Jump to content
|logikal|

Cum ati cuceri o fata ?

Recommended Posts

Posted

tot nu imi place ideea cu fata frumoasa si desteapta si harnica :D

daca spalat de sosete e probla eliminatorie... eu ma las pagubasa... nu`mi tre masculi... pffff

:angelbath:

Nu dar poate fi proba eliminatorie the way she looks toonight ;;)

Sau cum iti vorbeste? Sau felul in care sta? dreapta usor= distanta, usor aplecata spre tine= interesata.. si tot asa;;)

Posted

Iti zic eu cum sa faci si 100% mere wink.gif deci >>>

scrii un biletel " Imi dai prietenia ta ?? PLS PLS " te duci la intalnire cu ea .. te duci lanaga ea , cu capul in jos ( adidasi smile.gif) ) nu scoti nici un sunet .. ii dai biletelu , si vezi ce se intampla .. Succes ...

aku serios ... >> Te duci la intalnire cu ea ... si incerci s`o faci geloasa .. intorci capu dupa altele ... te faci ca esti ca nu`ti pasa dak te combini cu ea sau nu ... dee obicei o fata cand nu poate avea ceeva .. incepe sa`si doreasca din ce in ce mai mult acel lucru/ persoana .. GL:))

si eu si ia mi-a facut la fel :|

ps: mama ce incitante devin subiectele...de la o fata am ajuns la o casnicie si copi :happy1:

i like this topic :P

Posted

Nu dar poate fi proba eliminatorie the way she looks toonight ;;)

suntem putini superficiali huh? de cand looks sunt esentiale?

in fine... ontopic at last

ca de la o fata.. cea mai buna cale de a cuceri o femeie ... sa fii cat mai natural, sa nu faci gafe(prea multe), sa ii areti ca iti pasa neconditionat, sa iti dai interesul... si toate astea sa le faci cu stil si personalitate...

nu cred ca nu impresioneaza un mascul stilat si foarte amabil si cuviincios... eu cel putin nu am putut rezista la asa ceva :whistle:

Posted

suntem putini superficiali huh? de cand looks sunt esentiale?

in fine... ontopic at last

ca de la o fata.. cea mai buna cale de a cuceri o femeie ... sa fii cat mai natural, sa nu faci gafe(prea multe), sa ii areti ca iti pasa neconditionat, sa iti dai interesul... si toate astea sa le faci cu stil si personalitate...

nu cred ca nu impresioneaza un mascul stilat si foarte amabil si cuviincios... eu cel putin nu am putut rezista la asa ceva :whistle:

vaii ma omori cu "mascul"....deci ca sa cuceresti o FEMELA ..ai nevoie de stil..personalitate..maniere desavarsite..dar si sa "iti mearga gura natural" - adik sa stii ce sa spui..cum sa spui si cand sa spui...daca ai "papagal pe tine" nici o FEMELA nu iti poate rezista

Posted

papagalul se citeste... tot gafezi la un punct... sinceritatea oare am uitat s`o mentionez? ;))

@pureweed nu ma duc cu un caine dar sunt dispusa sa te plimb pe tine... ca vad ca nu esti scos de o vreme si faci urat :)

Posted

sere u ce combati aici? ca nu prea inteleg:)

Cert e ca am spus niste lucruri pe care apoi le-ai intors tu cum ai vrut.Nu e vb de demistificare a femii in acest topic.. si nici nu a zis nimeni ca femeile trebuie tinute la cratita

Ba eu cred ca e un topic unde se face o oda a femeilor si in care baietii intre ei incearca sa isi dea un sfat ca sa depaseasca bariera timiditatii de exemplu

Dar in nici un caz nu e vb de un topic femei vs barbati sau Sere vs noi :dontknow:

Posted

sere u ce combati aici? ca nu prea inteleg:)

Cert e ca am spus niste lucruri pe care apoi le-ai intors tu cum ai vrut.Nu e vb de demistificare a femii in acest topic.. si nici nu a zis nimeni ca femeile trebuie tinute la cratita

