Jump to content
Nimeni

Playstation3 de la Sony s-a pus în vânzare în Japonia

Recommended Posts

Posted

rober03 nu ma supar la comentariile tale..nici nu ar trebui dupa cum imi dau seama...chestia asta e ca o chestie :

Steaua VS Dinamo VS Rapid

Lucrul este ca niciodata nu e previzibil cine castiga...dar presupunand ca PS3 e steaua si DINAMO e Xbox Rapid Wii ....

1. Multi mai au inca incredere in Steaua si spun k va castiga...astfel si cu Xbox si ps3..chiar daca ps3 este mai in urma

2. Rapid nu e scos niciodata din calcule asa ca s-ar putea sa fie regula : ,,Cand 2 se cearta al 3-lea castiga'' asta fiind Rapidul deci Wii

3. Multi zic ca xbox este acum mult mai infata si nu poate pierde...la fel si Dinamo cu Steaua deci Stelisti si Dinamovisti si fani xbox cu fani Ps 2

Uitandu-ma la filmele acelea am observat ca Xbox are calitate aproape la fel de buna ca Ps3.....cel mai bn e sa le ai pe amandoua incepand cu un Xbox...totusi Xbox are mai multe jocuri si chestii si toti ne dorim si 1 Wii pentru casa...acesta fiind foarte ieftin.......un Xbox si 1 Wii ar fi deajuns pentru 3-4 ani dar ....ps3 poate baga 1 joc fff bun cum a facut si Xbox cu HALO si sa scoata o reclama senzationala.......deci varianta xbox si wii este valabila cam 1-2 ani..de preferabil 2 .....iar apoi ps3 daca scoate ceva mai bun il iei pe ps3...dar continui sa t ejoci si la XboX si la Wii.........procentajele dupa parerea mea.....anul asta ar fi :

1. Xbox 360 40%

2. Wii35%

3. Ps3 25%

anul 2008 :

Ps3 45%

Xbox30%

Wii 25%

Asa ca cam in 2-3 ani fiiecare vom avea cate 2 sau mai multe console in casa...ele ieftindu-se foarte rapid;....intradevar mi-am dat seama de greseala mea...Xbox-ul si Wii sunt favorabile pt inceput...DESI ps3 dupa mine suna mai bine

ps : cat despre faza cu CHEEP and EXPENSIVE , EXPENSIVE castiga mereu :P sigur cei de la ps3 vor lansa 1 joc super...oricum de craciun crek am xbox 360...se you on call of duty 3 !

Posted

singurul motiv de care ma bucur ca a aparut ps 3 este ca acum va aparea in sfarsit un emulator ps 2 care poate va fii functionabil... remember emulatorul de ps 1 a sa perfectionat dupa ce a aparut ps 2 :)

Nu are relevanta... nu s-a putut crea un emulator pt. PS2 din cauza ca ar trebui un super-calculator ca sa ruleze jocurile de PS2 decent.

Wii este cea mai ieftina consola insa parerea mea ca nu e cine stie ce de capul ei... specificatii tehnice slabe, sa nu mai vorbim despre "gamepadul" in forma de telecomanda :|

Posted

rober03 nu ma supar la comentariile tale..nici nu ar trebui dupa cum imi dau seama...chestia asta e ca o chestie :

Steaua VS Dinamo VS Rapid

Lucrul este ca niciodata nu e previzibil cine castiga...dar presupunand ca PS3 e steaua si DINAMO e Xbox Rapid Wii ....

