Jump to content
Sequenz 31

Tarifele Orange vor fi exprimate în euro de la 8 ianuarie 2007

Recommended Posts

Începând cu data de 8 ianuarie 2007, tarifele pentru serviciile Orange vor fi transformate din dolari în euro, la cursurile de schimb oficiale anunţate de BNR pentru data menţionată. Facturile emise după această dată vor fi calculate pe baza noilor tarife în euro şi vor fi exprimate în lei la cursul de schimb din data emiterii facturii, se arată într-un comunicat al companiei.

"Decizia schimbării monedei de referinţă este în concordanţă cu apropiata aderare a României la Uniunea Europeană, iar modalitatea de conversie aleasă este una transparentă şi corectă", a declarat Richard Moat, CEO Orange România.

Conversia se va efectua automat la cursul oficial din data de 8 ianuarie atât în cazul tarifelor la abonamente, tarifelor pe minut de convorbire, punctelor Orange Thank You, cât şi în cazul creditului existent în contul Orange PrePay.

Conversia automată nu va fi aplicată în cazul abonamentului de 4 USD, care devine abonament de 3 EUR, tarifului de 0,7 USD pe SMS naţional, care devine 0,5 EUR, tarifului de 1,9 USD pe MMS, care devine 1,4 EUR. Tarifele pentru apeluri internaţionale şi în roaming, precum şi cele pentru apeluri ori SMS-uri către numere premium vor fi comunicate începând cu data de 8 ianuarie.

Clienţii care vor începe să utilizeze serviciile Orange după această dată vor avea la dispoziţie un nou portofoliu în euro, cu tarife rotunjite. Noua ofertă va putea fi accesată pe www.orange.ro sau consultată în magazinele Orange din 8 ianuarie 2007.

Sursa: http://www.realitatea.net/

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...