Ba eu cred ca e un topic unde se face o oda a femeilor si in care baietii intre ei incearca sa isi dea un sfat ca sa depaseasca bariera timiditatii de exemplu

Dar in nici un caz nu e vb de un topic femei vs barbati sau Sere vs noi :dontknow:

priviti-l pe lance live =)) cum "cucereste" o fata =)) da nu-l las eu, so ...

sere "wanna be my girlfriend"? =)) =)) =)) :rofl1: :rofl1:

ps : de obicei aia care se cicalesc se iubesc :)

Posted

priviti-l pe lance live =)) cum "cucereste" o fata =)) da nu-l las eu, so ...

sere "wanna be my girlfriend"?

ps : de obicei aia care se cicalesc se iubesc :)

ia si pe placinta :) esti departe de adevar.:) sunt deja cucerit si nu ma cert cu ea pe forum :D

Oricum Eddy ia povesteste tu lumii cum ai cucerit fata aia care ti-a dat ....statusu ala pe mess?:))

Posted

poti sa incerci sa mergi cu un caine la plimbare in parc ;))

stie ce spune, cu cat e mai micut si pufos sau gras si pletos cu atat mai bine :) nu prea am vazut eu fete care la un pitbull, rottweiler etc. sa se opreasca din mers si sa zica " awwww ce draaaguuuuut eee " :lol:

Posted

hmm... ok.. fie oda femeii... nah...

sfaturi? asa ceva am dat si eu intr`o forma mai mascata evident, doar n`o sa le dau mura`n gura...

lil Lance... u jump into conclusions as well...

Posted

stie ce spune, cu cat e mai micut si pufos sau gras si pletos cu atat mai bine :) nu prea am vazut eu fete care la un pitbull, rottweiler etc. sa se opreasca din mers si sa zica " awwww ce draaaguuuuut eee " :lol:

adik sa inteleg ca ar trebui sa imi cumpar un canis?sau un coker?nu :D

Posted

ia si pe placinta :) esti departe de adevar.:) sunt deja cucerit si nu ma cert cu ea pe forum :D

Oricum Eddy ia povesteste tu lumii cum ai cucerit fata aia care ti-a dat ....statusu ala pe mess?:))

poi statusu se referea la tine =)))))))))))

logikal ti-au mers vreo metoda din cele specificate? :)

Posted

Cred ca cel mai bine merge daca te dai la prietena ei. >:)

Prefate ca nu esti prea interesat :whistle: [-(

Aia doar asa superficial.

Nicioda sa nu-i zici sau sa dai dovada ca esti :wub: :love1: de ea.

Ps. Exista 2 tipuri de fete in ziua de azi:

1.Actrite amatoare

2.Actrite profesioniste

Take care :right:

Posted

cum sa cumperi vaca domne`? scopul este sa cuceresti vaca, nu sa o cumperi... ca daca e sa le cumparam, se duce farmecul!

<_< uite unde se ascundea misoginismul...

Cred ca cel mai bine merge daca te dai la prietena ei. >:)

Ps. Exista 2 tipuri de fete in ziua de azi:

1.Actrite amatoare

2.Actrite profesioniste

prost sfat... orice ai face, NU te dai la prietena ei, iti va scoate ochii cu chestia asta pt tot restul vietii :D

continuare ps: ... dupa cum exista 2 tipuri de barbati:

1. cei care mint de nevoie

2. cei care mint din obisnuinta

eu zic sa nu incepem cu generalizarile...

hm

mi-au mers mai multe :D

da inca nu e chiar ... :X ...de mine

acum e suparata pe mine...ce ma fac ? xD am facut o prostie si de...

in afara de a-ti cere scuze... si de a-i lua o jucarie de plus, fluffy si faina, dar micuta, sa nu fie ostentativ... nu prea vad ce-ai putea face. bafta ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...