Lancelot Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Asta e o provocare.. deja e next stagedaca tine la tine , te iubeste.. se rezolva printr-un zambet de al tau. daca e insa foarte suparata... trbsa simta ca esti langa ea si ca iti e dor de zambetul ei.. grele nene
|logikal| Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Asta e o provocare.. deja e next stagedaca tine la tine , te iubeste.. se rezolva printr-un zambet de al tau. daca e insa foarte suparata... trbsa simta ca esti langa ea si ca iti e dor de zambetul ei.. grele nenefaza cu zambetu' nu mi-a mers... poate a doua o sa tina da Doamne xD
Kiss Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Acum depinde din ce motiv este asa...Uneori conteaza foarte mult si o simpla imbratisare :) nu este nevoie de ceva special ...
Lancelot Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Acum depinde din ce motiv este asa... Uneori conteaza foarte mult si o simpla imbratisare :) nu este nevoie de ceva special ... o imbratisare si un sarut? sau mai multi :) Logikal@ poate nu din prima dar daca o sa te simta acolo.. o sa mearga pana la urma
Kiss Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 o imbratisare si un sarut? sau mai multi :) Logikal@ poate nu din prima dar daca o sa te simta acolo.. o sa mearga pana la urma hmmm...nu de fiecare data merg vrajelile astea sau..ma rog..acum depinde de fata :)
Lord^Kani Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 hmmm...nu de fiecare data merg vrajelile astea sau..ma rog..acum depinde de fata :) daca fetei nu ii place de tine..degeaba aplici toata vrajelile din lume..iar daca ii place de tine..si o simpla invitatie la un suc e de ajuns.. conteaza ce faci dupa ce obtii fata..e mult mai greu sa tii o fata frumoasa langa tine decat sa o cuceresti(v`am zis..daca ii place de tine bine..daca nu..e foarte foarte greu sa o "succesti") exceptie ar fi situatiile in care ii esti simpatic..dar parerea ei despre tine e una proasta..atunci e intradevar o problema..chiar ar fi dragutz sa imi dea si mie cineva niste sfaturi - imi place si mie de cineva...si ei ii place de mine..dar are o impresie proasta despre mine..ca si "baiat de cartier"...ca nu "sunt fidel"(prietena mea actuala e in clasa cu ea - de aici impresia asta)...si am incercat cam tot..nu mai stiu ce sa fac.. Astept parerile voastre..poate stie cineva un truc ceva :D Baga'i vin rosu pe gat si ai pus'o ! mie imi place de fata mai...nu vreau doar s`o f**
Kiss Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 daca fetei nu ii place de tine..degeaba aplici toata vrajelile din lume..iar daca ii place de tine..si o simpla invitatie la un suc e de ajuns.. conteaza ce faci dupa ce obtii fata..e mult mai greu sa tii o fata frumoasa langa tine decat sa o cuceresti(v`am zis..daca ii place de tine bine..daca nu..e foarte foarte greu sa o "succesti") exceptie ar fi situatiile in care ii esti simpatic..dar parerea ei despre tine e una proasta..atunci e intradevar o problema..chiar ar fi dragutz sa imi dea si mie cineva niste sfaturi - imi place si mie de cineva...si ei ii place de mine..dar are o impresie proasta despre mine..ca si "baiat de cartier"...ca nu "sunt fidel"(prietena mea actuala e in clasa cu ea - de aici impresia asta)...si am incercat cam tot..nu mai stiu ce sa fac.. Astept parerile voastre..poate stie cineva un truc ceva :D Din moment ce esti inca cu actuala nu o sa rezolvi nimic, fata de care iti place o sa aibe aceasi parere despre tine. Eu zic sa`ti rezolvi intai problemele si pe urma sa treci mai departe...nu este bine sa fii in 2 parti...crede`ma :)
Christian Verhulst Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Stiu ca e cam dur ce v-am spus dar asta e realitatea sa stiti. Eu va zic toate astea ca sa va pregatiti pentru viata. Stiu ca la 15~16 aveti alta perspectiva asupra lucrurilor numai ca realitatea e dura. O femeie daca nu o satisfaci te inseala sau de multe ori te paraseste. Daca acum va cramponati ca nu se uite fetele la voi inseamna ca nu aveti un aspect fizic placut iar pe viitor daca nu vreti sa ajungeti la masturbare cautativa o dama de companie.tu chiar ai impresia ca toata lumea de aici are 15 ani? :)ultimul meu post in topicul asta: fetele care umbla numai dupa bani si "organ" (cum ii zici tu) nu merita atentie de la un baiat/barbat bine intentionat. alea merita trase in organ o data sau de doua ori dupa care le arunci. cum s-a mai spus, nu e nevoie de bani si masini sa satisfaci o femeie. daca pentru tine este, mi-e mila de tine!
