Jump to content
THuG-Radu

Intalnire Oradea

Recommended Posts

Posted

Ok, mai sunt 3 zile, si pana acum, oradenii care au zis ca vin sunt :

THuG-Radu, Dev, i_need_money, [art]KGuard, BlackDevil, the_one773, Atlasel (fostul Intunericu), Mastermind, Z3r0, Smok3, Vinsanity, Dani, vudu, dumi si RedX.

De pe forumul gamelink au mai zis ca vin : c76, Psycho, SebyCry, MuGuRaSh.

Pe langa acestia, astept un raspuns de la cei din Timisoara care s`au anuntat ca poate poate o sa apara si ei ! :D

Suntem 19 anuntati pana acuma (oradeni), poate mai apar cativa pe langa astia, sau poate mai putini, vedem acolo ! :)

19 :duh: nu merg atatia

si rezerva cev pe acolo poate te trezesti cu oameni in plus

ce rau imi pare ca nu pot veni :crybaby:

Posted

aca nu avem loc propun ca fiecare sa ii dea cate un pumn/picior la radu pt o proasta organizare 11.gif

=))=))=))

lol sper sa nu fie dureros ! anyway poate il conving si pe w!nn3r sa vina si el :right:

Posted

am uitat sa precizez pt cine nu ma stie sunt Diana !!! Oricum daca nu sunt locuri deajuns,promit ca va fi ultimul la care particip,si cred ca mai sunt care gandesc asa.Deci Radu,fa cumva sa avem toti locuri altfel ..........

Posted

deci am sa vin si eu :hello: daca nu am loc eu voi fi primul care-l executa pe Radu apropos eu stau pe doua locuri ca-s mare :cool2:

Ai loc grasule :D E gras asta, de aia are nevoie de 2 locuri :rofl1:

am uitat sa precizez pt cine nu ma stie sunt Diana !!! Oricum daca nu sunt locuri deajuns,promit ca va fi ultimul la care particip,si cred ca mai sunt care gandesc asa.Deci Radu,fa cumva sa avem toti locuri altfel ..........

LOL Cum adica ultimu ? /:)

Posted

Am fost azi in Taifas sa rezerv locurile si guess what. Vineri si sambata e inchiriat tot seara de catre 2 firme ! :crybaby:

De acolo, am mers in Emporium (unde a fost ultimul gather CS), si a zis ca de obicei sunt locuri seara, dar de rezervat nu pot, pentru ca nu se rezerva mese acolo.

Deci,

S-A schimba locul, nu mai e taifas, e EMPORIUM PE CENTRU !!! (langa Gaming Cafe sau Club tempo, una din 2 :D )

Posted

LoL era tare sa mergem in Taifas si sa aflam asta acolo =))

Emporium ? ma crezi ca nu stiu unde`i aia ? :blink: :dontknow:

Parca Empirium ii un Nufaru ! 8-|

Posted

e langa stadionul Vointa ? pe acolo prin zona ?

Stadionu e fatza in fatza cu scoala aia .. Baritziu. Daca o iei spre mal (directia aia), faci prima la stanga, spre Irish, si exact acolo dupa coltz la 2 metri e Emporium !

Ultima suta de metri pana la gather.Care v`ati razgandit ? =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...