|logikal| Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Ps :logikal .. nu stii so ageti pe aia si ai facut thread pe forum cum s-o iei ? :P oarecum lolCum o cuceresti ? Prin bani nu cred ca e genu' Romantism ?Ha..pe naiba. O iei direct la vrajeli. O intrebi alea alea si gata. Daca nu , pa. daca chiar simt ceva pt ea cum pot sa iti zic pa ? :blink: Uite cum procedez eu si merge. 1. Intrii intr'un local. 2. Fi sigur ca's multe fete prin jurul tau. 3. Scoate incet si fara sa te auda cineva, 100 euro din buzunar. 4. TRANTESTE cu nesimtire banul pe masa. 5. In cateva secunde vei fi "atacat" de foarte multe fete. 6. Cheama fetele la tine acasa spunandu'le ca mai ai prin camera bani. 7. Cand au ajuns la tine in camera, incuie usa si inghite cheia. * 8. Enjoy ! * Preferabil sa stai la etajul 10. Astfel fetele nu o sa mai aiba curaj sa se arunce pe geam totusi... 100 de euro is 100 de euro xD nu-mi permit sa arunc cu ei .... heh.. copii smile.gifDaca stii sa o privesti sa o asculti.. sa-i arati ca te intereseaza cu adevarat ce vrea ce zice.. sa fii f f atent la amanunte.. Sa stii cum sa ii zambesti.. sa fii deschis... sa nu te pierzi..Sa fii spontan. Daca zici ceva penibil o gafa/ sa ai puteresa sa o transformi intr-o gluma. Hmm folositi-va mult de instinct si nu incepeti sa va laudati cu marime grosime bani aventuri. Ah .. da nu va repeziti sa o sufocati cu limba pe faringe. Ca un reper.. daca isi musca buzele cand se uita la voi inseamna ca ar vrea sa va sarute asta ar fi ceva xD se vede ca ai xp Lancelot in fete... faza ca isi musca limba nu banuiam ca e asa ceva xD faza cu fazele penibile cam ai dreptate.... oricum, felul in care comunicati e cam... crucial... asta daca nu esti brad pitt, sa nici nu-i trebuiasca comunicare verbala. dupa cum zicea si lance, trebuie sa stii s-o asculti (fetelor le cam place sa vorbeasca), trebuie sa vorbesti totusi si despre tine (fetele sunt curioase), iar atunci sa NU vorbesti despre vreme pentru ca plictisesti si fata se va gandi la o scuza frumos formulata ca sa poata pleca mai repede. sa nu te pierzi e esential, dar nici sa dai replici destepte in continuu, sa o faci pe ea sa se piarda. nu vorbi despre fotbal daca nu-i place fotbalul. nu vorbi despre platon daca ea il citeste pe sadoveanu. nu insista pe domeniile la care ea e afoana doar ca s-o impresionezi cu cunostintele tale, nu tine - se va simti in plus. fa-i complimente, dar nu asa, scoase ca din topor, incerca sa fii original si simpatic. deci sa inteleg ca o las pe ea sa deschid subiectu' care ii place si eu vb despre el cu ea ? si sa gasesc cateva replici care sa o amuze... 1 la mana va multumesc ca ati postat a2 la mana... eu am obiceiul sa ma pierd cu firea... ce as putea face ? sa-mi revin ...cand o vad... Ps: si radule cam ai dreptate si cred ca fata e genu' descris de Qui-Gonn-Dei (scuze daca ti-am gresit cum am scris nicku :D )
Stargate Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 :D Ce vremuri... 1. Vb frumos cu ea si nu injura 2. Exagereaza putin in povestile tale, dar frumos, interesant 3. Nu o lasa numai pe ea sa vb - o sa zica ca esti tantalau 4. Surprinde-o mereu cu cate ceva, chiar daca e un fleac 5. Impartaseste-i planurile tale de viitor, asta ii creste increderea in tine 6. Nu fi badaran si mai ales nu ii spune ca o vrei doar ca sa scapi de cosuri 7. Nu pomeni niciodata de "fostele" 8. Doamne Dumnezeule, nu spune niciodata ca te-ai tratat de blenoragie !!! :crybaby: 9. Nu o intreba ce flori ii plac, afla din alte surse. Nu trebuie musai ditamai buchetul , ca nu e mireasa - gestul conteaza. 10. Restul depinde si de noroc si de ce maruntis ai prin buzunare. Bafta multa :right:
