Jump to content
Mehico

Cele mai nepotrivite nume de domenii

Recommended Posts

Cele mai nepotrivite nume de domenii

Portalul nextwebgen.com a publicat, recent, un clasament al celor mai “nepotrivite” nume de domenii alese de proprietari pentru propriile site-uri. De multe ori, numele ales este format din mai multe cuvinte, care, combinate, suna cu totul si cu totul altfel.

Aceasta se poate intimpla si pentru companii care isi desfasoara activitatea monotona, dar care nu s-au gandit prea mult la numele domeniului.

Deci, sa-ncepem!

A, inca ceva! Numele site-urilor sunt in engleza.

Site-ul "Who Represents" ofera posibilitatea sa gasesti numele unui agent care reprezinta o vedeta. Domeniul este ... www.whorepresents.com . Whore e un cuvant “celebru”, presents e usor de tradus.

Experts Exchange, un site unde programatorii pot schimba sfaturi, pareri - www.expertsexchange.com , pentru cei ce nu stiu, change = a schimba.

Cauti un stilou? Incearca pe Insula Stiloului, la www.penisland.net

Ai nevoie de un terapist? Incearca pe “gasitorul” de terapisti, la www.therapistfinder.com . Cunoasteti celebrul articol hotarat din gramatica limbii engleze, “the”.

Daca ai nevoie de un generator de putere, mai ales de unul italian, cauta la www.powergenitalia.com . Site-ul e “under construction”, cine stie, poate schimba “genitalul”.

Bine ati venit la prima Biserica Metodista din localitatea Cumming, Georgia, adica la www.cummingfirst.com. In engleza, "cum", daca nu stiti, este o "adunatura" de

Un alt site arata, bineinteles, mintea designerilor: www.speedofart.com . Ati gasit des pe Internet celebrul buton “fart”. Daca nu, e usor de gasit si apasati pe el.

Daca vrei sa afli ceva despre IP-ul calculatorului, te duci la ipanywhere.com. Cind citesti domeniul, suna cam "I pee anywhere". Adica eu oriunde!

Vrei o vacanta la Lacul Tahoe? Ai detalii la www.gotahoe.com , adica www.ia o sapa (sau sapaliga).com. Vacanta placuta!

Oare cate astfel de alegeri "potrivite" sunt? :rofl1:

Link to comment

www.expertsexchange.com pe asta il stiu de mult ....

Oricum tin minte un caz in care microsoft a dat in judecata un programator canadian care isi promova munca pe site-ul www.MikeRoweSoft.com, Mike Rowe fiind numele lui. Numele site-ului seamana foarte mult cu Microsoft :D

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...