L!nuX Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 hahahahahaha s-a atacat the THUGsunt si eu PRO ROZda la fete frate !Daca acum 1 an un unu din 1000 de baieti purta roz era catalogat mai in gluma mai in serios ca fiind GAY . Okay poate nu este un cuvant bine flolosit , poate mai bun era fatalau , adica un baiat care incearca sa isi descopere latura feminina .Fratilor daca 2 tembeli de nush pe unde zic "gata , anu asta se poarta mirosul de kaka si alti 100 se apuca sa puta a kka voi ce faceti va bagati in buda ca sa fiti la moda? (nu e un examplu prea fericit ).Roz e culoare de fete ,asa a fost si asa v-a ramane. Pink is 4 pussyes este doar o opinie , cred ca exagerati cu moda asta , propun sa se poarte chilotii murdari de kaka , ce ziceti ?in caz ca nu va mai uitati :P
robert03 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Go to Paris... promenada pe Champs Elysees... poate dai si peste Botezatu..tot in roz.. :lol: P.S. Sp4wN`19 Good point mate. ;)
TyreXel Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Fiecare e liber sa poarte ce vrea... eu sunt CONTRA
Guest nariana_xx Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 rozul..... nu e o culoare potrivita pt un tip :P asta cred eu
Kasabian Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 daca rozul e o culoare potrivita pentru barbati, se purta cu mult timp inainte de vara lui 2006...se poarta roz la barbati pentru ca nu s'a mai purtat pana acum, dar asta nu inseamna automat ca e un lucru bun ;)pana la urma nu ma intereseaza cu ce se imbraca altii, mi'e nu'mi place roz nici la fete :D
Lord^Kani Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 daca te arzi la beciu cu zacusca nu ai nevoie de o culoare sa arati lucru asta ca se vede si fara roz la baieti e gay...si daca nu e mai puneti putin lac pe unghii si va pensati si dupa un epilat complet...nu ar strica si un fond de ten ca aveti un cos pe fata si.....GAY roz nu e gay dar e un inceput spre pozitia mama iedului cu un retardat mintal =)) THuG-Radu, daca ti-ar sta bine in fusta si cizme (de tzoape) ai purta? adica daca ti-ar si placea. Dar sandale cu tocuri inalte? nici chiar asa..dar nici mult nu mai e..prea multa lume se ia dupa ce spun "creatori de moda".. rozul e la moda la baietzi .. <_< ... si gay'ismul e deasemenea la moda .. <_< ... cica gay e din ce in ce mai la moda hahahahahaha s-a atacat the THUG sunt si eu PRO ROZda la fete frate ! Daca acum 1 an un unu din 1000 de baieti purta roz era catalogat mai in gluma mai in serios ca fiind GAY . Okay poate nu este un cuvant bine flolosit , poate mai bun era fatalau , adica un baiat care incearca sa isi descopere latura feminina . Fratilor daca 2 tembeli de nush pe unde zic "gata , anu asta se poarta mirosul de kaka si alti 100 se apuca sa puta a kka voi ce faceti va bagati in buda ca sa fiti la moda? (nu e un examplu prea fericit ). Roz e culoare de fete ,asa a fost si asa v-a ramane. Pink is 4 pussyes este doar o opinie , cred ca exagerati cu moda asta , propun sa se poarte chilotii murdari de kaka , ce ziceti ? propunerea ta se respinge..vezi daca grupul purtatorilor de roz..ar fi de acord..desi nu cred ca se asorteaza culoare roz cu acel kaka care e spre maro =)) No Pink For Guys!!
shadowboss Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Majoritatea au fost de parere ca, culoarea roz nu e pentru baieti din diferite motive. Radu, daca ai sora dai ei bluzele tale roze :DPS: portocaliul a fost acuma la moda ;)
Guest Ares_THe_goD Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 daca mergi in America o sa vezi ce este la moda, scuze ca am scris in engleza dar am uitat multe cuvinte in romaneste
Edelweiss Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 sunt si eu PRO ROZda la fete frate !Daca acum 1 an un unu din 1000 de baieti purta roz era catalogat mai in gluma mai in serios ca fiind GAY . Okay poate nu este un cuvant bine flolosit , poate mai bun era fatalau , adica un baiat care incearca sa isi descopere latura feminina .Fratilor daca 2 tembeli de nush pe unde zic "gata , anu asta se poarta mirosul de kaka si alti 100 se apuca sa puta a kka voi ce faceti va bagati in buda ca sa fiti la moda? (nu e un examplu prea fericit ).Roz e culoare de fete ,asa a fost si asa v-a ramane. Pink is 4 pussyes este doar o opinie , cred ca exagerati cu moda asta , propun sa se poarte chilotii murdari de kaka , ce ziceti ?hai hai, warn lvl up :P jigniri la adresa celor care cer doar o parere. din moment ce se gasesc tot mai multe haine roz in magazine la raionul pt barbati mi se pare firesc sa se intrebe omul. si in plus, ce-aveti voi cu homosexualii, pardon, cu cei care-si exploreaza latura feminina? :D am mai zis, repet: nu exagerati cu rozul, si excludeti sub orice forma rozul intens din garderoba. sfat util chiar si pt fete.pussies*, btw
shadowboss Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 De aceea vezi tu cat mai multe haine roz la sectia barbati pentru ca alea nu se vand si se aglomereaza magazinul cu haine expirate
Lord^Kani Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 daca mergi in America o sa vezi ce este la moda, scuze ca am scris in engleza dar am uitat multe cuvinte in romaneste dute mai de aici cu rozul tau la baieti..in america se poarta...da imi inchipui..toti de acolo is pimp..tu te`ai uitat la prea multe videoclipuri..lasa`ne frate..poarta tu daca iti place roz cum ar zice americanul : peace off sau era altfel De aceea vezi tu cat mai multe haine roz la sectia barbati pentru ca alea nu se vand si se aglomereaza magazinul cu haine expirate word bro :right:
HHred Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Am o bluza Roz playboy cu 69 pe ia :D http://img246.imageshack.us/my.php?image=toteujy2.jpg
Christian Verhulst Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 nu numai homosexualii poarta roz, si fetele poarta roz hahaha.nu, acuma serios, nu esti gay daca ai tricou roz insa esti lipsit de originalitate. cum si-a luat ceva cioara tricou roz, ti-a placut ca vezi doamne e cool, hup repede in piata sa-ti iei si tu tricou roz. si nu, roz-ul nu e culoare unisex!
