Jump to content
Lord^Kani

Femeia de cariera sau cea casnica

Recommended Posts

Posted

Ceva intre, imi plac femeile echilibrate, fara se exagereze pe nici un plan, adica nici sa stea sa puna varza murata toata ziua si sa dea cu mop-ul, nici sa stea 24/24 la "birou" cum fac multe in ziua de azi.

Posted

EU prefer un cocktail Molotov de femeie care sa stie sa fie casnica doar cand e necesar si sa aiba o cariera care sa-i placa si sa o stimuleze si sa ma stimuleze sa ma faca sa vreau sa fiu mai bun.. Sa ma puna tot timpul in competitie

Posted

EU prefer un cocktail Molotov de femeie care sa stie sa fie casnica doar cand e necesar si sa aiba o cariera care sa-i placa si sa o stimuleze si sa ma stimuleze sa ma faca sa vreau sa fiu mai bun.. Sa ma puna tot timpul in competitie

exact ce a zis si el.Eu nu prea am idei

Posted

nici ca se putea spune mai bine de atat :)

dar de ar fi sa aleg ori da ori ba...as alege femeia de cariera, casnic pot fi eu :lol:

Posted

Cand iti alegi perechea nu prea ai de unde sa stii daca va fi casnica sau va avea o cariera. Nevasta-mea de exemplu a facut facultatea de drept dar dupa ce a nascut a devenit casnica. Copilul are acum 2 ani si am un feeling ca in clipa in care o sa-l duca la gradinitza o sa ma apuc de treburi casnice. Deci concluzie: nu conteaza, EA sa fie :))

Posted

Cand iti alegi perechea nu prea ai de unde sa stii daca va fi casnica sau va avea o cariera. Nevasta-mea de exemplu a facut facultatea de drept dar dupa ce a nascut a devenit casnica. Copilul are acum 2 ani si am un feeling ca in clipa in care o sa-l duca la gradinitza o sa ma apuc de treburi casnice. Deci concluzie: nu conteaza, EA sa fie :))

prima parere pertinenta :clap:

restul... copilasi :)

acum din punctul de vedere al unei femei... prefer cariera.. nu vreau sa depind de vreun mascul si nici sa "atentez" la banii vreunuia... dupa cum zicea cineva de aici :)

Posted

prima parere pertinenta :clap:

restul... copilasi :)

acum din punctul de vedere al unei femei... prefer cariera.. nu vreau sa depind de vreun mascul si nici sa "atentez" la banii vreunuia... dupa cum zicea cineva de aici :)

:clap: Pe tine te aleg Diana :lol:

PS: de cariera :->

Posted

:clap: Pe tine te aleg Diana :lol:

PS: de cariera :->

I`m already taken... asa cum sunt eu.. de cariera si fara nici un fel de legatura cu tot ce inseamna treburi casnice :)

@Mehi vedem cum facem cu balul ala ca date nu e prea incantat de idee... :kar:

Topicul asta continua sa ma surprinda... daca e de cariera inseala?? omg :) Mai bine tineti femeia intr-o cusca sa fiti siguri ca nu are cum sa va insele... asta imi pare nesiguranta :)

Sa nu mai povestesc chestii reale care se intampla din cauza nesigurantei voastre (desi statistic vorbint masculii inseala cu o frecventa mai mare decat femeile)... Get over it :nanana:

Posted

Eu as dori sa devin femeie de cariera :) , sa nu depind de nimeni si plus ca e oarecum mai usor . Casnica am avut "norocul" sa devin de la varsta de 15-16 ani , si nu pt un barbat , ci pt 2 :blink: (fratii mei) ...deci sunt satula de pe acum .. voi deveni femeie de cariera :D :P .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...