Jump to content
THuG-Radu

Intalnire Oradea

Recommended Posts

Posted

soooo .. cine mai vine ... ceva news-flsh ?? :D

hai ma dev fa cumva sa vii(mai devreme) :P

btw acolo se serveste bere sau tre sa fii in compania unuia mai mare (ca la bridge <_< ) (nu ca n-ar fi cine :)) )

Posted

btw acolo se serveste bere sau tre sa fii in compania unuia mai mare (ca la bridge <_< ) (nu ca n-ar fi cine :)) )

Peste tot se servereste bere ! =))

Posted

uhm tie nu iti vinde bere numa daca esti cu unu mai mare? =)) asta nu am mai auzit-o pana acuma in oradea :blink:

defapt am mai auzit-o o data in lotus cand m-o intrebat cati ani am si i-am zis sa lase gluma :)

Posted

Ii prunc ... poate se-mbata de la o bere si face ravagii :rofl1: :rofl1:

pfff nu ma stresa .... am fost la un moment dat la BRIDGE si era o chelnerita mai invarsta ... si cand i-am zis sa ne aduca 3 beri (eram cu 3 colegi) ne-a cerut buletinele ... i-am zis ca n-avem si cica nu ne serveste alcool ....

+ nu stiam ce sa zic ca vreeam sa dau up la topic :rofl1:

@dev vrei sa vedem care se imbata mai repede ?

Posted

gARFi3LD vreau sa te vad you cum bei tu 10 becks in ritm alerto :))))

hai cu berile ;)

record: 14 beri si am mers pe picioarele mele acasa :D ma io am burdihan are unde mere berea =)) :rofl1:

Posted

Daca TU bei in o ora si fie ... 20 de minute ... 7 beri ... esti bun ;) ... ca eu in nici o ora am baut 7 beri cu niste amici ... 3 la sec si restu ... alerto (NU LA SEC) ... si am ajuns acasa ... FOARTE BEAT :).

Posted

Daca TU bei in o ora si fie ... 20 de minute ... 7 beri ... esti bun ;) ... ca eu in nici o ora am baut 7 beri cu niste amici ... 3 la sec si restu ... alerto (NU LA SEC) ... si am ajuns acasa ... FOARTE BEAT :).

ok hai sa zicem ca ma bati cu putin :P

oricum la gather imi propun max 2 beri ... n-are sens mai mult ...

@ 3 beri la sec ? :-O cum ai scapat de gaze ? :rofl1:

Posted

Legat de bere, un vecin detine recordu de baut la bere in fostu Nadamas de pe centru, 5 halbe in 1 minut si 3 secunde :D Beat that ! :>

LASATI OFF-TOPICUL CA NE ALEGEM CU UN TOPIC INCHIS !!! Shu shu.

Posted

>:) deabea astept sa ajung :D sa va vada si micutul de mine :)

deabea astept sa dau mana cu tine :)))

btw am putea face o lista cu cei care s-au anuntat pana acum (da stiu cacofonie bla bla)

asa ca un indicativ :P

Posted

lista sa o faceti chiar inainte de gather ca vor renunta multi stai flex :)

Ooo abia astept , beau si eu dar nu ma dau la intrecere ca nu vreau sa va stric party-ul :beer: =))

Posted

Ooo abia astept , beau si eu dar nu ma dau la intrecere ca nu vreau sa va stric party-ul
da... poi ar fii kulmea sa mergem si sa ne dam toti la intrecere .... care bea mai mult mai ales k peste 2 zile dupa asta ii Craciunu =))

Posted

cum sta treaba aici :dontknow:

Momentan se anunta lumea care vine, cu 2 zile inainte o sa fac lista, o sa fim multi, si cu, cateva ore inainte de gather, o sa renunte multi ca de obicei :D

Dar np, eu ca de obicei, o sa fiu acolo :)

Posted

localu :dontknow: trebe unu mare cred

ora ?

ziua ~ ?

Citeste si tu topicu :D

Orele 17:30-18:00, local : Taifas, ziua, inca nu se stie. Cam 22 decembrie :)

Oricum ai zis ca nu vi ! :D

Posted

sper ca macar MontBlank, Cr1stY, Devil, Mishu, silversky si Marge sa vina, pe astia tre sa`i convingeti sa vina.. ca oradeni or sa vina :) .. o sa fim mai multi ca deobicei, presimt yo..

p.s. pe Monty il cazez la mine :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...