Ahilosu Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Dani tot te lauzi ca pleci in Elvetia. Ne spui si noua cu ce ocazie?
THuG-Radu Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Intram pe ultima suta de metri :DRog oradenii care stiu SIGUR ca o sa vina, sa posteze : DA BA VIN ! :D10x ! :)
iGARFiELD Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 NU BA NU VIN :( pfoa ce rau imi pare ca nu pot veni :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
THuG-Radu Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 DA BA VIN ! :D apoi Red ?:D Yep. NU BA NU VIN :( pfoa ce rau imi pare ca nu pot veni :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: Hai ba combina`i cumva pe ai tai ... sa vi si tu. !
iGARFiELD Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Yep. Hai ba combina`i cumva pe ai tai ... sa vi si tu. ! ce ai mei ma nu de ei ii vb a de ei ma doare la basca :D da ii de obraz :comp1: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
Ahilosu Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 cu munca:)el nu a dat bacul anul asta? ce munca? :o
Lancelot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 el nu a dat bacul anul asta? ce munca? :oface copiute ptr aia in Elvetia?
Ahilosu Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 eh nu cred. dar tot sunt curios...ca se tot lauda pe la admin section/ mod section ca pleaca :D
MisterDevil Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 o sa fac tot posibilul ... dar nu-mi iese pana acum : timis(acum) >>> Bucales (16) >>> Oradea(22) >>> Vaslui (23) o.O
iGARFiELD Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 el nu a dat bacul anul asta? ce munca? :oare 22 de ani cred numai stiu sigur ;)
THuG-Radu Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Am editat primul post.Ramane 22 decembrie, orele 18:00, pizzeria taifas !
Dani Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 el nu a dat bacul anul asta? ce munca? :oBacul l`am dat in 2003 :) .. uita`te la profil :) (cati ani am)p.s. da ba vin !
Ahilosu Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Bacul l`am dat in 2003 :) .. uita`te la profil :) (cati ani am) p.s. da ba vin ! nu stiu ce tineam eu minte
RedX Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 man tre sa-mi fac rost de ceva bani :D ! da cred k vin ,sper k nu va interveni nimik ! o sa ma mai uit peste topic sa vad eventual ceva noutati :tiphat:
Ahilosu Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :beer: Acolo voi fi si eu atunci presupun ca vor renunta jumate sa mai mearga, right?
Guest dumi Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Vorbesti fara tine crede-ma ,asta inseamna sa judeci omul dupa o fapta ca sa nu-ti spun ca sau intalnit cu mine 70% dintre cei care vin la gathere si nu am mancat pe nimeni . Tu nu ai vacanta cata scoala am eu de aceea gandesti asa ,impresiile si aroganta in viata te va lasa singur , aici in schimb ai putere de aceea esti respectat altfel ai fiii.........aaaa era sa uit poate nu sunt respectat ca tine aici pe forum dar in viata de zii cu zi diferenta dintre noi este ceve de genul " eu becalii si tu valetu meu si mai veziti tu de treaba ta si nu te ma lega de mine ca e gatheru nostru nu a tau iar daca ai boase hai sa vezi daca mananc oameni , nu ma murdaresc pentru un joc , si mai ales cu niste zdremte.
Ahilosu Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 spui ca ai mai multa scoala decat am eu vacanta. totusi simpla scriere in limba romana iti pune mari probleme. din asta e simplu clar. as astepta sa primesc raspus dar am uitat ca ti-am dat suspend :error:
ged Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 spui ca ai mai multa scoala decat am eu vacanta. totusi simpla scriere in limba romana iti pune mari probleme. din asta e simplu clar. as astepta sa primesc raspus dar am uitat ca ti-am dat suspend :error: :dooh: sunt aici daca esti curios nu ai reusit ce ti-ai propus si asta pentru ca sunt prea puternic si prea destept pentru tine
THuG-Radu Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Ok, mai sunt 3 zile, si pana acum, oradenii care au zis ca vin sunt :THuG-Radu, Dev, i_need_money, [art]KGuard, BlackDevil, the_one773, Atlasel (fostul Intunericu), Mastermind, Z3r0, Smok3, Vinsanity, Dani, vudu, dumi si RedX.De pe forumul gamelink au mai zis ca vin : c76, Psycho, SebyCry, MuGuRaSh.Pe langa acestia, astept un raspuns de la cei din Timisoara care s`au anuntat ca poate poate o sa apara si ei ! :DSuntem 19 anuntati pana acuma (oradeni), poate mai apar cativa pe langa astia, sau poate mai putini, vedem acolo ! :)