|logikal| Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 ce incitant a inceput sa fie topicu' raman surprins de ce scrieti xD :P
Lord^Kani Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Cum mai sa iti faci strategie sa "cuceresti" o pustoaica de 13 ani ... ce mult s`au schimbat vremurile..eu la varsta aia nici nu stiam ce e aia o fata ... de fapt dormeam pe mine...e bun e bun...numai vezi sa nu ai ganduri cu ea la 13 ani..ca puscaria te mananca...
|logikal| Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Cum mai sa iti faci strategie sa "cuceresti" o pustoaica de 13 ani ... ce mult s`au schimbat vremurile..eu la varsta aia nici nu stiam ce e aia o fata ... de fapt dormeam pe mine...e bun e bun...numai vezi sa nu ai ganduri cu ea la 13 ani..ca puscaria te mananca... hm...eram curios si de experientele voastre :P ps: sunt prea curios xD i know
Savag3 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 La 13 ani saream de pe garaje si din copaci. Numai la fete nu aveam eu gandul :lol: Era mai interesant sa joc fotbal sau sa fur capsuni de la babaci :lol:Abia pe la 15 ani au inceput sa imi fuga ochii dupa fete si pe urma si picioarele :lol: :DTare misto e topicul este? :lol:
Lancelot Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 E hai ca pe la 13 ani deja se trezesc instinctele.Bine sunt mai importante actibildele Turbo si HC-ul darrrr tot te mai gandesti sa scoti o codana la un Brifcor sau la un film cu Chuck Noris ( na alte timpuri :D )
THuG-Radu Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 La 13 ani saream de pe garaje si din copaci. Numai la fete nu aveam eu gandul :lol: Era mai interesant sa joc fotbal sau sa fur capsuni de la babaci :lol:Abia pe la 15 ani au inceput sa imi fuga ochii dupa fete si pe urma si picioarele :lol: :DTare misto e topicul este? :lol:Pfu, daca e sa o luam asa, daca bine tin minte, primele "sentimente" sa zic asa, fatza de o fata le`am avut la varsta de 8 ani :blink: si tin minte ca am intrebat`o pe mama ce sa fac ! :rofl1:Parerea mea ca de la 12-13 ani ar trebui sa incepi sa umbli cu fete, sa te obijnuiesti cu "the real thing" sa sti la ce sa te astepti de la orice gen de fata ! :)
Christian Verhulst Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 bullshit :). pe la 12-13 ani abia incepi sa te dezmeticesti din visul de copil, abia atunci incepe pubertatea. doar pentru ca ti se ingroasa ouale nu inseamna ca lumea e a ta si ca esti pregatit de orice. cum zicea cat stevens:it's not time to make a change, just relax and take it easy. toate la timpul lor :)!
MontBlank Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Stii cum se cucereste o fata de 13 ani ? Te duci la ea si ii oferi o papusa Barbie and bang ! CODE X !
Atlasel Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Stii cum se cucereste o fata de 13 ani ? Te duci la ea si ii oferi o papusa Barbie and bang ! CODE X !:rofl1:
Lord^Kani Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Pfu, daca e sa o luam asa, daca bine tin minte, primele "sentimente" sa zic asa, fatza de o fata le`am avut la varsta de 8 ani :blink: si tin minte ca am intrebat`o pe mama ce sa fac ! :rofl1: Parerea mea ca de la 12-13 ani ar trebui sa incepi sa umbli cu fete, sa te obijnuiesti cu "the real thing" sa sti la ce sa te astepti de la orice gen de fata ! :) deci tu la 12 ani sa inteleg ca esti deja casatorit si ai si copii nu? =))
Savag3 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ce rost are sa te uiti de la 13 ani dupa fete? Pierzi toata frumusetea copilariei. Aventuri si etc, ma refer la cine putea sa aibe. Ce puteai face cu o fata la 13 ani? Nici sarut cu limba nu stiai :lol:
Eddy Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 prima mea prietena a fost la gradinita )) funny huh? stiu ca faceam lectii de dans si ea era perechea mea tot timpul, iar cand educatoarea ma punea cu o alta fata, incepeam sa plang pana ma punea inapoi cu "prietena mea"... bine, la varsta aia ce stiam, dekt sa stau si sa ma joc cu ea cu lego , am terminam gradinita si in clasa 2 iar mi-am facut o prietena de la bloc ne jucam de-avatzascunselea si leapsa toata ziua impreuna LOL... funny heh :D apoi am crescut si nah... :"> oricum, din tot ce am citit sunt de acord cu radu, cea mai buna metoda sunt cluburile/discotecile :) mai ales dupa cateva beri/ginuri iti vine un chef nebun sa dansezi cu o fata si na... cat despre bani... nu iti trebuie neaparat bani ca sa cuceresti o fata, bine sa fim seriosi majoritatea fetelor sunt materialiste, bani, haine, masini etc. etc., dar na :) si pe alea le poti corupe :P
