Jump to content
THuG-Radu

Culoarea roz la haine.

Recommended Posts

Posted

total contra... tricouri sa nu vad... pantaloni doamne fereste

singurul obiect de imbracaminte acceptabil.. roz.. e la baieti o camasa roz pal care sa inveseleasca un costum soblru... si atat...

huh nu as lua in serios un mascul imbracat in roz care imi cere nr de telefon =))

Posted

total contra... tricouri sa nu vad... pantaloni doamne fereste

singurul obiect de imbracaminte acceptabil.. roz.. e la baieti o camasa roz pal care sa inveseleasca un costum soblru... si atat...

huh nu as lua in serios un mascul imbracat in roz care imi cere nr de telefon =))

mascul in roz :)) asta chiar ar fi tare...sa mergi pe strada si sa vezi tot felul de masculi feroce imbracati in haine roz... doamne...

Posted

Sincer nu m ar deranja in cluburi sa vad lume intr un roz tipator la ochi combinat cu un verte fosforescent :) ... dar unul eu nu as purta , nu mi place culoarea si nu cred ca mi ar sta bine , si nici pimp nu ma cred :) si nici houser nu sunt :P

Posted

Ba ce :ceuameni: eream in fatza castelului Din parc, Si sincer sa fiu e singura bluza pe care o am primit un pachet de la cineva din Suedia...Da? Si pana la urma fiecare cu gusturile lui, asta nu inseamna k dak porti bulza roz gata esti gay..Inrest ash dori sa va vad shi pe voi in RL, eu unu cred k nu este nimik de capu vostru..decat paici pe net ce va unflati si voi..inrest toate cele bune :)

nu-nteleg ce spui, dar ce-ai zice de o cafea? :D

(cu conditia sa-ti schimbi bluza, evident, i don't date gay ppl)

acum, cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi pt a-ti permite sa ne judeci asa aspru:

1. invata sa scrii

2. coloreaza-ti cu markerul negru bluza roz cu playboy 69 pe ea

3. schimba-ti gusturile

4. invata sa accepti si criticile, nu doar laudele

5. mai invata o data sa scrii

bun, acuma mai e vorba aia cu "intotdeauna am crezut ca rozul e o culoare ce nu merita sa fie bagata in seama, pana cand am vazut apusul de aseara". nu vreau sa creada lumea ca fac propaganda impotriva rozului, ci pur si simplu impotriva lipsei totale de gust. that's all.

Posted

acum, cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi pt a-ti permite sa ne judeci asa aspru:

1. invata sa scrii

3. schimba-ti gusturile

bun, acuma mai e vorba aia cu "intotdeauna am crezut ca rozul e o culoare ce nu merita sa fie bagata in seama, pana cand am vazut apusul de aseara". nu vreau sa creada lumea ca fac propaganda impotriva rozului, ci pur si simplu impotriva lipsei totale de gust. that's all.

I :wub: you

Posted

1. invata sa scrii

3. schimba-ti gusturile

1.neaparata =))

2.sau arunco de tot

3.sau mutate in Olanda :)

4.vezi de aia ziceam sa te muti in Olanda..acolo nu te critica nimeni :)

5.daca nu ai reusit prima oara...keep trying! :D

Posted

Hai k deja incepeti sa o luati pe aratura? va credeti asha destepti de nu va da nimeni de nas, in primu rand eream dupa somn shi nici nu am fost atent, deh se mai intampla, n-are rost sa`mi bat capu cu voi..fiecare cu parerile lui. kani nu te mai unfla atat in pene si cu ce tupeu imi spui u mi-e sa`mi arunc bluza, habar n-ai cat valoreaza o bluza k aia wai wai ce sfat bun mi-ai dat, hai sa te jignesc shi eu acum dak tot vrei sa ajungem la asemenea lucruri eu unu nici macar nu te cunosc , dar sincer sa fiu NICI MUCI NU ias arunca pe tine! :-& ! Mi-am dat si eu seama dupa ce am gresit, am observat k nu sunt orb, da nah eream dupa somn..infine, fiecare face greseli de ortografie!

1.nu mi se pare gay sa ai o musculatura bine definita. mi se pare gay sa iti cantaresti mancarea cu cantarul de farmacie, sa te epilezi complet si sa te dai cu ulei de corp.

