Lord^Kani Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Eu personal o prefer pe cea casnica..are mai mult timp pt mine....imi da mai multa atentie..nu are fite si aere de vedeta..voi?
TyreXel Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 atata timp cat o iubesc si ma iubeste nu conteaza... totusi o aleg pe cea de cariera ^^
[Infernal]Danny Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ceva intre, imi plac femeile echilibrate, fara se exagereze pe nici un plan, adica nici sa stea sa puna varza murata toata ziua si sa dea cu mop-ul, nici sa stea 24/24 la "birou" cum fac multe in ziua de azi.
kadafi2pac Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Eu prefer pe cea de cariera .. eu stau akasa eu vine cu banii:D:D:
Lancelot Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 EU prefer un cocktail Molotov de femeie care sa stie sa fie casnica doar cand e necesar si sa aiba o cariera care sa-i placa si sa o stimuleze si sa ma stimuleze sa ma faca sa vreau sa fiu mai bun.. Sa ma puna tot timpul in competitie
BAD_DMX Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 EU prefer un cocktail Molotov de femeie care sa stie sa fie casnica doar cand e necesar si sa aiba o cariera care sa-i placa si sa o stimuleze si sa ma stimuleze sa ma faca sa vreau sa fiu mai bun.. Sa ma puna tot timpul in competitieexact ce a zis si el.Eu nu prea am idei
Qui-Gon Jinn Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 EU prefer un cocktail Molotov de femeie care sa stie sa fie casnica doar cand e necesar si sa aiba o cariera care sa-i placa si sa o stimuleze si sa ma stimuleze sa ma faca sa vreau sa fiu mai bun.. Sa ma puna tot timpul in competitienici ca se putea spune mai bine de atat :)dar de ar fi sa aleg ori da ori ba...as alege femeia de cariera, casnic pot fi eu :lol:
AlinRoscat Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Sa faca ce vrea ea dar daca nu-mi face mancare buna
ReneGade Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ambele,dar totusi prefer cea casnica..sa se ocupe de casa.. "la cratita cu ea"
{JM}Alex Lifetaker Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 casnica...oricum va atenta la banii mei
alexandru-test1 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 sa fie o femeie de cariera sa nu-mi toaca banii :)
oldman Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cand iti alegi perechea nu prea ai de unde sa stii daca va fi casnica sau va avea o cariera. Nevasta-mea de exemplu a facut facultatea de drept dar dupa ce a nascut a devenit casnica. Copilul are acum 2 ani si am un feeling ca in clipa in care o sa-l duca la gradinitza o sa ma apuc de treburi casnice. Deci concluzie: nu conteaza, EA sa fie
Ayana Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cand iti alegi perechea nu prea ai de unde sa stii daca va fi casnica sau va avea o cariera. Nevasta-mea de exemplu a facut facultatea de drept dar dupa ce a nascut a devenit casnica. Copilul are acum 2 ani si am un feeling ca in clipa in care o sa-l duca la gradinitza o sa ma apuc de treburi casnice. Deci concluzie: nu conteaza, EA sa fie prima parere pertinenta :clap: restul... copilasi :) acum din punctul de vedere al unei femei... prefer cariera.. nu vreau sa depind de vreun mascul si nici sa "atentez" la banii vreunuia... dupa cum zicea cineva de aici :)
Mehico Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 prima parere pertinenta :clap: restul... copilasi :) acum din punctul de vedere al unei femei... prefer cariera.. nu vreau sa depind de vreun mascul si nici sa "atentez" la banii vreunuia... dupa cum zicea cineva de aici :) :clap: Pe tine te aleg Diana :lol: PS: de cariera
Stargate Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Clar femeia de cariera; cu cea de acasa discutiile se opresc undeva in jurul cratitii si a vecinelor cu barfe.Ce sa vb cu o telenovelista? :dontknow:
Kargoth. Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Casnica...adica sa munceasca si ea...dar mai putin...sa avem timp de "prostii" ^_^
#spoitoru# Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 de casnicie sa`mi calce hainele, sa`mi faca de mancare, sa faca curat, sa`mi faca copii :whistle: aia de cariera ma insala si dupa aia
Ayana Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :clap: Pe tine te aleg Diana :lol: PS: de cariera I`m already taken... asa cum sunt eu.. de cariera si fara nici un fel de legatura cu tot ce inseamna treburi casnice :) @Mehi vedem cum facem cu balul ala ca date nu e prea incantat de idee... :kar: Topicul asta continua sa ma surprinda... daca e de cariera inseala?? omg :) Mai bine tineti femeia intr-o cusca sa fiti siguri ca nu are cum sa va insele... asta imi pare nesiguranta :) Sa nu mai povestesc chestii reale care se intampla din cauza nesigurantei voastre (desi statistic vorbint masculii inseala cu o frecventa mai mare decat femeile)... Get over it :nanana:
Lancelot Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Stiti cum e. E simplu. Femeia perfecta e femeia care o iubesti si te iubeste . Restul conteaza mai mult sau mai putin.
InGeLiTzA*LeA Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Eu as dori sa devin femeie de cariera :) , sa nu depind de nimeni si plus ca e oarecum mai usor . Casnica am avut "norocul" sa devin de la varsta de 15-16 ani , si nu pt un barbat , ci pt 2 :blink: (fratii mei) ...deci sunt satula de pe acum .. voi deveni femeie de cariera :D :P .