{JM}Alex Lifetaker Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Money will do it... mergi cu ea prin shopuri, la film, restaurante s.a.m.d... si fa tu cinste... te arde la buzunar dar macar obtii ce vrei(da' chiar, ce vrei? )
MontBlank Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Money will do it... mergi cu ea prin shopuri, la film, restaurante s.a.m.d... si fa tu cinste... te arde la buzunar dar macar obtii ce vrei(da' chiar, ce vrei? ) Se invata dupa aceea. O sa te recunoasca ca "providerul" ei. Nu zic sa nu ii faci cinste. Film, eatin' out and stuff, dar sa nu se invete fata.
THuG-Radu Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Se invata dupa aceea. O sa te recunoasca ca "providerul" ei. Nu zic sa nu ii faci cinste. Film, eatin' out and stuff, dar sa nu se invete fata.Si de la film, eatin` out, o sa se ajunga la : "Puiu nu`mi dai bani sa merg la coafor ?" "Dragostea mea, stii, as vrea si eu o noua tunsoare, ca am auzit ca s`o deschis un salon foarte tare!" "iubirea mea, asa`i ca imi dai bani sa`mi iau haina aia? " etc. Si ajungi in faliment :D
MontBlank Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Si de la film, eatin` out, o sa se ajunga la : "Puiu nu`mi dai bani sa merg la coafor ?" "Dragostea mea, stii, as vrea si eu o noua tunsoare, ca am auzit ca s`o deschis un salon foarte tare!" "iubirea mea, asa`i ca imi dai bani sa`mi iau haina aia? " etc. Si ajungi in faliment :D True !
Lord^Kani Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Si de la film, eatin` out, o sa se ajunga la : "Puiu nu`mi dai bani sa merg la coafor ?" "Dragostea mea, stii, as vrea si eu o noua tunsoare, ca am auzit ca s`o deschis un salon foarte tare!" "iubirea mea, asa`i ca imi dai bani sa`mi iau haina aia? " etc. Si ajungi in faliment :D nu`i bun asa...eu ma gandeam la un truc ceva...o idee da a o impresiona...nush...stiti voi la ce ma refer :D
|logikal| Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 o imbratisare si un sarut? sau mai multi :) Logikal@ poate nu din prima dar daca o sa te simta acolo.. o sa mearga pana la urma OMG ASTA ERA ce but is cand am venit de la scoala...mi-a spuso in patru ochi ca vrea so las in pace si atunci a atins bratele spre mine ...si eu... OMG ce am putut sa fac multumesc mult de help ... Si de la film, eatin` out, o sa se ajunga la : "Puiu nu`mi dai bani sa merg la coafor ?" "Dragostea mea, stii, as vrea si eu o noua tunsoare, ca am auzit ca s`o deschis un salon foarte tare!" "iubirea mea, asa`i ca imi dai bani sa`mi iau haina aia? " etc. Si ajungi in faliment biggrin.gif crede-ma ca nu e stilu' asta fata asta xD
Qui-Gon Jinn Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 @Mont are 13 ani.now this topic is nice :) ma intriga, fascineaza, surprinde si socheaza in acelasi timp tot ce citesc :)
MontBlank Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 And this one time...at Band Camp i stuck a gyroscop up my sfincter... right. 13 ani. Hmmm... 13 ani. Ce puteai sa faci ? Ii ziceai: Bitch, you don't dump me ! I dump you ho' ! I dump you ! Get the f outta my face !
