Jump to content
Lord^Kani

Femeia de cariera sau cea casnica

Recommended Posts

Posted

pentru asta va trebui multa munca... nu devii femeie de cariera numai pt ca vrei.. treaba asta iti poate distruge tot ce inseamna viata sociala... iti ocupa timpul, iti ocupa mintea... cel putin asa e in cazul meu... desi nici eu nu sunt inca... on top... dar ma apropiu :)

PS si tot am timp de mascul :) -numai pt ca si el e la fel de ocupat :D

Posted

Sincer... a lil bit of both.

O femeie preocupata doar de viata casnica, de cratite, preturile de la alimentara si aprozar se ofileste si devine in scurt timp plictisitoare. Are nevoie de cariera, de viata sociala, de lucruri noi care sa o stimuleze mai mult decat preturile la alimente.

De partea cealalta, unei femei preocupata exclusiv de cariera i se va atrofia in timp simtul caminului, si nu doresc ca la mine acasa sa piara atmosfera calduroasa de familie. Nu doresc sa ne "vedem" la telefon.

Deci, o femeie completa e aceea care stie sa imbine caminul cu lucrurile interesante care o stimuleaza.

Sau poate sunt eu doar putin idealist....:P

Posted

interesant ar fi sa se dea cu pararea cineva care le`a incercat pe ambele.. sa vedem ce prefera el

Pai sa vedem...

Momentan sunt cu una de cariera....ma streseaza ca mereu are ceva de facut ! tot am impresia ca ma inseala desii nu e deloc asa ! cu asa o femeie nu rezisti mult !

Sa vedem pe cea casnica.....te streseaza ! mereu e langa tine ! la un moment dat te saturi de ea ! vrei alta !

Concluzia ?

O corcitura ! ( sunt rau acuma, stiu X-( )

Posted

Pai sa vedem...

Momentan sunt cu una de cariera....ma streseaza ca mereu are ceva de facut ! tot am impresia ca ma inseala desii nu e deloc asa ! cu asa o femeie nu rezisti mult !

Sa vedem pe cea casnica.....te streseaza ! mereu e langa tine ! la un moment dat te saturi de ea ! vrei alta !

Concluzia ?

O corcitura ! ( sunt rau acuma, stiu X-( )

=)) bun asa =))

Exista asa ceva ? "corcitura" ? =))

Banuiesc ca nici atunci nu ai fii multumit :D

Posted

si de cariera dar si casnica (argumente nu mai dau ca la ora asta nu mai stiu nici de mine) :P

Fetele care au zis de femeia de cariera, pai cat sa tina asta cu un barbat ? daca tine 1 an meritati un premiu.

PS : Am vaz. ca au mai scris uni ceva pe aici, nu suntem in razboiul de independenta ok ? =))

Posted

sa fie casnica dar si o femeie de cariera

cer prea mult ? nu cred

Cea de cariera NICIODATA nu o sa stea 1-2 ore sa-ti faca tie de mancare, sa spele vasele, etc.

De ce? ca nu are timp :dooh: :dooh: :dooh:

Posted

sincer mancare stiu sa fac mai bine decat 70% din fetele pe care le stiu,de 4 ani de cand sunt la facultate imi spal singur hainele si de vase nu mai zic :)

eu nu ma refer sa stea sa-mi faca de haleala,spele samd. ci SA CUNOASCA SA FACA LUCRURILE ASTEA LA NEVOIE !!

logic nu ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...