Jump to content
HellMaster

Discuti despre dragoste

Recommended Posts

Posted

Am dat split la cateva reply-uri din thread-ul lui |logikal| si am facut acest thread la rugamintea lui HellMaster.

Aici vom vorbi despre dragoste aka luv. :love1: IPB Image=))

Posted

Dragostea...e un lucru mult prea complicat si prea plin de variabile pt a putea fi definit..explicat sau macar Inteles..dar totusi am sa incerc sa imi dau si eu cu parerea :

In primul rand..nu poti fi niciodata sigur...ca esti indragostit cu adevarat...poti avea senzatia ca esti indragostit..sau sa ti se para..poti sa confunzi dragostea cu bani..sau cu frumusetea...si oricum dragostea nu tine la infinit..te indragostesti...dar dupa o periodata de timp...daca vrei ca relatia sa continue trebuie sa faci compromisuri..cu timpul dispare acea magie care era la inceput..cel mai important e sa gaseti o fata/baiat cu care sa poti sa comunici..sa ai puncte comune...trebuie sa ai o baza solida pe care sa construiesti o relatie - dragostea - nu e de ajuns

Doi la mana...in ziua de azi trebuie sa ai mare grija de cine te indragostesti...si uneori cred ca nici nu merita sa cauti..s`a umblut lumea de zdrem** si profitoare...din pct de vedere al dragostei nici nu mai stii in cine sa ai in credere...pt ca pana la urma..daca esti indragostit ai incredere orbeasca in acea persoana..de foarte multe ori ai de pierdut..foarte multa lume incearca odata,de doua ori si renunta..daca vrei sa iti gasesti cu adevarat perechea...u try over and over again...de multe ori..perechea ta e langa tine si tu nu o vezi...nu ii dai atentie...asa e viata..cand e prea tarziu realizezi ce ai avut si ce ai pierdut..

Trei la mana...aici vorbim de exceptii..sunt multi care si`au gasit perechea foarte repede..si aici mi`as permite sa ma includ si pe mine...dar si aici e o problema..vedeti sa nu traiti doar cu impresia ca va`ti gasit perechea..ca nu se stie niciodata..cascati ochii mari...daca esti indragostit nu tre sa sa fi prost...

Posted

Sunt de acord cu tine in unele aspecte. Dragostea nu este numai un sentiment placut care te misca. Este nevoie sa faci si niste compromisuri, sa renunti la ceva, sa faci ceva, pur si simplu sa nu faci totul dupa bunul plac. Dragostea exista, nu exista dubiu, dar ea tine si atata timp cat vrei sa existe. Partenerii trebuie sa aibe multe lucruri in comun dupa parerea mea pentru a coexista. Dragostea nu se face inteleasa, ea pur si simplu apare si nu stii cand te pisca.

Eu unul ma pot considera un om norocos. Sunt indragostit din toate punctele de vedere de o fata minunata cu aceleasi lucruri in comun si nu numai. Multi sunt orbiti de iubirea care i-a lovit si nu mai sunt in stare sa vada mai departe de acest sentiment de bucurie care ii cuprinde. Este esential sa ramai cu capul pe umeri sa fii in continuare independent pe deciziile tale si gandurile tale, sa nu depinzi de cel de langa tine.

Intr-o relatie este foarte important dupa parerea mea sa existe mai intai o legatura de prietenie cu tine insuti si cu persoana de langa tine. Prietenia este cea mai importanta din relatie dupa parerea mea. Si cu ajutorul ei dragostea isi face cale catre inima si catre etape mult mai avansate in privinta relatiei.

O relatie adevarata bazata pe dragoste nu include numai pupaceli, imbratisari, si tot felul de dulcegarii. O relatie adevarata este aceea cand impreuna treceti peste momente bune sau rele, certuri, conflicte, sa va bazati unul pe celalalt in legatura cu ceea ce simtiti.

