silversky Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Subiect de chestionar propus de oldman.Cum nu sunt fumător,nu am votat în acest chestionar adresat fumătorilor.
Kargoth. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Voted "Marca respectivă e fumată de cercul meu de prieteni"...pentru ca daca raman cumva fara tigari sa am de la cine sa cer :P
oldman Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Vot pentru "imagine" pentru ca fumez Winston de cativa ani si consider ca are o imagine cu care ma pot asocia. De exemplu Marlboro nu fumez pentru ca vad toti "jmecherii" si toti fitzosii ca fumeaza Marlboro, nu fumex Viceroy sau L&M pentru ca-l vad pe aurolacul de la semafor ca scoate pachetul din buzunar si logic e Viceroy sau L&M . No offence la cei care fumeaza aceste marci, parintii mei fumeaza Viceroy de exemplu. Ca aroma cred ca marci diferite se aseamana foarte mult pastrand stilul (full flavor, lights, super lights, etc)
[Zzzzbumi]TiberiuC Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 nu am ce sa votez...au fost mai multi factori
BAD_DMX Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Fumez Kent pentrcu ca pur si simplu le suport cel mai bine.Nu e vorba ca par mai smecher fumand aceste tigari doar ca nu imi creeaza greturi sau alte chesti de genul.P.S.Kentul a fost odata o marca mai de figura dar acum e la acelasi pret ca si alte tigariP.S.2.Am votat ,,Calitatea,,
Abraxas Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 yep,si eu fumez kent pt. ca nu imi lasa un gust asa nasol in gura voted aroma
Guest dumi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 M-am apucat de tigari pentru a fi mai macho mai shhm de shhm decat altu fara sa ma gandesc o clipa cat rau imi fac , fumez Marlboro de cel putin 10 ani , m-am obisnuit cu ele si as vrea sa le schimb sa mananc bomboane de banii aia dar ma dor dintii de la bomboane asa ca tot pe tigari am ramas , asa ma doare pieptu dar nu e ca durerea de dinti
Luffy Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Inainte sa ma las conta aroma, preferam Marlboro