iNm Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Continuati, dar ramaneti ontopic.On: cand se mai organizeaza un meeting Oradea?cand vrea Radu se organizeaza ca nimeni altcineva nu vine cu ideea :Dp.s daca faceti cinste careva vin si eu la fotbal :D
Smok3 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Mergem mergem biggrin.gif La sala la Vuia e ok ? smile.gif Sala faina, nu e asa scump (700.000 ora parca).Postati o zi cand puteti ... si o sa fac rost de numar, sun rezerv, dar daca imi trageti teapa va BEEP biggrin.gif LoL presupun ca dupa (fotbal) se merge undeva la o berica :beer: da apropo cate persoana vin ? p.s.Iceman poate fii si un gather si asta la un fotbal
THuG-Radu Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 LoL presupun ca dupa (fotbal) se merge undeva la o berica :beer: da apropo cate persoana vin ? p.s.Iceman poate fii si un gather si asta la un fotbal Bere dupa fotbal ? mergem in ceva local, toti transpirati ? Ziceti cand sunteti liberi, ca sa`mi fac o idee, cam in ce zi sa pun gatheru asta @ fotbal .. si cam la ce ora ati dori ! :) @IceMan Daca e sa veniti mai multi, macar cu 1 saptamana inainte anuntati-ma, sa stiu, sa adun trupa ! :P Daca e sa veniti voi, se face gather oricand. Degeaba punem noi o data, daca voi nu puteti atunci. Capish ? :D
vudu Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 pai adunam lume de pe link nu aduna din fata blocului :Dpe vinerea viitoare e bine ?seara de la 7 8 seara
THuG-Radu Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 pai adunam lume de pe link nu aduna din fata blocului :Dpe vinerea viitoare e bine ?seara de la 7 8 searaVinerea seara nu pot, de la 7 la 9 am seminar la faculta, profa e ratata, nu pot lipsi ! :\
Smok3 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Poporu a decis ! Money spune ziua si ora :rofl1: :rofl1: :angel: Bucuresti - ploiesti - Neamt - craiovaa - timisoara haideti la fotbal ! :D p.s. daca le dam bani sa vezi cum vin toti
Ahilosu Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Vinerea seara nu pot, de la 7 la 9 am seminar la faculta, profa e ratata, nu pot lipsi ! :\ ce ore sunt alea ma de faculta?
THuG-Radu Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 ce ore sunt alea ma de faculta? ASk my retarded 27 year old english teacher :sef:
Ahilosu Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 daca mai puneai un virgin dupa old era perfect, te intelegeam :D
Lancelot Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 sau macar frigida heh dar challenge si ultimu si restu de baieti din Oradea mai traiesc? Including wolfuletz?
iGARFiELD Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 sau macar frigida heh dar challenge si ultimu si restu de baieti din Oradea mai traiesc? Including wolfuletz? dap :) joaca wow :) si muncesc baietii
THuG-Radu Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 daca mai puneai un virgin dupa old era perfect, te intelegeam :D :rofl1: sau macar frigida heh dar challenge si ultimu si restu de baieti din Oradea mai traiesc? Including wolfuletz? challenge a fost la ultimul gather. :D ultimu, nu l`am vazut de 1 car de ani, nu vine la gather, mi`a zis motivu, il inteleg :D wolfuletz, joaca MU pe ceva server (nu vreau sa fac reclama), chiar azi m`am intalnit cu toti cei 3 frati de pe caracteru wolfuletz :D dap :) joaca wow :) si muncesc baietii Joaca MU, nu wow :D si da, muncesc baietii ! :)
sefu_bancii Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ASk my retarded 27 year old english teacher :sef:she`s not retarded she`s just special :wacko:on topic : poate vin si eu data viitoare :D