Kiss Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 heh.. copii :) Daca stii sa o privesti sa o asculti.. sa-i arati ca te intereseaza cu adevarat ce vrea ce zice.. sa fii f f atent la amanunte.. Sa stii cum sa ii zambesti.. sa fii deschis... sa nu te pierzi..Sa fii spontan. Daca zici ceva penibil o gafa/ sa ai puteresa sa o transformi intr-o gluma. Hmm folositi-va mult de instinct si nu incepeti sa va laudati cu marime grosime bani aventuri. Ah .. da nu va repeziti sa o sufocati cu limba pe faringe. Ca un reper.. daca isi musca buzele cand se uita la voi inseamna ca ar vrea sa va sarute B) O sa mai revin :) Hmm...asa faci u de obicei soldatel ? Eu ma gandeam sa dai niste sfaturi mult mai bune...hai ca...te pricepi ce naiba ? :D Apropo chestia cu muscatul buzelor nu este deloc adevarata. In ziua de azi 90% din fete se cuceresc cu bani iar restul de 10% cu sinceritate.
Danny Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Romantism..vorbe bune...bla blaFrumusetea , faima si banii...Daca n-ai astea , nu te baga in seama.whateva..love sux
Savag3 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ce zici Danny? Bani?Si a mai zis cineva ca agatatul pe mess/net nu tine niciodata.. ya right :lol:Eu mi-am gasit actuala iubita prin intermediul Counter-Strike :lol: Da stiu...Sfaturi: (cica :lol:)- vorbeste intotdeauna logic, fara sa patrunzi prea mult intr-un subiect care pare ca nu o intereseaza. - sa dai dovada de spontaneitate, sa o surprinzi mereu cu replici si ganduri instante - sa fii intotdeauna politicos, sa nu injuri de fatza cu ea si fara altfel de jigniri - intotdeauna sa o intrebi ce ii place si cum ii place - vor prezenta mereu un interes fatza de tine daca prezinti un interes fatza de ele, adica sa iti pese ce faci - uneori e bine sa te balbai :lol: cel putin eu ma balbai fara sa vreau ca sunt indragostit :X - nu mai intreba fata daca vrea sa fie cu tine, din moment ce iese la intalniri cu tine este prea evident, saruto cand nu se asteapta, va fi placut surprinsa. ii vei demonstra ca esti un baiat cu fapte si nu doar cu vorbe dulci - sa fii deschis cu ea si arata-i ca esti si sensibil, va aprecia asta.Tot ce am zis este ceva general. Eu sunt indragostit pana peste cap de o fata minunata care merita tot ce este mai bun pe lume.Inca ceva importantSa nu iti faci planul de acasa, sau in general sa nu faci planuri, pentru ca acestea nu vor rezista. Intotdeauna apare ceva neprevazut si sincer va zic ca lucrurile neplanuite sunt de cele mai multe ori si cele mai bune, pentru ca este un sentiment de surprindere.Vorbeste despre vreme despre orice, sa arati ca o interesezi.Nu este greu sa iti dai seama cand o fata vrea sa fie sarutata. Un zambet mai aparte o sclipire de ochi, mana trecuta prin par sunt exemple, conteaza sa casti ochii si sa nu pierzi ocazia pentru ca poate fi fata aleasa. CASCA OCHII!:)
Danny Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 - vorbeste intotdeauna logic, fara sa patrunzi prea mult intr-un subiect care pare ca nu o intereseaza. true - sa dai dovada de spontaneitate, sa o surprinzi mereu cu replici si ganduri instante yea right. uneori e bine sa te balbai laugh.gif gg nu mai intreba fata daca vrea sa fie cu tine, din moment ce iese la intalniri cu tine este prea evident, saruto cand nu se asteapta, va fi placut surprinsa. ii vei demonstra ca esti un baiat cu fapte si nu doar cu vorbe dulci Cand or zbura porcii Sa nu iti faci planul de acasa, sau in general sa nu faci planuri, pentru ca acestea nu vor rezista. Intotdeauna apare ceva neprevazut si sincer va zic ca lucrurile neplanuite sunt de cele mai multe ori si cele mai bune, pentru ca este un sentiment de surprindere. True..te ia prin surprinde..cu o palma. CASCA OCHII! E bine ? Hai ca poate am bulan..