Mai intai fiti prieteni si dragostea nu va ezita sa vina. Sunt multi ca afirma ca sunt indragostiti la prima vedere. Unii raman cu persoanele respective altii se despart pentru ca prima vedere i-a inselat. Ii felicit pe cei care au ramas impreuna, pentru ca au vazut mai departe de prima vedere si au vazut omul din interiorul fiecaruia.

Ma bucur ca s-a creat acest topic pentru a dezbate acest subiect incendiar dupa parerea mea.

Posted

Eu cred ca are dreptate Savage3 & Hellmaster....

Ps:ha plagiatorilor ...faceti topicuri pe ideile mele ha la voi :))=))

PSs: data viitoare folositi idei propri topicuri :))=))

glumesc :P

Posted

In primul rand..nu poti fi niciodata sigur...ca esti indragostit cu adevarat...poti avea senzatia ca esti indragostit..sau sa ti se para..poti sa confunzi dragostea cu bani..sau cu frumusetea...si oricum dragostea nu tine la infinit..te indragostesti...dar dupa o periodata de timp...daca vrei ca relatia sa continue trebuie sa faci compromisuri..cu timpul dispare acea magie care era la inceput..cel mai important e sa gaseti o fata/baiat cu care sa poti sa comunici..sa ai puncte comune...trebuie sa ai o baza solida pe care sa construiesti o relatie - dragostea - nu e de ajuns

Parerea ta. Nu exista " Nu poti fii sigur daca esti sau nu indragostit". Poti spune ca esti sau ca nu esti indragostit. Daca gandesti asa inseamna ca nu ai gasit inca persoana potrivita.

Doi la mana...in ziua de azi trebuie sa ai mare grija de cine te indragostesti...si uneori cred ca nici nu merita sa cauti..s`a umblut lumea de zdrem** si profitoare...din pct de vedere al dragostei nici nu mai stii in cine sa ai in credere...pt ca pana la urma..daca esti indragostit ai incredere orbeasca in acea persoana..de foarte multe ori ai de pierdut..foarte multa lume incearca odata,de doua ori si renunta..daca vrei sa iti gasesti cu adevarat perechea...u try over and over again...de multe ori..perechea ta e langa tine si tu nu o vezi...nu ii dai atentie...asa e viata..cand e prea tarziu realizezi ce ai avut si ce ai pierdut..

De acord cu tine dar nu toti/toate sunt la fel. Sunt si exceptii si crede`ma ca sunt destule, trebuie doar sa cauti.

Oricum in viata mai trebuie sa si pierzi, nu ai numai de castigat.

Te`ai gandit ce s`ar intampla daca toate ar merge bine ??

Posted

NU exista dragoste... dar exista compatibilitate. Veti vedea ca in timp gusturile vi se vor rafina si veti ajunge la un prototip de pereche nu tocmai perfect, ci exact modelat dupa nevoile voastre(de comunicare, de afectiune)... Poate ca ma gasesc intre cei norocosi care au gasit acest om... dar Nu e perfect si nu are cum sa fie, dar pt calitatile lui -care pt altii ar putea fi nesemnificative- el e momentan perechea mea. A se observa momentan (nu cred nici in pereche pe viata si nici in alte minuni din astea). In momentul in care nu va mai fi ce caut va disparea. Asa e si normal. Sunt rea, nu?

:angelbath:

Posted

NU exista dragoste... dar exista compatibilitate. Veti vedea ca in timp gusturile vi se vor rafina si veti ajunge la un prototip de pereche nu tocmai perfect, ci exact modelat dupa nevoile voastre(de comunicare, de afectiune)... Poate ca ma gasesc intre cei norocosi care au gasit acest om... dar Nu e perfect si nu are cum sa fie, dar pt calitatile lui -care pt altii ar putea fi nesemnificative- el e momentan perechea mea. A se observa momentan (nu cred nici in pereche pe viata si nici in alte minuni din astea). In momentul in care nu va mai fi ce caut va disparea. Asa e si normal. Sunt rea, nu?

