Jump to content
THuG-Radu

Intalnire Oradea

Recommended Posts

Posted

fratilor nush ce o sa fie nush daca o sa vin sau nu dar daca acu imi iau placa video rami casti hard poate + ceva prostii la cuca nush daca mai am bani atatia cat sa beu klumea poate face radu cinste ca i-a permisu pan atunci :D

Orele 17:30-18:00, local : Taifas, ziua, inca nu se stie. Cam 22 decembrie :D
zi monty, devile si alti mai de departe cand puteti fixati o data... ;)

LE. o zis radu ca va duce la manele :rofl1:

Posted

deci acuma pe bune daca is manele cu lautari si alte prosti eu nu ma duc :|

chiar am vb cu dani si i am zis ca merg dar la manele sau lautari nu ma duc sry

Posted

Nu ba lol :rofl1:

Mergem in taifas, e PIZZERIE, nu CLUB DE MANELE ! :rofl1:

Eventual servim un Red (daca se termina renovarea pana atunci), sau un byblos ceva, unde baga de toate (mai putin manele), ca sa ne simtim toti bine ! :D

Posted

glumeam :rofl1: :nanana:

zi monty, devile si alti mai de departe cand puteti fixati o data...;)

Posted

Nu stiu cine a zis ca multa lume o sa dea inapoi, dar, by Jones, a avut dreptate.

De ce nu mai vin ? O intrebare simpla cu un raspuns destul de simplu: Nu vreau sa o las pe maica'mea singura de sarbatori. Desi i'am sugerat lu' maica'mea sa se duca la sora'sa. Nu a vrut. Cine vrea sa isi petreaca sarbatorile la Spital ? (sora'sa lucreaza acolo) Ce credeti ca oamenii nu se imbolnavesc de sarbatori ? In fine, sufletul meu mare imi interzice plecarea.

So, i wish you a merry Xmas and a Happy New Year.

Posted

Nu stiu cine a zis ca multa lume o sa dea inapoi, dar, by Jones, a avut dreptate.

De ce nu mai vin ? O intrebare simpla cu un raspuns destul de simplu: Nu vreau sa o las pe maica'mea singura de sarbatori. Desi i'am sugerat lu' maica'mea sa se duca la sora'sa. Nu a vrut. Cine vrea sa isi petreaca sarbatorile la Spital ? (sora'sa lucreaza acolo) Ce credeti ca oamenii nu se imbolnavesc de sarbatori ? In fine, sufletul meu mare imi interzice plecarea.

So, i wish you a merry Xmas and a Happy New Year.

:duh:

Hai 4 real. Ce ati hotarat sambata la gather ? :|

Posted

CLAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR

ps : poate ajung si satmarenii :D

Posted

cum am zis stiam ca lumea se va razgandi :D hai np monty tu esti doar primul :D eu sunt prezent oricum da Radu de baut tuturor celor prezenti ;;)

Posted

Hai np, asta este ! :|

Timisorenii nu vin, dar ramane gather Oradea atunci. Eu, garf, money, dani, Vinsanity stiu SIGUR ca vor veni :D Noi vom fi acolo :D

Care vrea sa vina bine, care nu, nu.

Ramane pe 22 decembrie, orele 18:00, local TAIFAS !

Posted

Cine a zis ca nu vin timisorenii? :D

stai ca inca nu-i sigur, eu as veni, poate vine si Cristi, cu Silver inca n-am vb. Dar nu-i sigur ca nu venim. :)

Posted

Păi Mr Devil cu Cr1sty au nu ştiu ce competiţie la Buc pe data de 17 şi din câte am înţeles ar fi dificil să vină.

Şi eu nu merg singur pe tren că mă plicti :)

Dacă nu ajungem,las' că ne vedem noi până la urmă,avem tot 2007 la dispoziţie (stabilim o locaţie şi o dată când poate să vină şi domnu' Monty :D )

Posted

Păi Mr Devil cu Cr1sty au nu ştiu ce competiţie la Buc pe data de 17 şi din câte am înţeles ar fi dificil să vină.

Şi eu nu merg singur pe tren că mă plicti :)

Dacă nu ajungem,las' că ne vedem noi până la urmă,avem tot 2007 la dispoziţie (stabilim o locaţie şi o dată când poate să vină şi domnu' Monty :D )

Cr1stY a zis ca face tot posibilul sa vina, Devil nu stiu sigur, silver vine, Mishu vine :P poate si Marge.. iar pe Monty il combin yo pana in 20 =)) .. a zis ca vine ca ii e dor de mine =)) .. deci oricum vin outsiderii.. si or sa fie oradeni multi..

p.s. nu se poate in 2007 :| .. o sa fiu plecat din tara :|

• Create New...