Savag3 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Danny stiu ca tu in sentimentul asta nu ai noroc, dar nu este cazul ca dramatizezi. CASCA OCHII. Ti-am zis de atatea ori si iti mai zic. Sunt prietenul tau, si incerc sa te fac sa vezi bine, nu sa fii miop :)
black4 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 fapturi mai materialiste si mai superficiale decat rasa "fete" rar mai vezi.daca ai creasta cu 1kg de gel in ea, neaparat oxigenat, blugi care sa stea agatzatzi de genunchi, o haina rupta care sa atarne "fain" pe tine si sa fie si de firma, un portofel cu bani si o masina .. pica fetele ca mustele.nu le intereseaza ca e mai interesanta e o discutie cu un copac.. conteaza sa fie baiatu` "frumos de mori" si "imbracat mijto/la moda/fain si neaparat scump"da-i unei fete un baiat serios cu care are ce discuta, interesant, amuzant etc. dar :hainele stau ordonat pe elhainele nu sunt neaparat de firmanu are creasta / nu e oxigenat / nu foloseste 1 tub de gel pe zinu are un limbaj k-loomea / cuul / hipce va face fata? o va da in diverse.. "stii.. pot sa vorbesc foarte bine cu tine, imi esti un prieten foarte bun, nu vreau sa stric asta printr-o relatie, meriti ceva mai bun etc."reiterez : fapturi mai materialiste si mai superficiale decat rasa "fete" rar mai vezi.p.s. a se citi "fete".. dupa o varsta le mai vine mintea la capEDIT: daca cuiva i se pare ca sunt off-topic.. nah, cum agatz eu o fata:ma duc la ea si ii zic "esti frumoasa pha"le da gata imediat <_<
JUANN Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mă băieţi ascultaţi la mine cum se cucereşte cel mai uşor o fată. În primul rând tre' să ai banu în buzunar şi neapărat o maşină (merge şi un logan) şi cel mai important trebuie să îî arăţi cît de mare ai organu.Restul vine de la sine, nu mai fiţi copii şi mai visaţi frumos că dragoste nu există în ziua de azi există doar interese.
harl3quin Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mai frate lokigal tu fa ce ti-am zis EU,nu astia fara minte ca astia nu vor iubire mare ( ) Danny asa faci si cu tigressa? buhahahaha . Daca ai ceea ce am scris acolo si ai rabdare o sa fie a ta :) Imposibil sa nu fie
Savag3 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ganditi-va ca mai sunt si oameni virgini :lol: Nu este o rusine, dar este bine sa vorbiti la general.Si se pare un gest de prost gust sa scoti "organul" sa te lauzi. Conteaza cum il folosesti :lol: Hai ca a fost buna.Si ziceti ca fetele vor doar baieti cu haine rupte si gel mult in par. Pai daca te uiti numai dupa asemenea fete esti exact ca ele ;)
mircea_dbv Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 fa-o sa rada si sa se simta in largul ei..e o chestiune foarte importanta :) offtoppic>interesant toppic mai facem schimb de experiente,nu?