2.nu mi se pare gay sa citesti reviste de femei. chiar afli lucruri interesante de acolo, printre care si ce le place femeilor. that can be useful sometimes.

3.la haine nu e musai sa fi gay...multi sunt stupizi si luati de valul 'modei' fara sa aibe habar sau veo intentie ca/sa para gay.

Ce sa mai zic de sacou cu blugi se purta şi acum 10 ani şi nu mai zicea nimeni că-i gay.

Adică trebuie să umblu cu barca prin oraş ca să nu fiu considerat gay?

Dacă port un tricou(bluza) roz sunt gay? :blink:

LE:. Daca un barbat poarta tricou roz e gay??? Bagati si voi un pic ochianul pe la mama Italie sa vedeti ce se mai poarta-n lume si saptamanal moda Milano...

Culorile se asorteaza in functie de anotimp iar rozul e culoare de vara indiferent daca-i tricou sau altceva..

ps. Chiar ar trebui deschis un topic despre culori in functie de anotimp si cum/ce se asorteaza/ de ce etc...

Asta e ROMANIA la voi :whistle:

Posted

un tricou similar cu al tau am vazut in piata cu 400.000 ... avere ce sa zic.

Eu nu am nimic in special cu culoarea roz, dar sa fie roz cu chestii sclipitoare + 69 playboy pe bune, that really gay.

Eu umblu des la nunti, fiind fotograf, si am vazut la multi barbati ca poarta camasa roz ... mai pal sau mai aprins, intr-un final mi-am cumparat si eu una sa vad cum imi vine la costum si e ok. Deci nu roz in sine e gay, roz cu chestii feminine like sclipici si 69 e gay. Tu ziceai sa ne uitam la moda in italia, aici suntem in Romania si moda ajunge mai greu :), + nu tot ce inseamna la moda inseamna ca e frumos. Desi nu o sa iti vina sa crezi din cand in cand ma uit si eu la Fashion Tv, sau emisiuni de moda de pe alte posturi, si am vazut imbracaminte la moda de toata jena. Fiecare designer de haine incearca sa se afirme cu ce are mai "nebun" in minte, norocul lui daca are si cumparatori.

ps: ai vazut ca aproape toata lumea e impotriva culorii roz, ce te-ai gandit ca daca postezi o poza cu tine in roz, lumea isi va schimba parerea? sau te asteptai la lauda ?

Acuma pe bune ce faceai in padure cu tricou roz cu 69 pe tine ? fotograful era un tip imbracat in haine de piele si fredona YMCA ?

Posted

E hai acum sa dam lectii de stil::)

ce parere ai de stilul unis la haine? un plovar englezesc o culoare neutra peste o camasa din care sa se vada gulerul si mansetele o pereche de pantofi Bigotti si niste pantaloni frumosi fac mai mult decat ce zici tu acolo Rede:)

Si da nu esti singurul care se uita la ce se mai poarta pe la Roma sau Milano dar nu tot ce zboara se mananca

Posted

Si da nu esti singurul care se uita la ce s emai poarta pe la Roma sau Milano dar nu tot ce zboara se mananca

corect

cred ca am deviat putin de la subiect poate ar trebui sa revenim :)

Posted

hhh, dupa 4 pagini de pareri pro/contra am ajuns la o concluzie! Multi urasc roz`ul la baieti

Acei "multi" care au postat in acest topic si sunt CONTRA, sunt ba rockeri care n`au nicio treaba cu fashion`u (long live black powah), rockeri care au ceva treaba cu moda, dar tot black`ul rullez, oameni care n`au nicio treaba cu viata sociala (un club select, o discoteca ceva). Restu, au fost pro ! :)

P.S. : http://img296.imageshack.us/img296/3036/eusexojp4.jpg (cititi ce scrie si pe blugi) :D

http://img165.imageshack.us/img165/2467/imagine0234la3.jpg

http://img165.imageshack.us/img165/6905/imagine0228bi2.jpg

Pantaloni/adidasi roz nu am. :crybaby:

And no, i`m not gay ! ;)

