Jump to content
THuG-Radu

Intalnire Oradea

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere ca eu sunt mai slabut la counter-strike si tinand cont ca am jucat - Vs. - jucatori care is in stare sa te si bata daca il faci "noob sau buuut " ........ va rog sa ma scuzati si-au luat si cfg-urile din mail , alea alea si tot i-am facut sa sufere =)) stiti de ce nu ? au comandat becks si le-au adus pepsi si sau demoralizat =))=))=))

Ce uameni sa mor io , ahahhaha deci nu mai pot de ras =))

dumi, cine si`o luat cfg din mail? :) pe nuke nici sunet nu aveam...

hahahaha =))

p.s deci echipa formata din mine gARFi3LD dumi psycho Vinsanity si vudu i-am invins pe zeii challenge The B3st

Renzo Radu Danny si Diana :D

nu stiu frate, ca pe d2 nu stiati de unde sa va culegeti, si pe train n`ati facut o runda afara, eventual ati castigat dupa ce am plecat eu si TheBest. 6 vs 4 ii f usor

vreti rematch? .... oricand

Posted

eu as merge la Vuia sau in Iosia la 5x5. vorbiti cu Radu, ca el e organizatorul :D

Posted

fotbal, sau ce sport? :-S

Footbal :right: "Eu centrez eu dau cu capu =))"

Posted

axati-va pe fotbal ... dar cand e vb de sport cu voi mi frica sa vin ,asa cum rupetzi la cs poate rupetzi si la fotbal si ma duc direct la spital nu acasa :)) :lol:

Posted

pai daca stau dumi si Diana in poarta nu mai avem pe unde da gol :(

Promit sa nu stau in poarta sa poti da gol sau sa puteti da gol (dumi ,many,Diana - :stinky: )=)) de ce ne bagi la inaintare ?

:3some:=))

Posted

La ce subiecte ati ajuns deja de la un gather. Incercati sa ramaneti ontopic.

mai bine deschidem alt topic? :dontknow:

oricum era vorba ca mergem la un fotbal dar nush ce ii cu "fetele"de nu mai dau nici un semn de viata :nanana:

Posted

Mergem mergem :D La sala la Vuia e ok ? :) Sala faina, nu e asa scump (700.000 ora parca).

Postati o zi cand puteti ... si o sa fac rost de numar, sun rezerv, dar daca imi trageti teapa va BEEP :D

Posted

La ce subiecte ati ajuns deja de la un gather. Incercati sa ramaneti ontopic.

vezi titlu topic poate vrem sa continuam aici pt ce sa mai deschidem altu :dontknow:

radu asteptam sa vedem care ce zice

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...