Christian Verhulst Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mă băieţi ascultaţi la mine cum se cucereşte cel mai uşor o fată. În primul rând tre' să ai banu în buzunar şi neapărat o maşină (merge şi un logan) şi cel mai important trebuie să îî arăţi cît de mare ai organu. Restul vine de la sine, nu mai fiţi copii şi mai visaţi frumos că dragoste nu există în ziua de azi există doar interese. si trebuie neaparat sa asculti manele, nu? pleaca ma de aici ca rade lumea de tine... de ce nu ne zici ce varsta ai? poate e mai usor sa primesti sfaturi daca stim cate ceva despre tine... PS: de ce tot il dati pe brad pitt ca exemplu masculin? sunt barbati mult mai aratosi ca ciumegul ala subnutrit.
Savag3 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Exact Cristi, doar ca Brad Pitt este la TV si Cinematografe fatza de restul. In fine...sunt multi care doar dau cu presupusul.
Claw Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ^ true :D eu am cunoscut actuala iubita pe mess citez : " Barbatul perfect : - sa aiba bani - sa fie romantic (lol) - tandru - sa o faca sa se simta importanta " => nu te baga in figuri din prima, timpul e cel mai bun raspuns => think like a girl (LOOL) (but semi-true) => fi romantic, puternic si efectiv in acelasi timp :D
JUANN Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mă băieţi ascultaţi la mine cum se cucereşte cel mai uşor o fată. În primul rând tre' să ai banu în buzunar şi neapărat o maşină (merge şi un logan) şi cel mai important trebuie să îî arăţi cît de mare ai organu. Restul vine de la sine, nu mai fiţi copii şi mai visaţi frumos că dragoste nu există în ziua de azi există doar interese. si trebuie neaparat sa asculti manele, nu? pleaca ma de aici ca rade lumea de tine... de ce nu ne zici ce varsta ai? poate e mai usor sa primesti sfaturi daca stim cate ceva despre tine... PS: de ce tot il dati pe brad pitt ca exemplu masculin? sunt barbati mult mai aratosi ca ciumegul ala subnutrit. Stiu ca e cam dur ce v-am spus dar asta e realitatea sa stiti. Eu va zic toate astea ca sa va pregatiti pentru viata. Stiu ca la 15~16 aveti alta perspectiva asupra lucrurilor numai ca realitatea e dura. O femeie daca nu o satisfaci te inseala sau de multe ori te paraseste. Daca acum va cramponati ca nu se uite fetele la voi inseamna ca nu aveti un aspect fizic placut iar pe viitor daca nu vreti sa ajungeti la masturbare cautativa o dama de companie.
THuG-Radu Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mă băieţi ascultaţi la mine cum se cucereşte cel mai uşor o fată. În primul rând tre' să ai banu în buzunar şi neapărat o maşină (merge şi un logan) şi cel mai important trebuie să îî arăţi cît de mare ai organu. Restul vine de la sine, nu mai fiţi copii şi mai visaţi frumos că dragoste nu există în ziua de azi există doar interese. Sa ai organu ? Adica tu cand iesi cu o fata prima oara la un suc ii pui organu pe masa sa`i arati ca ai cu ce ? :blink: Nu toate fetele se dau dupa bani si masini (majoritatea da, dar mai sunt si exceptii destule). @Andy Nu inteleg de ce a trebuit sa dai un exemplu cu cineva de pe forum, in felul asta riscand sa il faci sa se simta stanjenit. Hai da-ne exemplu cum ai agatat tu o fata, dar sa fie adevarate, nu vrajeli luate de pe google. @on-topic Parerea mea, e ca cel mai usor agheti o fata intr-un club/discoteca :D (de fapt majoritatea fetelor cu care am umblat le-am agatat in club/discoteca), si credeti-ma, nu intotdeauna banu conteaza. Cine a zis ca nu se agata fetele pe mess/IRC, se inseala amarnic ! Iesi la suc, ii vorbesti frumos, TE PORTI FRUMOS CU EA, o lasi sa vorbeasca, neaparat sa pari interesat, mai arunci un "da, sa sti ca ai dreptate" pe acolo ) restul vine de la sine. E adevarata si faza spusa de Lance cu muscatu buzelor, dar mai bine nu te lua dupa asta, ca nu intotdeauna e adevarata faza, si risti sa pici de fraier. Again, vorbeste-i frumos, ascult-o cand are ceva de zis, surprinde-o in moduri placute, fii spontan. Astea sunt secretele ! :D
