar un topic in care trb sa discutam in contradictoriu ( eventual fete vs baieti ) despre cum vedem noi dragostea

Dar nu trb sa ne apucam sa dam verdicte clasice sau sa jignim :tiphat:

Posted

agatatul este deseori usor ... chiar foarte usor .. vorba lui HellMaster : combini nitzel ceva glume cu putin romantism si voila .... vei vedea un zambet de nepretzuit ....

problema adevarata apare la mentinerea relatiei ...

eu sincer ma plictisec mult prea rpd ... deseori din cauza monotoniei ... rezultatul fiind > le schimbi mai des ca rjocurile pe care le joci :)

si tu patesti la fel? :lol:

ont:nice toppig...gg...vrajeala se da usor..mentinerea e mai grea :|

Posted

1. "rusine a omenirii"? se poate ca mai ai de invatat niste maniere, domnule; nu ma cunosti si nici nu ai vreo sansa sa o faci de aceea nu imi dau seama cum iti permiti sa imi vorbesti asa. Poate ne`am tras de sirete vreodata si nu`mi aduc aminte, in caz contrar te rog sa te abtii daca nu vrei sa ajungem la lucruri urate. Nu te`am insultat si nici nu o voi face si astept aceeasi comportare din partea ta.

2. imi pare rau ca nu traiesc in lumea ta de femei inamorate pana peste cap si dragoste nemuritoare (ca si cea de nici 3 luni vechime de mai sus), nici nu vreau sa traiesc, de unde pana unde ai ajuns la ideea ca voi fi vreodata "fraierita"? "fraiereala" vine din lumea dragostei neimplinite, neimpartasite (oare?) dar cum am exclus ideea din start nu imi dau seama cum de te`ai trezit sa vii aici si sa ma insulti.

3. 50 de fete? unde se ascundea casanova al forumului... nu vrei sa ne povestesti mai in detaliu domnule expert? (ar trebui sa stii pana acum ca fiecare femeie e diferita si nu ma poti compara cu altele 50 asa cum nici pe tine nu te pot compara -pentru imprudenta din seara asta- cu altii 50 de puberi)

Imi pare rau pt tine, dar mi-ai lasat impresia de om rational si cu care se poate vorbi, acum realizez ca adevarata substanta a omului vine (pe forum) numai cand ii atingi o coarda sensibila.

Nu considera reply-ul asta ca si pe o provocare pt ca nu e. (am postat numai ca sa iti raspund ca nu m-am putut abtine de la a face asta la 8:10 dimineatza-damn i must be mad-)

eh sa stii ca nu difera foarte mult unele fete de altele. E viata ta pe mine prea putin ma intereseaza.

Cum a zis si lance nu e cazul sa dam verdicte sau sa jignim. (sere cred ca imi imaginez vitorul tau post ... :P) totusi cine a zis de dragoste nemuritoare ? vine si cazul respectului reciproc care intervine intr-o casnicie (compatibilitatea se termina de mult in 10-15 ani de casnicie). cu "rusinea omenirii" poate ca am exagerat putin dar puberi ? :P asc. gothic nu trance/house/progresive :P

Sunt un om rational daca nu se deviaza prea tare problema.

PS : Lance asta trebuia inchis de ceva vreme, fiecare are cate o parere si a zis-o, decat sa comentam acuma pe seama altora mai bine vad un thread closed ...

Posted

Dar uite de ex. mie imi place de o fata care e cu altu. Ala isi bate joc de ea si mai e cu inca una . Dar ea crede ca ala e super de incredere nush ce si ca el tine la ea . Desi nu e asa . Ala i-a dat papucii s-a dus cu alta dupa 2 zile a luato iar pe asta . Si tot asa . Eu am incercat sa fiu cu ea dar a zis ca tine la mine ca la un amic si nimic mai mult . Ma enerveaza mai mult ca isi bate ala joc de ea . <_<

Posted

in situatii din astea dovedeste-ti barbatia: ia-l pe dobitocul acela si trage-i o ploaie de pumni sa te tina minte. asta daca fata de care iti place merita asta... e cam acelasi lucru ca la mine doar ca fata aceea nu are inca pe altcineva. cand va avea insa, sa il puna dumnezeu sa nu fie gentelman cu ea ca il pocnesc de ii zboara dintii din gura!

