Jump to content
THuG-Radu

Intalnire Oradea

Recommended Posts

Posted

DA BA VIN ! :D

apoi Red ?:D

Yep.

NU BA NU VIN :( pfoa ce rau imi pare ca nu pot veni :((

:crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Hai ba combina`i cumva pe ai tai ... sa vi si tu. ! :|

Posted

man tre sa-mi fac rost de ceva bani :D ! da cred k vin ,sper k nu va interveni nimik ! o sa ma mai uit peste topic sa vad eventual ceva noutati :tiphat:

Posted

Vorbesti fara tine crede-ma ,asta inseamna sa judeci omul dupa o fapta ca sa nu-ti spun ca sau intalnit cu mine 70% dintre cei care vin la gathere si nu am mancat pe nimeni . Tu nu ai vacanta cata scoala am eu de aceea gandesti asa ,impresiile si aroganta in viata te va lasa singur , aici in schimb ai putere de aceea esti respectat altfel ai fiii.........

aaaa era sa uit poate nu sunt respectat ca tine aici pe forum dar in viata de zii cu zi diferenta dintre noi este ceve de genul " eu becalii si tu valetu meu si mai veziti tu de treaba ta si nu te ma lega de mine ca e gatheru nostru nu a tau iar daca ai boase hai sa vezi daca mananc oameni , nu ma murdaresc pentru un joc , si mai ales cu niste zdremte.

Posted

spui ca ai mai multa scoala decat am eu vacanta. totusi simpla scriere in limba romana iti pune mari probleme. din asta e simplu clar. as astepta sa primesc raspus dar am uitat ca ti-am dat suspend :error:

Posted

spui ca ai mai multa scoala decat am eu vacanta. totusi simpla scriere in limba romana iti pune mari probleme. din asta e simplu clar. as astepta sa primesc raspus dar am uitat ca ti-am dat suspend :error:

:dooh: sunt aici daca esti curios nu ai reusit ce ti-ai propus si asta pentru ca sunt prea puternic si prea destept pentru tine

Posted

Ok, mai sunt 3 zile, si pana acum, oradenii care au zis ca vin sunt :

THuG-Radu, Dev, i_need_money, [art]KGuard, BlackDevil, the_one773, Atlasel (fostul Intunericu), Mastermind, Z3r0, Smok3, Vinsanity, Dani, vudu, dumi si RedX.

De pe forumul gamelink au mai zis ca vin : c76, Psycho, SebyCry, MuGuRaSh.

Pe langa acestia, astept un raspuns de la cei din Timisoara care s`au anuntat ca poate poate o sa apara si ei ! :D

Suntem 19 anuntati pana acuma (oradeni), poate mai apar cativa pe langa astia, sau poate mai putini, vedem acolo ! :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...