Lancelot Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Hmm la 13 ani... u iti faci prea multe ganduri ptr varsta care o ai.. o prinzi o data in pauza si-i furi un sarut.. ori ii bagi un bilet in ghiozdan. E varsta la care astea merg inca si foarte bine
Edelweiss Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Hmm...asa faci u de obicei soldatel ? Eu ma gandeam sa dai niste sfaturi mult mai bune...hai ca...te pricepi ce naiba ? :D Apropo chestia cu muscatul buzelor nu este deloc adevarata. In ziua de azi 90% din fete se cuceresc cu bani iar restul de 10% cu sinceritate. intr-adevar, chestia cu muscatul buzelor nu e adevarata, mai ales iarna :) fetelor, ca sa nu induceti baietii in eroare, folositi strugurel :D @Edel stii cum e unii incearca cu metodele frumoase si te conduc acasa. Altii te urmaresc cu masina pana acasa cu manelele la maxim eu zic sa incerci manelele data viitoare :D conteaza si ani ? ^_^ bine hai fie va spun ... nu radeti xD 13 Daca e suparata trista si melancolica ce ar trebui sa fac ? sa-i spui ca e ok sa vorbeasca cu tine despre asta, uneori doar sa vorbesti despre ceva ajuta, vei face tot posibilul sa o ajuti, in timp ce vorbeste dai des din cap afirmativ, la sfarsit o iei in brate si-i spui sa aiba incredere, totul va fi bine, doar e o fata super ;) si, evident, tu esti alaturi de ea. a intelege efectiv problema ei nu e o chestiune esentiala. Din moment ce esti inca cu actuala nu o sa rezolvi nimic, fata de care iti place o sa aibe aceasi parere despre tine. Eu zic sa`ti rezolvi intai problemele si pe urma sa treci mai departe...nu este bine sa fii in 2 parti...crede`ma :) hmm... frumos ar fi sa fie lucrurile asa cum spui. e cam greu cateodata sa te desparti de ceva ce iti ofera siguranta pentru ceva ce poate sau nu poate fi. intr-adevar, nu e bine sa fii in 2 parti, dar in ce masura e bine sa iei o decizie la repezeala?
Danny Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Hmm la 13 ani... u iti faci prea multe ganduri ptr varsta care o ai.. o prinzi o data in pauza si-i furi un sarut.. ori ii bagi un bilet in ghiozdan. E varsta la care astea merg inca si foarte bine:lol:O prinzi odata cand e mai trista , te duci odata la ea..o intrebi ce-a patit alea alea..o iei in brate ca sa simta ca nu e singura ( cineva ii este alaturi ) Si porma daca se uita in ochii tai cu un zambet fascinant , o saruti and done.Doar o parere..ca eu de felu meu sunt paralel :/
Lancelot Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Mie imi place ca unii dintre voi fac din cucerirea unei fete un fel de razboi cu Vietnamul nu e nevoie sa o atacati cu toate armele..daca nu raspunde pozitiv de la primele priviri nici o bomba atomica nu o va convinge Oricum se stie ca e mai greu sa cuceresti o fata decat le era cavalerilor din Evul Mediu sa darame un castelas cu pocnitorile lor Edel manele jazz house or sa te urmareasca astia acum cu tot MTV-ul pe tine Daca nu stii sa alegi la un moment dat si sa faci pasul spre ceva nou.. care poate fi mai bun sau mai rau risti sa te omoare banalul . Si sa iti fie dor de zambetul ei:D
Christian Verhulst Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 daca asa sta treaba, eu zic sa o lasi balta pentru cativa ani. la varsta asa nu poate fii nimic serios, oricum. totul va fii pe dos si eventual iti vei pierde increderea in sine... ai tu altele de facut, joci fotbal, mergi cu prietenii pe afara, mai la scoala din cand in cand...
D.K. Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Christian Verhulst ai perfecta dreptate,la varsta de 13 ani nu poate fi nik seris(eo am 13 ani :D).Insa cunosc sh eo o exceptie:unu de la mn din cls(is in a-7-a)o stat cu o fata de la inceputul sem 2 din cls 6-a pana acu knd o murit,acu vreo 3 sapt(dak ati vazut la shtiri o fata norina kre o murit la 12 ani in orashu roman :().sh ar mai fi una da nu shtiu dak e adevarata:neo zis profa de biologie, kre are vreo 27 ani,k o stat cu unu din a 6-a pana intra 12-a :D
{JM}Alex Lifetaker Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Monty, cand am scris randurile de mai sus n-am stiut ca tipul are doar 13 ani...deci scopul la care ma gandeam eu nu e valabil(plus ca a zis ca o iubeste, ca tine la ea...). Deci treaba cu banii merge 100% cand vrei doar sa o ...Teens Under 18 Are Not Allowed ...bla bla :)