Alexiano Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Eu unu zic ca este o putere divina.....unii poate au si simtit-o :D
The Wizard Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Eu unu zic ca este o putere divina.....unii poate au si simtit-o :D jiji a simtit putera asta. si cred ca si banel dupa ce a dat un gol de zile mari cu realul cred ca exista.
Kargoth. Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 votez nu. dar daca exista un d-zeu si el e responsabil pentru "bunul mers a lucrurilor" si asta e tot ce poate sa faca, ei bine nu sunt deloc impresionat. d-zeu, prietenul tau are o lista cu 10 lucruri pe care nu vrea sa le faci si dace le faci are amenajat un loc special unde sa arzi pe vecie, dar te iubeste. te iubeste si are nevoie de bani . e cel mai puternic, cel mai bun, le stie pe toate, dar are o mica problema cu bani fara de care nu pre poate sa faca nimic nu? ce ar fi daca timp de 1 an biserica si d-zeu nu ar mai primi nici un ban? sa traiasca din ce produc... asta ar fi un adevarat spectacol :rofl1: George Carlin about religion....e bestial omul... :right: Cine a votat nu, imi pare rau pentru el ! De ce mrog?...la fel de bine se poate spune si invers...
andypopa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Everything has a balance in life ... dar nush cine il asigura :) oricum .. voted DAEchilibrul se creeaza singur in timp.Schimbarea elementelor din echilibrul curent ar duce la un alt echilibru.
Deian69 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ca sa existe echilibru trebuie sa existe 2 "forte"la ce echilibru te referi andypopa
{JM}Alex Lifetaker Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 NU. grow up kids... u make your own destiny :)
Odyzzeus Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 NU exista.Daca ar exista, nu ar fi disparut habitate intregi, nu ar fi crescut temperatura pe glob, nu ar fi murit mii de oameni de foame in unele locuri.Daca exista e dezinteresata, ignoranta si nu pot crede in ea, sorry :(
andypopa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 ca sa existe echilibru trebuie sa existe 2 "forte"la ce echilibru te referi andypopaMa refer la lumea curenta, care, DA, e in echilibru pentru ca, sa zicem:-nu exista lighioane imense care sa te manance-nu suntem inundati de ape imense care mai lasa doar 1% pamant...si milioane alte motive.Dar... daca ar exista lighioanele acestea imense? S-ar creea dezechilibru, nu?Bun, deci lighioanele imense reprezinta "schimbarea elementelor" de care am vorbit.Noi ne vom ADAPTA si vom creea o metoda prin care sa omoram animalele astea sau prin care sa nu ne mai atace.Dar... inundati de ape imense care mai lasa doar 1% pamant? Daca s-ar intampla aceasta, va trebui cumva sa traim pe ape.Nu exista in cele doua exemple date de mine doua forte? Ba DA! Noi, si natura."Forta" nu se refera la Dumnezeu sau Satana al crestinilor, se refera la elemente care au o mare putere de alterare a realitatii curente.Tu consideri ca totul e "in echilibru", pentru ca te increzi in existenta acestor doua deitati: Dumnezeu (bun) respectiv Satana (rau), si daca n-ar fi unul din acestia doi, totul ar lua-o cumva "gresit".
Valek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :rofl1: You guys are starting to pi$$ me off cu divinitatile voastre... NU exista asa ceva.
Whatevbla Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 voted NU, come on :rolleyes: serviti-va pe voi insiva si nu pe un zeu imaginar
rul3rdux say's hi Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 da, normal. dar fara aberatii de genu : soarta, norocu, etc.
dragosh699 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 da si nu :P dar am votat da ca si puterea divina ne ajuta ( probabil ca divinitatea esti chiar in capul nostru ) ;)