Lancelot Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 misogism? eu o numesc subtilitate... iesi la iarba! :nanana:lol...frumos. Si le dai la altii sfaturi de cum sa cucereasca fetele. U cred ca ai succes nebun cu replicile astea :)
Christian Verhulst Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 neah... nu sunt don juan :) si nici nu am dat sfaturi. sunt de parere ca lucrurile astea nu se "petrec" pe forum insa in ziua de astazi, pana si sexul a ajuns virtual. traim intr-o lume bolnava!
punisheru Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Am citit si eu aproape toate posturile....Dupa cum zicea si Qui-Gon... Sunt si fete care apreciaza partea interioara a unui "mascul", ca sa-i zic asa. E adevarat ca tot mai rar gasim asa ceva. Faza cu sarutu in pauza, biletul in ghiozdan depinde si de mentalitatea fetei/baiatului. Daca de exemplu fata/baiatu gandesc peste varsta lor, e clar ca faza nu va tine. Nici eu nu-s cu mult peste 13 ani (15 am), dar am uitat demult fazele cu biletele in ora, "combinari" prin altii si alte chestii de genu.Dar daca tu crezi ca vor tine... Wtf? Worths a try... But I don't know why the rush... you have all the life ahead, young padawan. Stai flexat... Vei vedea cand mai cresti ca va fi chiar mai usor decat ti-ai inchipuit... Anyways... bafta :)
Edelweiss Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 misogism? eu o numesc subtilitate... iesi la iarba! :nanana: misoginism* subtil ca o bomba. asa e boii, ce sa-i faci dupa cum zicea si lance... cred ca stau vacile la coada dupa tine... DOAR vacile. ps: :nanana:
Deian69 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 prost sfat... orice ai face, NU te dai la prietena ei, iti va scoate ochii cu chestia asta pt tot restul vietii :D Sunt sigur ca nu vrea sa ramana cu ea pana la sfrsitul vietii Nu gusta numai un fruct :) Cat despre faza cu supararea.....credema ia trecut deja...dar daca vrei sa-i joci jocul Spunei : http://img458.imageshack.us/my.php?image=femeilekx8.jpg eu zic sa te folosesti numa de penultima :P,sau formulezi ceva de genu`
|logikal| Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 multumesc pt sfaturi si timpu' acordat acestui topic...daca vrea un moderator ar putea sa il inchida....
Sp4wN`19 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 PS nice topic.. poate il mai tinem deschis.|logikal| a primit toate informatiile de care avea nevoie din primele pagini ale thread-ului, acum deja se vorbeste despre altele (love n shit).