Jump to content
THuG-Radu

Culoarea roz la haine.

Recommended Posts

Posted

Poate eu is mai baiat de cartier ca tine si de aia imi beau berea in fata blocului, voi va refugiati in cluburi ca sa le aratati la aia de acolo cine sunteti (desi traiti poate pe banii parintilor, dar o sa cresteti si voi odata ... maybe (not))

Pai sa stii ca eu nu ma imbrac asa penibil ca tine, eu mai bine dau 4 mil pe o pereche de adidasi decat sa dau 200 de o pereche de botosei rozi.

Mai bine imi iau un tricou Clima Cool cu 1 500 000 decat sa iau Saxo roz cu 70 000.

In cluburi nu umblu, dar tin la marca Energy si Fishbone, nici de cum jafuri de 2 lei si 3 bani.

decat sa iau o jacheta roza, mai bine iau un trening fain ;)

PS: nu sunt in pas cu moda, deci sunt normal.

PPS: tu dupa ce moda te imbraci? dupa ce vezi la TV?, cum se imbraca pechinezii si maidanezii aia de ma tin de burta ca nu mai pot de ras ...

Posted

Spawn, poza aia era pusa capcana sa zic asa ! =))

Citeste ce a mai scris lumea pe aici : CAMASILE ROZ SE POARTA LA COSTUM ! =)) :rofl1:

1. Si eu rad in topicu asta, stai linstit. Nu vreau sa zic de ce rad, ca poate iau suspend.

2. Nu inteleg de ce mai e topicu asta deschis, pentru ca se ajunge la jigniri, desi eu nu aici vroiam sa ajung, dar in fine.

3. Fiecare se imbraca cum vrea, eu ma imbrac din cap pana`n picioare in roz daca vreau, daca nu, defilez in p**a goala si cu "mainile in buzunar" pe centru. Pentru ca i don`t give a f**k de ce zic restu. SUNT EU, SI SUNT MANDRU DE MINE. Pentru mine nu conteaza parerea voastra, conteaza parerea amicilor mei (viata REALA, nu un forum), si parerea fetelor (la fel, din real life, Nu de aici) ;)

4. Close it please, ca ma apuc sa injur lumea pe aici.

Numai bine ! :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...