P.S. again :D : http://img167.imageshack.us/img167/8316/eualinuh8.jpg

O`m fi amandoi gay ? :huh:

Posted

basca e chiar faina ... dar noah ... de restu no comment:) ah si bratzara de aceea am si eu ... si cand te gandesti ca la cel mai mare festival rock din romania(penINSULA) bratzariile au fost roz :)

Posted

hhh, dupa 4 pagini de pareri pro/contra am ajuns la o concluzie! Multi urasc roz`ul la baieti

Acei "multi" care au postat in acest topic si sunt CONTRA, sunt ba rockeri care n`au nicio treaba cu fashion`u (long live black powah), rockeri care au ceva treaba cu moda, dar tot black`ul rullez, oameni care n`au nicio treaba cu viata sociala (un club select, o discoteca ceva). Restu, au fost pro ! :)

P.S. : http://img296.imageshack.us/img296/3036/eusexojp4.jpg (cititi ce scrie si pe blugi) :D

http://img165.imageshack.us/img165/2467/imagine0234la3.jpg

http://img165.imageshack.us/img165/6905/imagine0228bi2.jpg

Pantaloni/adidasi roz nu am. :crybaby:

And no, i`m not gay ! ;)

P.S. again :D : http://img167.imageshack.us/img167/8316/eualinuh8.jpg

O`m fi amandoi gay ? :huh:

ti-am mai zis radu tricoul is basca aia ruleaza fin ... imbracate cum iti place si cum te simti bine nu te lua dupa altii .. :D

Posted

lol... ce arunca asta cu vorbele

Bai domnu Plai cu boi vezi ca esti pe un forum, nimeni nu te-a jignit, doar ti-au criticat vestimentatia ( urata dupa parerea mea )

habar n-ai cat valoreaza o bluza k aia wai wai

da bluza ca aia iti iei din piata de la tigani cu 10.000 lei/kg, doar pentru ca unu din suedia sau de unde ai zis tu ca ti-a trimis-o a fost destul de destept s-o cumpere cu un euro sa-i dea un pic de scuipici, sa lipeasca un 69 si sa arunce cu conffeti si sclipici pe ea ca sa ti-o vanda tie inapoi cu 100 euro e partea a doua.

dar sincer sa fiu NICI MUCI NU ias arunca pe tine

te jignesti singur, nu-l jignesti pe el, uite si tu in ce hal scrii. Cat despre mucii tai, eu zic sa-i pastrezi sa ii mai suflii putin pe maneca la bluza aia roz, ca poate ii creste valoarea, cel putin aia sentimentala.

da nah eream dupa somn..infine, fiecare face greseli de ortografie

"eream" ai facut greseala asta in fiecare fraza de a ta. Am eu impresia sau "iereai" dupa somn si dupa vreo 400 de absente la liceu ?

sa te epilezi complet si sa te dai cu ulei de corp.

eu ma epilez acolo jos si la suptbrat, ramai tu cu buruieni daca vrei, ah si btw ma dau cu ulei de corp si cu foarte multe creme, pentru ca imi place sa am pielea fina, sa ma mangaie o fata si sa nu se zgarie pe maini. .. etc.

nu mi se pare gay sa citesti reviste de femei. chiar afli lucruri interesante de acolo, printre care si ce le place femeilor. that can be useful sometimes.

mai bine citesti si tu ce ti se da la scoala si apoi de apuci de reviste pentru femei, ca sa le poti intelege

Dacă port un tricou(bluza) roz sunt gay?

in cazul tau DA ! plaiboiene

Bagati si voi un pic ochianul pe la mama Italie sa vedeti ce se mai poarta-n lume

ce sa vad la "mama" italie ? romani imbracati in tricouri roz, care culeg capsuni ?

Culorile se asorteaza in functie de anotimp iar rozul e culoare de vara indiferent daca-i tricou sau altceva..

cum se face ca acu 2 veri nu purta nimeni roz ?

Asta e ROMANIA la voi

ce sa-i faci, cu oameni ca tine in ea chiar ca asta e ROMANIA

si btw, tu nu esti cu muschi si bine definit, esti oase cu carne pe ele, cat ai tu circumferinta la pulpa am eu in biceps, pacat ca ai mei nu sunt bine definiti, ai mei sunt de impact :( tre sa ma bag un an si ceva la sala sa vad ce iese ...

ah si btw, uite ce catifelata e pielea mea de la acel ulei de corp, btw po-ti sa o si atingi, stiu ca asta vrei...

