Jump to content
Dani

Gemeni Alb-Negru

Recommended Posts

O femeie din Australia a nascut fetite gemene, una fiind alba si cealalta de culoare, iar expertii medicali spun ca acesti copii constituie un fenomen foarte rar, cu o probabilitate de unu la un milion.

Gemenele familiei Singerl, nascute in Burpengary, la nord de Brisbane, sint complet diferite: Alicia are pielea inchisa, ochii negri si par cret, in timp ce Jasmin este blonda, cu ochi albastri si pielea alba. Natasha Knight, mama fetitelor, in virsta de 35 de ani, este de origine jamaicana si engleza, in timp ce tatal lor, Michael, in virsta de 34 de ani, este german. Cuplul mai are o fetita, in virsta de cinci ani, blonda cu ochi albastri si tenul foarte inchis.

Natasha a declarat ca a fost foarte socata cind a vazut prima data gemenele: "Cineva m-a intrebat daca sint sigura ca nimeni nu mi-a incurcat copiii la spital. Dar sint fetele mele si sint dragute". In majoritatea cazurilor, ovulele unei femei cu mai multe origini au gene atit pentru pielea alba, cit si pentru cea de culoare inchisa. Foarte rar ovulele pot contine gene doar pentru culoarea dominanta. Geneticienii au spus ca este vorba de un fenomen extrem de rar, de un caz la un milion.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...