shadowboss Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 HHred Adaugat Astazi, 03:51 Am o bluza Roz playboy cu 69 pe ia ooo doamne da nu te puneai abtine?... penal :rofl1:
Z3r0 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Am o bluza Roz playboy cu 69 pe ia :D http://img246.imageshack.us/my.php?image=toteujy2.jpg i can't belive this )) :ceuameni:
shadowboss Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 urasc bluzele de orice culoare cu inscriptii stralucitoare ...care poarta asa ceva is mai rai decat gutza sau tziganu minune
L!nuX Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Am o bluza Roz playboy cu 69 pe ia :D http://img246.imageshack.us/my.php?image=toteujy2.jpg parca mai mergeau niste paiete pe bluza aia , si niste shtrasuri
Lancelot Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Am o bluza Roz playboy cu 69 pe ia :D http://img246.imageshack.us/my.php?image=toteujy2.jpg 1 tu si fara bluza aia esti un pic gay :X )) 2 wtf mergeai in Clubul Ursilor cu blanitza roz sau ce draq cautai imbracat asa in padure? :( 3 Rad de 2 minute de cand ti-am vz poza Lucia. Mai lipseste una stil Village Ppls in costum de pompier ) Ps nu culoarea te face gay... si nici hainele.. si nici epilatul sau manichiura.. e vb poate de ceva genetic , e vb de o toana de moment. Dar.. nu e vb de roz clar
Lord^Kani Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 2 wtf mergeai in Clubul Ursilor cu blanitza roz sau ce draq cautai imbracat asa in padure? :( e cea mai tare replica care am vazuto .... "clubul ursilor" )
Potyike Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 atzi cam dat-o cu offtopicu` pe aici.... lasatzi oamenii , poate el e smecheras de cartier nu ca noi (lol?) ... amu` chiar serios... ce cautai tu prin padure imbracat asa?? eu cand ma duc in padure ma imbrac cu ce am mai prost prin casa... :)
HHred Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ba ce :ceuameni: eream in fatza castelului Din parc, Si sincer sa fiu e singura bluza pe care o am primit un pachet de la cineva din Suedia...Da? Si pana la urma fiecare cu gusturile lui, asta nu inseamna k dak porti bulza roz gata esti gay..Inrest ash dori sa va vad shi pe voi in RL, eu unu cred k nu este nimik de capu vostru..decat paici pe net ce va unflati si voi..inrest toate cele bune :)
Lancelot Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ba ce :ceuameni: eream in fatza castelului Din parc, Si sincer sa fiu e singura bluza pe care o am primit un pachet de la cineva din Suedia...Da? Si pana la urma fiecare cu gusturile lui, asta nu inseamna k dak porti bulza roz gata esti gay..Inrest ash dori sa va vad shi pe voi in RL, eu unu cred k nu este nimik de capu vostru..decat paici pe net ce va unflati si voi..inrest toate cele bune :)e hai rpd te superi tu :) Nu prea mai stii de gluma in ultimu timp:) oricum nu te arunca asa la afirmatii ..PS si citeste tot ce am zis acolo.
Potyike Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ba ce :ceuameni: eream in fatza castelului Din parc, Si sincer sa fiu e singura bluza pe care o am primit un pachet de la cineva din Suedia...Da? Si pana la urma fiecare cu gusturile lui, asta nu inseamna k dak porti bulza roz gata esti gay..Inrest ash dori sa va vad shi pe voi in RL, eu unu cred k nu este nimik de capu vostru..decat paici pe net ce va unflati si voi..inrest toate cele bune :) singura chestie ce e roz in imbracamintea mea sunt pe shoesii mei Etnies ( negru ) are un semn mic circa 1,5 x 1,5 cm :) adika o litera mica , un E mic roz :)