+18

Vezi ca te-a invitat domnisoara la o cafea, ca esti playbouian

:( pe mine nu ma invita nimeni la cafea, Thade ! te bagi tu ? :) :*

P.S. scuzati calitatea pozei, dar pe moment decat webcam-ul era disponibil, poate sa va confirme qui-gon :)

Posted

Hai k deja incepeti sa o luati pe aratura? va credeti asha destepti de nu va da nimeni de nas, in primu rand eream dupa somn shi nici nu am fost atent, deh se mai intampla, n-are rost sa`mi bat capu cu voi..fiecare cu parerile lui. kani nu te mai unfla atat in pene si cu ce tupeu imi spui u mi-e sa`mi arunc bluza, habar n-ai cat valoreaza o bluza k aia wai wai ce sfat bun mi-ai dat, hai sa te jignesc shi eu acum dak tot vrei sa ajungem la asemenea lucruri eu unu nici macar nu te cunosc , dar sincer sa fiu NICI MUCI NU ias arunca pe tine! :-& ! Mi-am dat si eu seama dupa ce am gresit, am observat k nu sunt orb, da nah eream dupa somn..infine, fiecare face greseli de ortografie!

1.nu mi se pare gay sa ai o musculatura bine definita. mi se pare gay sa iti cantaresti mancarea cu cantarul de farmacie, sa te epilezi complet si sa te dai cu ulei de corp.

2.nu mi se pare gay sa citesti reviste de femei. chiar afli lucruri interesante de acolo, printre care si ce le place femeilor. that can be useful sometimes.

3.la haine nu e musai sa fi gay...multi sunt stupizi si luati de valul 'modei' fara sa aibe habar sau veo intentie ca/sa para gay.

Ce sa mai zic de sacou cu blugi se purta şi acum 10 ani şi nu mai zicea nimeni că-i gay.

Adică trebuie să umblu cu barca prin oraş ca să nu fiu considerat gay?

Dacă port un tricou(bluza) roz sunt gay? :blink:

LE:. Daca un barbat poarta tricou roz e gay??? Bagati si voi un pic ochianul pe la mama Italie sa vedeti ce se mai poarta-n lume si saptamanal moda Milano...

st

ps. Chiar ar trebui deschis un topic despre culori in functie de anotimp si cum/ce se asorteaza/ de ce etc...

Asta e ROMANIA la voi :whistle:

Are rost sa ma cobor la nivelul tau?nu cred...

ROMANIA la noi? =)) ma faci sa rad tinere..cand eu vedeam Roma si Madridul tu nu stiai pe ce lume traiesti..fi mai atent te rog la jignirile pe care mi le aduci...

In alta ordine de ideei..ar trebui sa folosesti i tu uleiul de corp...si sa mai dai jos din tufele pe care le ai(adik sa te epilezi cum zici tu)..si ai sa vezi ca o fata mai degreaba apreciaza o piele fina + zonele alea rase decat Culoarea Roz..

Lasa ca merge asa :)

Posted

Are rost sa ma cobor la nivelul tau?nu cred...

ROMANIA la noi? =)) ma faci sa rad tinere..cand eu vedeam Roma si Madridul tu nu stiai pe ce lume traiesti..fi mai atent te rog la jignirile pe care mi le aduci...

In alta ordine de ideei..ar trebui sa folosesti i tu uleiul de corp...si sa mai dai jos din tufele pe care le ai(adik sa te epilezi cum zici tu)..si ai sa vezi ca o fata mai degreaba apreciaza o piele fina + zonele alea rase decat Culoarea Roz..

