Jump to content
THuG-Radu

Intalnire Oradea

Recommended Posts

Posted

Pai cand toata lumea a auzit de MontBlank, gata, jumate din populatia Romaniei se va strange la Oradea. O sa va dau autografe cand ajung.

o sa te dau pe PRO TV la stirile de la ora 5 :))=)) esti un VIP ^_^

Posted

ok Lumea sa aduna !da unde ? cand ? asta nu s`a stabilit !!! asa ca Radu ai onoarea :D

pai oradenii ( ca noi stim localurile) ar trebui sa decida eu propun irish pub sau bridge :) ziceti daca va convine

Posted

Pai cand toata lumea a auzit de MontBlank, gata, jumate din populatia Romaniei se va strange la Oradea. O sa va dau autografe cand ajung.

=)) =)) .. mie pe ciocan imi dai?

Posted

pai oradenii ( ca noi stim localurile) ar trebui sa decida eu propun irish pub sau bridge :) ziceti daca va convine

Pai prima oara trebuie sa stim data exacta cand vin cei din Timisoara si Bucuresti :D

Ramane 22 decembrie ? De la ce ora ? 17:00 e bine ? :)

Local ... irish ? Acolo se pot uni mai multe mese ? Propun Taifas, ca sunt mese marsioare, usor de mutat, pizza buna, liniste :D

Posted

imi semnezi si mie buca stanga si fruntea aaa era sa uit ... si talpa la adidas ... promit sa nu ma descalt :rofl1: ??? promit sa nu ma spal 3 luni :wub:

=)))))

umh ... unde e taifas ? =)))))

Posted

Tot ce pot face ... e sa fiu ghidu timisorenilor ... ei mi-au fost mie ... mai demult :D.

Mai bine-n Taifas decat in Bridge, Irish ... ca in Taifas poti uni mesele.

@Total offtopic ... pfuai maica ce ma doare capu ... aseara am ajuns knock-out acasa ... daca veniti (cei care au zis ca vin) ... eu am sa beau SUC! :cool2: :bananadance2:

Posted

@Total offtopic ... pfuai maica ce ma doare capu ... aseara am ajuns knock-out acasa ... daca veniti (cei care au zis ca vin) ... eu am sa beau SUC!

SUC ??? :blink:

Poate un suc cu alcool ! si o pizza :P

Posted

stai linistit ca din cei care s-au anuntat 50% vor renunta pe ultima suta de metrii deci vom incapea ;;)

Ceva de genu :D

Deci ramane Taifas ca loc de gather ? :D Si orele 17:00 ? :)

Posted

:rofl1: :rofl1:

Nici cum nu va convine nici la 17 nici la 18 :duh:

Mai bine atunci la 17 :30 sa nu fie nici intuneric si sa fie iesit lumea de la lucru :cool2:

Posted

The One ... mai slabim pana atunci ... si vezi cum intram :D ... cum au intrat toti somalezii intr-un autobus ... intram si noi in Taifas :D ...

App ... eu poate lucrez pana la ora 22 :hair: .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...