that's my kind of girl :)

de acord cu tine, mai putin cu inversunarea cu care afirmi ca nu exista dragoste. nu e o chestiune de exista sau nu exista, e vorba daca tu o traiesti sau nu. dragostea exista pentru cei care nu asteapta totul de la ea, pentru cei ce nu se asteapta sa fie salvati de dragoste, scosi din vizuina neagra a singuratatii, a alienarii, a depresiei, a lenei, a incapabilitatii de a face orice etc. dragostea mai exista si pentru cei care nu au fost dezamagiti de curand de ea. poate ma insel, sere, spune-mi tu. ca sa fiu si eu rea... nu esti printre norocosi doar pentru ca ai gasit un om care sa corespunda nevoilor tale... esti printre cei tristi care vor, dar nu au gasit, mai mult. so welcome to my world :)

cat despre a fi indragostit... e o stare prea trecatoare ca sa merite sa fie bagata in seama.

Posted

:) Nu esti rea, dar atata timp cat lumea asta se bazeaza pe "Nimik nu e imposibil", exista si alte variante decat cele precizate de tine, o spun si din experienta mea si din ce am vzt la altzii.

Toata lumea(99%) in prezent se lauda ca nu exista dragoste, de fapt exista, a disparut increderea in cel de langa tine . Oameni au devenit mult prea atrasi de material si au uitat ceea ce sunt de fapt :).

So parerea mea e, dragoste exista, nu vrem noi s-o dam/primim.

Posted

de acord cu tine, mai putin cu inversunarea cu care afirmi ca nu exista dragoste. nu e o chestiune de exista sau nu exista, e vorba daca tu o traiesti sau nu. dragostea exista pentru cei care nu asteapta totul de la ea, pentru cei ce nu se asteapta sa fie salvati de dragoste, scosi din vizuina neagra a singuratatii, a alienarii, a depresiei, a lenei, a incapabilitatii de a face orice etc. dragostea mai exista si pentru cei care nu au fost dezamagiti de curand de ea. poate ma insel, sere, spune-mi tu. ca sa fiu si eu rea... nu esti printre norocosi doar pentru ca ai gasit un om care sa corespunda nevoilor tale... esti printre cei tristi care vor, dar nu au gasit, mai mult. so welcome to my world :)

cat despre a fi indragostit... e o stare prea trecatoare ca sa merite sa fie bagata in seama.

Posibil sa fie trecatoare ...dar este placuta :D

Posted

Nu afirm nimic cu inversunare, ti se pare. Am trait-o poate si eu odata si am realizat ca nu e decat o descarcare de hormoni, dar a trecut pubertatea si trebuie sa fiu mai realista. Hmm eu nu ma consider deloc trista pt ca am gasit pe cineva sa corespunda nevoilor mele, ma simt ca un copil care a primit un cadou pe care il astepta demult. Nu vreau mai mult si ma simt perfect in situatia in care sunt acum.

Aaaa.. si indragosteala in sine (chestia aia care tine 2-3 saptamani) imi place. :yum:

Edel imi place cum scrii... ai terminat filologie/psihologie cumva? :)

@Kani.. nu ai nici cea mai vaga idee despre lumea asta :)

Posted

Posibil sa fie trecatoare ...dar este placuta :D

hmm oare e asa trecatoare?;;)

@Sere ca de obicei la tine toate sunt sentinte :) nimic nu bate realitatea si u prezinti dragostea ca pe stirile de la ora 5

@Edel se vede ca faci facultate cu masini si butoane :) Totusi nu poti programa chiar tot

Posted

@Sere ca de obicei la tine toate sunt sentinte :) nimic nu bate realitatea si u prezinti dragostea ca pe stirile de la ora 5

nu o prezint pt ca inca sustin ca nu exista... u missed my point

cineva e in love pe aici... Lance pe cand nunta?

sau o intreb pe Kiss?