Lasa ca merge asa :)

cam mult ti'a luat sa te gandesti sa spui toate astea, de ieri si pana azi, ah da uitasem k iti astepti prieteni sa te ajute la un asemenea caz, putin imi pasa de varsta pe care o ai u si altu din acet forum shi haip@ k mi-e sila de voi :)

Ah da..shi vezi k deja te arunci in spamm paici, have phun! :cool2:

Posted

THuG-Radu Astazi, 11:58 Mesaj #90

Acei "multi" care au postat in acest topic si sunt CONTRA, sunt ba rockeri care n`au nicio treaba cu fashion`u (long live black powah), rockeri care au ceva treaba cu moda, dar tot black`ul rullez, oameni care n`au nicio treaba cu viata sociala (un club select, o discoteca ceva). Restu, au fost pro !

Adica 20 000 000 de persoane spun ca rozul nu e pentru barbati, 2 000 000 spun ca e, si tu zici ca aia 20 000 000 nu au nici o treaba cu viata =))

Hai sa fim seriosi, basca aia e penala, bratara aia mi-ash trage-o pe ****, tricoul nu imi place ca ii cu inscriptii gay, restu ii ok. Aaa .... ca numai astea au fost.

Nu m-ash mira sa ai si camera zugravita in roz si sa ai niste chiloti roz cu puwerpuff girls :rofl1:

Pai pentru cluburi e altceva, acolo cu cat esti mai prost imbracat si cu cat arati mai penibil cu atata atragi mai multe priviti, dar pana sa ajungi la club gandeste-te ce reactii dezvolti din persoanele care te vad :rofl1: :rofl1: :rofl1: .... cred tu esti genul de om de care ne batem joc cand il vedem pe strada cum ii imbracat.

O singura scapare este pentru voi, un teleportor din fatza usii pana in club:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=124998 :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Posted

Nu m-ash mira sa ai si camera zugravita in roz si sa ai niste chiloti roz cu puwerpuff girls :rofl1:

Pai pentru cluburi e altceva, acolo cu cat esti mai prost imbracat si cu cat arati mai penibil cu atata atragi mai multe priviti, dar pana sa ajungi la club gandeste-te ce reactii dezvolti din persoanele care te vad :rofl1: :rofl1: :rofl1: .... cred tu esti genul de om de care ne batem joc cand il vedem pe strada cum ii imbracat.

Nup, camera e albastra cu galben, TOATA, de la zugravit la draperii. N`am chiloti ca n`am gasit ! :crybaby:

Pai inseamna ca tu esti genu care decat sa mearga intr`un club, mai bine sta cu baietii si bea 1 sticla de burger la 2 litri in fatza blocului. Si daca eu o`i fi genu de care tu iti bati joc cand il vezi imbracat asa pe strada, tu ii fi genu de care rad eu, cand te vad imbracat pe strada in haine de toate jena, neasoratat, nicio treaba cu outwear`u. ! ;) Genu GEEK sa zic asa :D

Posted

dar sincer sa fiu NICI MUCI NU ias arunca pe tine!

shi haip@ k mi-e sila de voi :)

Initial voiam sa-ti dau o pauza de 3 zile sa te calmezi dar daca ti-e sila de noi probabil ca nu ne vei simti lipsa, poti sa-ti faci alt cont ca de pe asta nu vei mai posta.

Totusi e bine pt ca datorita celor ca tine exista moderatori. :right:

oameni care n`au nicio treaba cu viata sociala (un club select, o discoteca ceva). Restu, au fost pro ! :)

P.S. again :D : http://img167.imageshack.us/img167/8316/eualinuh8.jpg O`m fi amandoi gay ? :huh:

Daca crezi ca a fi social inseamna a te duce la un club select sau la o discoteca, te inseli amarnic.

Nu as fi dat replica daca nu puneai ultima poza pt ca nu ma pot abtine sa nu zic HAHAHHAHAHHAHAH, in mod cert sunteti (sau pareti).

Sa pastrezi poza si sa te uiti peste 10 ani la ea, pun pariu ca o sa apleci capul si o sa-ti aduci aminte cu rushine, iar daca nu inseamna ca nici la acea varsta nu vei fi complet matur.

btw nu o lua ca pe o jignire pt ca nu e, intr-un fel imi place acest thread ca mai am si eu motive sa rad (si nu sunt singurul).

Posted

eu zic ca o dati in sfuri deja .. si se ajunge la jigniri ... fiecare cu gusturile lui ... cui nui convine rozul asta e cui ii place sa poarte etc ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...