Jump to content
Dani

Angelina si Brad amenintati de al Qaeda

Recommended Posts

Angelina si Brad amenintati de al Qaeda

Aventurile continua pentru Angelina Jolie si Brad Pitt, dar nu intr-un mod placut: cei doi au primit amenintari din partea unor membri ai grupului terorist al Qaeda.

Cei doi actori se afla in Pune, India, unde Angelina lucreaza la cel mai recent film al sau, “A Mighty Heart”. Acesta se bazeaza pe cartea omonima publicata in 2003 de Mariane Pearl, vaduva jurnalistului american Daniel Pearl, rapit si ucis de membri al Qaeda in 2002. Angelina o interpreteaza pe Mariane Pearl in film, iar Brad este unul dintre producatorii acestuia.

Desi actiunea se petrece in Karachi, Pakistan, filmarile se desfasoara in India din motive de securitate. Se pare insa ca si aici exista pericole, deoarece Angelina si Brad au primit amenintari cu moartea. Autoritatile indiene au hotarat sa ia masuri, asigurandu-le acestora protectia.

Cuplul hollywoodian a donat luna trecuta $100.000 Fundatiei Daniel Pearl prin Fundatia Jolie-Pitt, o organizatie formata recent, care ajuta familii afectate de HIV/SIDA si saracie din intreaga lume. Ei au facut acest gest caritabil pe 10 octombrie, ziua in care Daniel Pearl ar fi implinit 43 de ani. “In aceasta zi gandurile nostre sunt pentru familia lui Danny”, au afirmat Pitt si Jolie intr-un comunicat de presa.

Sursa : http://www.jucaushii.ro/news_0003095_Angel...e_al_Qaeda.html

Link to comment

poate o sa reuseasca bodyguarzii lor sa-l prinda pe Ben Laden

Nici cu BigShow nu cred ca ar face ceva =)) sa le uram moarte placuta :P wtf cine ar crede ca ar fi amenintati de al-qaeda =))

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...