Posted

Nagasaky' date='Nov 20 2006, 21:30' post='1543245']

Dar uite de ex. mie imi place de o fata care e cu altu. Ala isi bate joc de ea si mai e cu inca una . Dar ea crede ca ala e super de incredere nush ce si ca el tine la ea . Desi nu e asa . Ala i-a dat papucii s-a dus cu alta dupa 2 zile a luato iar pe asta . Si tot asa . Eu am incercat sa fiu cu ea dar a zis ca tine la mine ca la un amic si nimic mai mult . Ma enerveaza mai mult ca isi bate ala joc de ea . <_<

nu ai ce sa faci...de fapt ar fi o varianta...convingel pe ala...sa nu mai vorbeasca cu ea...sau incearca sa ii arati iei adevarul..cu probe ceva...(desi daca ii deschizi ochii..nu inseamna neaparat ca daca il va lasa pe ala..va fi cu tine)

in situatii din astea dovedeste-ti barbatia: ia-l pe dobitocul acela si trage-i o ploaie de pumni sa te tina minte. asta daca fata de care iti place merita asta... e cam acelasi lucru ca la mine doar ca fata aceea nu are inca pe altcineva. cand va avea insa, sa il puna dumnezeu sa nu fie gentelman cu ea ca il pocnesc de ii zboara dintii din gura!

proasta solutie...asa ar pierde pt totdeuna orice sansa de a fi cu fata aia...

Posted

asta e problema voastra: voi ramaneti mereu la impresionat. nu il ciomagesti pe ala ca sa arati ce stii tu, insa o cafteala la momentul potrivit face numai bine. in plus, sa nu crezi ca tipul ala va merge plangand la fata ta spunand ca tu l-ai batut, deci fata nici nu va stii ce se intampla. este vorba de principii si respect, iar cei care nu ofera respect, merita tratament. pocneste-l pe dobitoc!

eu ti-am zis, tin atat de mult la fata aceea incat daca ceva fraieri sr trata-o fara respect sau in bataie de joc l-as mangaia sa ma tina minte.

Posted

copii :)

au as fi dat alta varianta.. renunta la ea... odata ce e "ocupata" nici nu stiu de ce iti mai bati capul.. stiu ca situatia e ingrata dar asa cum si`a asternut asa va dormi (ea).

:angelbath:

Posted

copii :)

au as fi dat alta varianta.. renunta la ea... odata ce e "ocupata" nici nu stiu de ce iti mai bati capul.. stiu ca situatia e ingrata dar asa cum si`a asternut asa va dormi (ea).

Niciodata !!! daca iti doresti ceva...fa tot posibilul sa il obtii..niciodata nu renunta..pt ca in viata nu poti fi fericit decat daca lupti pt ce iti doresti!si asculta`ma pe mine..e mult mai mare satisfactia atunci cand obtii "fericire"(adik lucrul pe care ti l`ai dorit) dupa o perioada mai lunga de timp...dupa ce ai luptat pt el..vei stii sa il apreciezi mai mult..decat un lucru venit fara nici un fel de probleme..

Posted

Am vrut sa il bat dar m-a amenintat ea ca nu mai vorbeste cu mine... si am lasat mana din gatul lui :( . Si dupa am plecat... De renuntat nici sa ma omori . Dar o sa vad ce sa mai fac .

Posted

Nagasaky' date='Nov 21 2006, 12:38' post='1544273']

Am vrut sa il bat dar m-a amenintat ea ca nu mai vorbeste cu mine... si am lasat mana din gatul lui :( . Si dupa am plecat... De renuntat nici sa ma omori . Dar o sa vad ce sa mai fac .

Ai vrut sa`l bati!?!mda...pai...nush ce ai putea sa faci...daca ai facut gestul asta...tre sa faci o minune..!!

Mai si doar ti`am zis!nici prin gand sa nu`ti treaca sa pui mana pe EL

Posted

mda aici are dreptate sere (of, tu ori ma iriti ori ma faci sa te admir :P)

Sfatul meu : las-o

Dc ? simplu tu ai ca arma ... nimic, el o are pe ea.