JUANN Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Nu toate fetele se dau dupa bani si masini (majoritatea da, dar mai sunt si exceptii destule).Nu toate fetele se dau dupa bani si masini (majoritatea da, dar mai sunt si foarte putine exceptii cum ar fi cele care nu sunt inca majore)
THuG-Radu Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Nu toate fetele se dau dupa bani si masini (majoritatea da, dar mai sunt si foarte putine exceptii cum ar fi cele care nu sunt inca majore)Lasa-ma sa`ti spun ca alea de 15-17 ani sunt mai perverse ! ;)Atunci invata ele meserie si invata ce e bun (gustu si banii).
Silvinho Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 cel mai important: NU TE LAUDA! nu vb cu ea pe mess ca ramai fara idei cand va mai intalniti.
THuG-Radu Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 cel mai important: NU TE LAUDA! nu vb cu ea pe mess ca ramai fara idei cand va mai intalniti.Nu neaparat ! :)Pe mess/IRC/chat poti discuta unele chestii cu ea, dar nu le poti aprofunda, iar intalnirea (LIVE) e ocazia sa ii repovestesti acele chestii aprofundate, mai si gesticulezi, e altfel live ! :D(PAREREA MEA) :D
Savag3 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Fiecare discutie este diferita chiar daca vorbiti despre acelasi subiect. Si da o intalnire LIVE este cu mult mai diferita.
#spoitoru# Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 dadadadada:D sunt de acord biggrin.gif deci daca mie imi vine cineva (bostina, de ex) si imi spune ca m-am imbracat fain, dau pe spate garantat biggrin.gif btw, bostina, esti atat de puternic... mergi cumva la sala? 5.gifpai u cati ani ai ede? :) la fetele de 14-16 ani tzine :cool2:
Lancelot Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Hmm...asa faci u de obicei soldatel ? Eu ma gandeam sa dai niste sfaturi mult mai bune...hai ca...te pricepi ce naiba ? :D Apropo chestia cu muscatul buzelor nu este deloc adevarata. In ziua de azi 90% din fete se cuceresc cu bani iar restul de 10% cu sinceritate. U trb sa stii mai bine nu ? SI daca ma contrazici la faza cu msucatul buzelor te contrazici singura e un gest reflex B) ( verificata acum 3 luni :D ) @Edel stii cum e unii incearca cu metodele frumoase si te conduc acasa. Altii te urmaresc cu masina pana acasa cu manelele la maxim Ok deci avem 2 discutii aici 1 fetele de 16 - 18 ani pe care le agatzi doar 4 fun de obicei la vartsa asta nu prea cauta ele altceva si nici nu se asteapta sa fii vreun Zorro cu lenjerie de la Botezatu 2 Fetele mai mature care vor mai mult, o relatie... acolo ai de lucru. Si e ca la mesteru Manole :D ce faci intr-o saptamana darami intr-o ora. Asa ca aveti grija la detalii . PS Kissu si zi tu care din metodele mele nu au functionat cu tine? :wub:
|logikal| Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 conteaza si ani ? ^_^ bine hai fie va spun ... nu radeti xD 13 hm am inteles pana acummultumesc celor care au postatanother question :Daca e suparata trista si melancolica ce ar trebui sa fac ?