BlackDevil Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 soooo .. cine mai vine ... ceva news-flsh ?? :D hai ma dev fa cumva sa vii(mai devreme) :P btw acolo se serveste bere sau tre sa fii in compania unuia mai mare (ca la bridge <_< ) (nu ca n-ar fi cine )
THuG-Radu Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 soooo .. cine mai vine ... ceva news-flsh ?? :D hai ma dev fa cumva sa vii(mai devreme) :P btw acolo se serveste bere sau tre sa fii in compania unuia mai mare (ca la bridge <_< ) (nu ca n-ar fi cine ) Peste tot se servereste bere !
the_one773 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 soooo .. cine mai vine ... ceva news-flsh ?? :D hai ma dev fa cumva sa vii(mai devreme) :P btw acolo se serveste bere sau tre sa fii in compania unuia mai mare (ca la bridge <_< ) (nu ca n-ar fi cine ) uhm tie nu iti vinde bere numa daca esti cu unu mai mare? asta nu am mai auzit-o pana acuma in oradea :blink: defapt am mai auzit-o o data in lotus cand m-o intrebat cati ani am si i-am zis sa lase gluma :)
dev Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ii prunc ... poate se-mbata de la o bere si face ravagii :rofl1: :rofl1:
BlackDevil Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ii prunc ... poate se-mbata de la o bere si face ravagii :rofl1: :rofl1:pfff nu ma stresa .... am fost la un moment dat la BRIDGE si era o chelnerita mai invarsta ... si cand i-am zis sa ne aduca 3 beri (eram cu 3 colegi) ne-a cerut buletinele ... i-am zis ca n-avem si cica nu ne serveste alcool ....+ nu stiam ce sa zic ca vreeam sa dau up la topic :rofl1:@dev vrei sa vedem care se imbata mai repede ?
iNm Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 @dev vrei sa vedem care se imbata mai repede ? vreau eu pe banii tai
BlackDevil Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 vreau eu pe banii tai blah .... dev ma provoaca ... ps: fiecare cu a lui (bani :D )
dev Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Daca e sa fie ... is curios cat duci ;) ... dar in stil alerto :D
iGARFiELD Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Deci mie care imi face cinste ? nu beau numa 10 beck's-uri
the_one773 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 gARFi3LD vreau sa te vad you cum bei tu 10 becks in ritm alerto ))
BlackDevil Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ok hai gata cu bautura ca mergem acolo sa discutam nu sa ne facem lati ... (eventual un mic concurs de ragaituri :rofl1: )
iGARFiELD Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 gARFi3LD vreau sa te vad you cum bei tu 10 becks in ritm alerto )) hai cu berile ;) record: 14 beri si am mers pe picioarele mele acasa :D ma io am burdihan are unde mere berea :rofl1:
dev Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Daca TU bei in o ora si fie ... 20 de minute ... 7 beri ... esti bun ;) ... ca eu in nici o ora am baut 7 beri cu niste amici ... 3 la sec si restu ... alerto (NU LA SEC) ... si am ajuns acasa ... FOARTE BEAT :).
BlackDevil Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Daca TU bei in o ora si fie ... 20 de minute ... 7 beri ... esti bun ;) ... ca eu in nici o ora am baut 7 beri cu niste amici ... 3 la sec si restu ... alerto (NU LA SEC) ... si am ajuns acasa ... FOARTE BEAT :). ok hai sa zicem ca ma bati cu putin :P oricum la gather imi propun max 2 beri ... n-are sens mai mult ... @ 3 beri la sec ? cum ai scapat de gaze ? :rofl1:
THuG-Radu Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Legat de bere, un vecin detine recordu de baut la bere in fostu Nadamas de pe centru, 5 halbe in 1 minut si 3 secunde :D Beat that ! :>LASATI OFF-TOPICUL CA NE ALEGEM CU UN TOPIC INCHIS !!! Shu shu.
MisterDevil Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 deabea astept sa ajung :D sa va vada si micutul de mine :)
BlackDevil Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 deabea astept sa ajung :D sa va vada si micutul de mine :) deabea astept sa dau mana cu tine ) btw am putea face o lista cu cei care s-au anuntat pana acum (da stiu cacofonie bla bla) asa ca un indicativ :P
iNm Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 lista sa o faceti chiar inainte de gather ca vor renunta multi stai flex :)
Guest dumi Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 lista sa o faceti chiar inainte de gather ca vor renunta multi stai flex :) Ooo abia astept , beau si eu dar nu ma dau la intrecere ca nu vreau sa va stric party-ul :beer:
Smok3 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ooo abia astept , beau si eu dar nu ma dau la intrecere ca nu vreau sa va stric party-ul da... poi ar fii kulmea sa mergem si sa ne dam toti la intrecere .... care bea mai mult mai ales k peste 2 zile dupa asta ii Craciunu
THuG-Radu Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 cum sta treaba aici :dontknow:Momentan se anunta lumea care vine, cu 2 zile inainte o sa fac lista, o sa fim multi, si cu, cateva ore inainte de gather, o sa renunte multi ca de obicei :DDar np, eu ca de obicei, o sa fiu acolo :)
iGARFiELD Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 localu :dontknow: trebe unu mare credora ?ziua ~ ?
THuG-Radu Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 localu :dontknow: trebe unu mare credora ?ziua ~ ?Citeste si tu topicu :DOrele 17:30-18:00, local : Taifas, ziua, inca nu se stie. Cam 22 decembrie :)Oricum ai zis ca nu vi ! :D
Dani Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 sper ca macar MontBlank, Cr1stY, Devil, Mishu, silversky si Marge sa vina, pe astia tre sa`i convingeti sa vina.. ca oradeni or sa vina :) .. o sa fim mai multi ca deobicei, presimt yo..p.s. pe Monty il cazez la mine :D