Poti sa faci tot ce vrei nu vei rezolva nimic. Daca fata a dat un semn ceva ca te place incearca ceva un buchet la usa sau ceva (ok pare cam de 13,14 ani faza dar in cele mai multe cazuri merge :D)

Am trecut si eu de nu stiu cate ori prin kkt-ul asta acuma depinde si de relatia dintre tine si ea, daca nu va cunoasteti poti sa il bati pe ala pana capiaza ca nu prea iti va pasa =))

Posted

Ca de obicei cand renunt ... am grija sa renunt de tot . Data trecuta cand am renuntat tipul care era cu fata a incasato destul de rau ... Nu cred ca vrea careva sa povestesc :))

Posted

cuceresti o fata mai degraba prin indiferenta decat prin forta fizica... e la mintea cocosului...

nici mie nu`mi plac masculii agresivi :angelbath:

Posted

hotule adu-o pe sere inapoi =))

cuceresti o fata mai degraba prin indiferenta decat prin forta fizica... e la mintea cocosului...

nici mie nu`mi plac masculii agresivi

el s-a referit cand a vrut sa renunte ... (defapt asta ai inteles si tu)

Daca ai renuntat poti sa il bati, daca nu ai renuntat asta e urat. Iti zic eu daca vrei sa incerci cu flori nu face greseala sa te duci la ea cu ele, ori ca nu vrea, ori ca e printre prieteni/colegi (si stim cu totii ca incercam sa ne dam mari cocosi pe langa ei) nu o sa accepte si tu o sa te simti ca dracu'. Alta varianta ar fi cea care a zis-o sere prin indiferenta dar daca ea are prieten sincer asta nu cred ca va conta prea mult.

P.S : Sere, vezi ca poti fi si draguta ? :P

Posted

hotule adu-o pe sere inapoi =))

el s-a referit cand a vrut sa renunte ... (defapt asta ai inteles si tu)

Daca ai renuntat poti sa il bati, daca nu ai renuntat asta e urat. Iti zic eu daca vrei sa incerci cu flori nu face greseala sa te duci la ea cu ele, ori ca nu vrea, ori ca e printre prieteni/colegi (si stim cu totii ca incercam sa ne dam mari cocosi pe langa ei) nu o sa accepte si tu o sa te simti ca dracu'. Alta varianta ar fi cea care a zis-o sere prin indiferenta dar daca ea are prieten sincer asta nu cred ca va conta prea mult.

P.S : Sere, vezi ca poti fi si draguta ? :P

nu sunt... ti se pare

nu ma voi comporta altfel decat imi dicteaza personalitatea si ratiunea... in cazul asta asa consider, tipa e o pierdere de timp, mai ales ca ea a ales deja... dar cand vine vorba de cealalta problema raman pe pozitii... i have not been tamed :nanana:

Posted

nu sunt... ti se pare

nu ma voi comporta altfel decat imi dicteaza personalitatea si ratiunea... in cazul asta asa consider, tipa e o pierdere de timp, mai ales ca ea a ales deja... dar cand vine vorba de cealalta problema raman pe pozitii... i have not been tamed

:wub: Ein Engel mit zwei Gesichtern :wub: Ich bin in der Liebe :P

Pai asta fac si eu dar nu incerc sa ii stric "bucuria" foarte mult. (sper sa nu insinuezi nimic :|)

Naga incearca sa o suni pe la 4 dimineata =)) (nu glumesc)

Posted

La fel cum discutiile despre Dumnezeu sunt mereu impartite in 2 tabere (credinciosi si necredinciosi) asa trebuie sa se intample si aici. Parerea mea este urmatoarea (cel putin in privinta lui Dumnezeu) :

"Daca e cineva care trebuie sa demonstreze ceva, atunci credinciosul este cel care trebuie sa demonstreze ca Dumnezeu intradevar exista. Este mult mai probabil sa nu existe. Tot ce ne inconjoara ne impinge sa credem ca nu exista Dumnezeu (in frunte cu stiinta). Nu vad de ce un sceptic ar trebui sa gaseasca greseli in rationamentul unor oameni care sunt atat de uscati pe dinauntru incat trebuie sa-si creeze o divinitate"

La fel si despre iubire. Eu zic ca nu exista. Treaba voastra daca sunteti de acord sau nu. VOI sunteti cei care trebuie sa demonstrati ca exista ceva care nu are nici o baza stiintifica, nu poate fi vazut / atins / mirosit / gustat. Mai mult, stiinta deja a dovedit ca iubirea este reprezentata de o substanta secretata de creier. Un fel de afrodisiac, un drog.

Daca vreti sa traiti intr-o lume roz si plina de speranta, treaba voastra. Dar sa aveti tupeul sa faceti asertiunea ca oamenii ca mine habar nu au despre ce vorbesc sau ca sunt imaturi / necititi / necopti este deja o lipsa de respect fata de parerea omului de langa tine.

