kND^in love Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Clar NU Cei care au votat 'da', pe ce va bazati ? Eu am votat 'nu' ca nu exista dovezi care sa`mi dovedeasca o anumita putere divina, si nici nu vor exista vreodata .
Theodor Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Nu....Sunt numai prostii inventate de aia de acu 2000 de ani care cand vedeau un fulger " Ne-a trimis dumnezeu un semn :pray: :pray: ". Aia nu aveau multa minte in vremea aia. De ce trebuie sa facem aceleasi lucru in anul 2010?. Intradevar dupa parea mea Iisus a fost cel mai destept om de pe planeta! Cine a mai facut ce a facut el? S-au numarat anii dupa el, dupa 2000 de ani de la moartea sa lumea inca mai vorbeste despre el si i se inchina, etc. Fiti seriosi, chiar credeti teoria creationista in defavoarea teoriei evolutioniste? Adica a venit un nene care a facut pamantul a pus animale, vegetatie, dupaia a facut barabatul si din coasta lui a facut o femeie..... Prostii. Nu au nici un agument logic. Se poate sa existe o inteligenta superioara noua care sa ne supravegheze, dar in nici un caz nu este dumnezeu
Guest Alex.R Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Eu spun ca da, insa nu sunt 100% sigura 100% sigura ca exista sau ce?La ceva ce are 0 dovezi tu spui ca nu esti 100% sigura.E un inceput bun.
RaggaD Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Da, dar aceasta NU "controleaza bunul mers al lucrurilor".
Guest Amon Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Inca mai credeti in astfel de chestii? Eu nu! :)