Jump to content
Sequenz 31

Finalizarea tranzacţiei Google -Youtube

Recommended Posts

oogle a anunţat că a finalizat tranzacţia privind achiziţia site-ului de sharing video YouTube. Tranzacţia, derulată în mare parte prin schimb de acţiuni, a fost estimată iniţial la 1,65 de miliarde de dolari, dar cu preţul de 481,03 dolari pe o acţiune Google, YouTube s-a ales cu 1,775 miliarde.

Profitul crescut al deţinătorilor YouTube s-a datorat modului în care a fost calculată valoarea acţiunilor Google, prin calcularea mediei pe 30 de zile lucrătoare în intervalul care s-a încheiat la 9 noiembrie.

Google a plătit pentru YouTube 3.217.560 acţiuni obişnuite şi încă 442.210 acţiuni restricţionate, la care s-au adăugat 15 milioane de dolari în cash.

?Suntem încântaţi că am finalizat tranzacţia şi că putem începe să colaborăm pentru a oferi ce este mai bun în calitate şi conţinut, experienţa pentru utilizator şi noi oportunităţi de afaceri pentru partenerii noştri”, a declarat CEO-ul Google, Eric Schmidt.

Sursa: http://www.chip.ro/

Link to comment

pai nush de ce o cumparat google p youtube pt atatia bani

Pai pt. ca ei acum stapanesc aproape toata piata de video sharing. Ce iese din asta ? mult mai multi bani decat a dat Google acum pe YouTube.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...