Am vazut n oameni care gandesc exact ca mine atunci cand sufera. Ulterior toti s-au indragostit si au incercat sa-mi explice ca eu gresesc. Apoi iar s-au despartit si iar au suferit. Eu ii vad ca pe niste robotzei cu cheie care dau mereu cu capul de acelasi perete. Si, mai mult, in momentele de suferinta isi dau seama cat de inutil e tot, cat de fals a fost tot si apoi IAR fac aceeasi greseala.

Iertati-ma ca nu gandesc ca voi dar nu vad placerea vietii in a face mereu aceeasi greseala si a fi neputincios in a ma abtine de la a gresi in continuare. In fond fiecare are dreptul la opinie. Eu o respect pe a voastra. Mare lucru daca veti putea si voi sa o respectati (sau macar sa o intelegeti cu adevarat) pe a mea.

p.s. degenereaza discutia in particularizari.. mi se pare aiurea.. incercati sa fiti on-topic ca nu decideti daca exista sau nu iubirea analizand un singur caz.

Posted

el acel singur caz s-a dus ... eu iubesc dar nu fac greseli (la inceput faceam dar acum am grija sa nu ma "vaneze" toti "lupii") Poti sa faci ce vrei daca gasesti persoana potrivita it's a big world :P

Posted

Suntem impartiti in fanatici si atei ai dragostei? sau intre cei deceptionati si cei fericiti?

Indiferenta fata de o fata are sanse mari de rezultate dar trb dozata si la un moemnt dat trb sa-i arati ca interesul exista si nu esti asa de fier

Posted

1. Black acum hai sa o luam cum zici tu . Ai perfecta dreptate . Dar tu cred ca inca nu ai simtit acel "drog" despre care vorbesti numit dragoste . Nu ai simtit buzele unei fete intr-un sarut ... Sau imbratisarea unei fete care chiar tine la tine . Sa vezi cum ... din acel moment sau cel putin in momentul in care se intampla , nu iti mai pasa de orice explicatie stiintifica . Tu te bazezi pe stiinta . Nu e un lucru rau . Dar viata ... nu trebuie explicata . NU trebuie sa stii tot in viata . De ce? Pai e simplu . Daca ai stii ce sa intampla maine . De ce ai mai trai sa vezi cu ochii tai? Fara putin "suspans" nu are valoare . De aceea eu nici nu imi doresc ... ca stiinta sa descopere un mod sa calatoreasca in timp sau sa prelungeasca viata pana la infinit sau orice , absolut orice care ar putea influentza viata atat de mult incat sa schimbe tot .

2. Pai faza cu florile... nu stiu . Sincer cred ca o sa renunt . De ce? Pai e simplu . E o tipa f.f.f.f.f frumoasa dar... nu prea am sanse . Ala e un bogatan , moaca de ciumpalac dala cu tunsoare in V . Si cand ii pui mana in gat se caca pe el . Probabil ca pe asta nu o sa il bat ca pe cel de data trecuta . Dar... macar cu un ochi invinetit tot pleaca . Si asta mai mult pentru ca mo injurat <_< . Poate daca nu ma injura nu ii faceam nimic . Il speriam si gata .

Oricum ideea e inca mai tin la ea . Si o sa ramanem amici ... sper . Daca nu... asta e . Nu pot sa stau o viata sa vad cum trece dupa o fata . Ca dupa sa vad ca se desparte de ala sa ia pe altul . Practic cred ca e o coada infinita . In care eu nu pot sa "intru" . Nu mai e ca atunci cand aveam 13-14 ani si luam cate una si o tineam 2 saptamani si ii dadeam sau imi dadea papucii :D . Desi era destul de funny si asa :P .

Posted

lol acum am vazut ai 16 ani, las-o sa se duca unde se duce.

Majoritatea fetelor de 15,16,17,18 ani nu prea stiu decat sa batjocoreasca (majoritatea ...) sta cu unul dupa 1 sapt. il ia pe altul si tot asa. Acum nu e varsta pentru "lupte" doar sa zica ea ceva.

Posted

Nu e adevarat..eu vorbesc cu prietena mea..de cand ea avea 16 ani si eu 18...deci se poate construii o relatie cu o fata de 15-16 ani...totul e sa te iubeasca si sa va potriviti...depinde de atitudinea pe care o ai si tu...la varsta aia tinde sa o ia razna..depinde cum comunici cu ea...cum te porti cu ea...multe variabile..pana la urma intr`o relatie totul depinde de voi..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...