Posted

nu o prezint pt ca inca sustin ca nu exista... u missed my point

cineva e in love pe aici... Lance pe cand nunta?

sau o intreb pe Kiss?

hmmm... :P :D

Posted

@Kani.. nu ai nici cea mai vaga idee despre lumea asta :)

e clar...se vede din ce si cum scrii...ca nu ai sa cunosti niciodata "dragostea" nu ai cum si la cat de neincrezatoare esti nici nu cred ca meriti..traieste tu in realitatea ta cruda si rece..si am sa traiesc eu in basmele mele cu happy ending...

Posted

e clar...se vede din ce si cum scrii...ca nu ai sa cunosti niciodata "dragostea" nu ai cum si la cat de neincrezatoare esti nici nu cred ca meriti..traieste tu in realitatea ta cruda si rece..si am sa traiesc eu in basmele mele cu happy ending...

Kani gg , crede-ma, cu ce ai scris aici, mi-ai schimbat parerea despre u :).

Posted

Pai nush sa vdm ce facem cu invitatiile

Negociaza si tu cu Kiss ;;)

Dar totusi stiu ce sustii... dar cand te va lovi ai grija sa o recunosti repede ca sa nu o pierzi....Fiindca nimic nu e intamplator

;;)

Posted

Dc am eu impresia ca majoritatea care au postat aicea nu au peste 23,24 de ani ? :P (offtopic eh ...)

serenity ai dreptate intr-un fel dar nici pe jumatate, cei care nu mai cred in dragoste doar pt. ca au fost inselati/raniti/debusolati, nu au o mentalitate prea "draguta". Sa trecem si la "basmele" noastre :P

dragostea exista, e ff frumos cand te indragostesti pt. prima data in viata (si reusesti sa scoti ceva pana la urma) dupa inca cateva "partide" incepe sa devina un joc care nu se mai termina, dupa ceva timp poate te indragostesti iar si asa ramai.

@sere

(nu cred nici in pereche pe viata si nici in alte minuni din astea). In momentul in care nu va mai fi ce caut va disparea. Asa e si normal. Sunt rea, nu?

inseamna ca tu nu trebuia sa existi (daca ma intelegi ce vreau sa spun) si dragostea aia de 2-3 saptamani, pt. alti tine 2-3 ani chiar si mai mult (tu vb. de compatibilitate, pai tu ai inca 60 de ani ? nu cred)

Acuma o sa imi sara multi in cap ...

Dar totusi stiu ce sustii... dar cand te va lovi ai grija sa o recunosti repede ca sa nu o pierzi....Fiindca nimic nu e intamplator

that's my boy ^_^

go lance ! go lance ! go lance ! :P

Posted

Pai nush sa vdm ce facem cu invitatiile

Negociaza si tu cu Kiss ;;)

;;)

Ai luat o decizie fara mine ???? :D

Este cumva o cerere "in direct" ? :D

Posted

Dragostea trebuie traita pe la 16-17 ani. Dupa, trebuie sa iti dai seama ce vrei cu adevarat si sa actionezi in consecinta. Dupa 20 eu mizez pe compatibilitate. (de personalitati, preocupari, hobby-uri, etc)

Posted

Dragostea trebuie traita pe la 16-17 ani. Dupa, trebuie sa iti dai seama ce vrei cu adevarat si sa actionezi in consecinta. Dupa 20 eu mizez pe compatibilitate. (de personalitati, preocupari, hobby-uri, etc)

da ce ar fi sa bagatelizam toate sentimentele si sa traim toti gri si monotoni intr-o lume a hobby-urilor

Si cum ar arata o discutie romantica in lumea ta? Vrei sa fi Hobby-ul meu?

Posted

o discutie romantica? cine are nevoie de asa ceva??? discutiile romantice sunt pt cei influentabili... prefer sa raman cu capul limpede si sa fiu amuzata si intrigata de partener. sa vedem... sa imi amintesc ultimele discutii...

am discutat asa: despre somaj, despre calculatoare, despre relatiile internationale, despre copii,despre muzica, toate astea asezonate cu complimente din partea lui, vocabular ales si glume cu gust care sa ma faca sa ajung acasa zambind inca.

huh unii nu trebuie sa apeleze la replici siropoase ca sa se faca "simtit" de celalalt.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...