1. Multi mai au inca incredere in Steaua si spun k va castiga...astfel si cu Xbox si ps3..chiar daca ps3 este mai in urma

2. Rapid nu e scos niciodata din calcule asa ca s-ar putea sa fie regula : ,,Cand 2 se cearta al 3-lea castiga'' asta fiind Rapidul deci Wii

3. Multi zic ca xbox este acum mult mai infata si nu poate pierde...la fel si Dinamo cu Steaua deci Stelisti si Dinamovisti si fani xbox cu fani Ps 2

Uitandu-ma la filmele acelea am observat ca Xbox are calitate aproape la fel de buna ca Ps3.....cel mai bn e sa le ai pe amandoua incepand cu un Xbox...totusi Xbox are mai multe jocuri si chestii si toti ne dorim si 1 Wii pentru casa...acesta fiind foarte ieftin.......un Xbox si 1 Wii ar fi deajuns pentru 3-4 ani dar ....ps3 poate baga 1 joc fff bun cum a facut si Xbox cu HALO si sa scoata o reclama senzationala.......deci varianta xbox si wii este valabila cam 1-2 ani..de preferabil 2 .....iar apoi ps3 daca scoate ceva mai bun il iei pe ps3...dar continui sa t ejoci si la XboX si la Wii.........procentajele dupa parerea mea.....anul asta ar fi :

1. Xbox 360 40%

2. Wii35%

3. Ps3 25%

anul 2008 :

Ps3 45%

Xbox30%

Wii 25%

Asa ca cam in 2-3 ani fiiecare vom avea cate 2 sau mai multe console in casa...ele ieftindu-se foarte rapid;....intradevar mi-am dat seama de greseala mea...Xbox-ul si Wii sunt favorabile pt inceput...DESI ps3 dupa mine suna mai bine

ps : cat despre faza cu CHEEP and EXPENSIVE , EXPENSIVE castiga mereu :P sigur cei de la ps3 vor lansa 1 joc super...oricum de craciun crek am xbox 360...se you on call of duty 3 !

logica ta este de 2 bani! daca in 2007 xbox are un market share de 40%, cum se poate ca anul ce urmeaza acesta are un market share de numai 30%? ai habar cate console xbox s-au vandut? multe milioane, peste 10, pe cand cei de la sony abia se cacanesc cu 100000 console (nici macar atatea nu au). doi la mana, xbox are un market share de ~70%, nu 40% cum crezi tu. trei la mana, xbox 360 este mult mai ieftin iar xbox live este la pret de nimic: 6$/luna sau 50$/an. in acest pret, ai filme si emisiuni tv de downloadat in format hd, uite cum xbox nu mai e doar o consola de jocuri... gama larga de jocuri pentru xbox (vorbesc de jocuri cu renume, gen call of duty 3, nfs carbon etc. ...) reprezinta inca un punct forte al consolei. pe scurt,, inainte sa aberezi despre sony vs. microsoft din punctul tau de vedere, analizeaza faptele, nu vorbele, compara-le si vezi ca nu tot ce zboara se mananca!

Posted

Sincer am avut si PS1 PS2 PSP si o sami iau si PS3 da...niciodata n-am vazut vreodata grafica mai tare ca la xbox...xbox-ul a intrecut grafica si a calculatoarelor...deci xbox rullz... in fine o sa iau si PS3 sa vad ce e de capu lui .

Posted

Christian, eu mi-am spus parerea in primele post-uri, ti-ai spus si tu parerea iar acum a fost randul lui obidan. De ce te iei de logica lui, mai exact de greseala pe care a facut-o cu cota de piata? A spus in ultimul post ca s-a inselat in privinta PS3-ului si ca sunt apropiate ca performante, imagine, etc. A gresit omul odata si ...

Discutati frumos. :)

Eu chiar astept un test intre Xbox360 si PS 3 pe bune, nu teoretic ...

P.S. Ma atrage si PS3 si 360 dar parca e altfel un calculator puternic (C2D, 2x8800GTX, HDD Raptor, LCD 23") chiar daca nu are aceiasi putere de procesare... ^_^

Posted

dupa ,,logica mea'' Christian eu imi iau Xbox...iar dupa logica ta eu ce ar trebui sa fac? Cam in 2-3 sap am xbox360 dar ma intreb........exista 1 program gen xfire sau TS pe xbox.....k asa devii 1 robot care se joaca incontinu with no life

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...