[HH]FuRy Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 bine sa fim seriosi majoritatea fetelor sunt materialiste, bani, haine, masini etc. etc., dar na :) si pe alea le poti corupe :P hmm ai formulat ciudat prima mea pretena a fost tot la gradinita si pe atuncy ne punea educatoarea sa fim prezentatori la serbari impreuna ^_^ de atunci am fo in ac scoala cu ea... but u know how they say: "girls come and go" la varsta asta :D
Savag3 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Acelasi lucru il pot zice si ele despre noi."Boys come and go" :lol:anyway pe la varsta gradinitzei numai iubita nu era. avea aragaz de jucarie si iti facea mancarica? :lol:
Lord^Kani Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 la gradinita..nu prea aveam prietene ca bateam toate fetele..eram aiurea tare
Lancelot Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 o dati in spam prost.. gradinitze and shit :)spuneti si voi ceva pertinent nu mai stricati topicul
Eddy Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 anyway pe la varsta gradinitzei numai iubita nu era. avea aragaz de jucarie si iti facea mancarica? frate, nush daq tie iti face prietena mancare and shits, poate tu ai ajuns la varsta aia la care ai femeie, stati impreuna si sunteti pe punctul de a va casatori and shits @-), sincer la 17 ani aveai femeie care sa`ti faca de mancare si din astea? daca da mult respect, eu nu am asa ceva... asa ca stop this shit cu aragaze si curatenii in case ca nu de aia ai femeie la adolescenta, sa fim seriosi. la gradinita..nu prea aveam prietene ca bateam toate fetele..eram aiurea tare Stai linistit, nu esti singurul :P am si eu un prieten care le batea pe fete cand era mic
Lord^Kani Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 frate, nush daq tie iti face prietena mancare and shits, poate tu ai ajuns la varsta aia la care ai femeie, stati impreuna si sunteti pe punctul de a va casatori and shits @-), sincer la 17 ani aveai femeie care sa`ti faca de mancare si din astea? daca da mult respect, eu nu am asa ceva... asa ca stop this shit cu aragaze si curatenii in case ca nu de aia ai femeie la adolescenta, sa fim seriosi. Stai linistit, nu esti singurul :P am si eu un prieten care le batea pe fete cand era mic am eu 19 ani..si femeimea chiar acum imi face de mancare..vb de vreun an jumate cu ea...nu stam impreuna si nici nu ne casatorim and shit..dar ne intelegem bine :P P.S. - doar ma laudam
|logikal| Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 am eu 19 ani..si femeimea chiar acum imi face de mancare..vb de vreun an jumate cu ea...nu stam impreuna si nici nu ne casatorim and shit..dar ne intelegem bine :P P.S. - doar ma laudam o da :blink: EDIT: va place opera mea in photshop ? (avataru' 15 min mi-a luat ONLY PEN TOOL deci respect ) ( nu ma refer la voi ... e pus asa pt colegi xD )
MontBlank Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 http://www.seductierapida.ro/heron_ghid.html
|logikal| Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 http://www.seductierapida.ro/heron_ghid.html ar trebuie sa fie pusa la FUNNY ZONE
Savag3 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Faptul ca am o iubita care stie sa faca mancare din adolescenta este un atuu. Decat una fitzoasa. Am o iubita frumoasa foc si stie sa faca mai toate treburile gospodaresti. Evident ca si eu stiu :lol:
Lord^Kani Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 am eu 19 ani..si femeimea chiar acum imi face de mancare..vb de vreun an jumate cu ea...nu stam impreuna si nici nu ne casatorim and shit..dar ne intelegem bine :P P.S. - doar ma laudam Faptul ca am o iubita care stie sa faca mancare din adolescenta este un atuu. Decat una fitzoasa. Am o iubita frumoasa foc si stie sa faca mai toate treburile gospodaresti. Evident ca si eu stiu :lol: o fata care te iubeste nu sta toata ziua cu mana in buzunar la tine..deci prefer intotdeauna o fata de caracter si care stie sa faca si altceva decat sa stea toata ziua in fata oglinzii