Jump to content
Sequenz 31

informatii vampiri

Recommended Posts

Dude..toate ca toate dar vampiri.. o.O

Scrie si u ca vampirii nu exista si ca sunt numai o inventie a unui american(parca), care s'a inspirat din istoria noastra..mai precis Vlad Tepes, pt a scrie o carte :P

Eu asa stiu.

Link to comment
Share on other sites

THuG-Radu Adaugat acum un minut

in 1800 dracula se hranea cu fete virgine.

in 2006 a murit de foame !

SCrie asta in referat

:rofl1: :rofl1: Cred ca aflam mai multe daca se deschidea Parcul Dracula in Romania, dar cum autoritatile nu au legalizat acest lucru ... citim doar din carti :)

Link to comment
Share on other sites

Vampirii si Noua Ordine Universala

“Ziua 7. Liniste. Aici Data. Nota catre jurnal: astazi e o zi frumoasa, ma simt mai bine ca niciodata, singur pe Enterprise. Stationam in apropiere de planeta Upiria, asteptand finalul intrunirii de urgenta a liderilor confederatiei interstelare. Capitalul Picard ar putea sta in fruntea Noii Ordini, avand acum suportul tuturor, de la Cei Dintai la Cavalerii Templului Immortell. O lume noua sta pe cale sa apara.”

2005. In mintea unui suferind de scenarita se poate naste ideea ultimului episod din Star Trek, in care Data sade singur pe Entreprise, rasfoind jurnalele capitanului Picard, propus lider al unei noi ordini universale. De acum vor convietui in armonie muritori si eterni, trupuri si umbre asa cum profeteau scrierile inceputului de lume ce preamareau viata. Cavelerii Templului Immortell sunt nemuritorii, umbrele, cei temuti si necunoscuti, condusi de cei mai puternici si mai populari, vampirii ?

2005. Vampirii si Realitatea fizica. Muscatura magica

Milioane de dolari. Turism masiv in zonele in care se presupune ca au existat Vampiri. Comert extins de la jocuri video, filme, carti, tricouri, cani, pixuri, colti falsi, costume de Halloween si alte gadget-uri, la Biblia, Medalionul si Inelul Vampirilor ce pot fi achizitionate online la preturi cuprinse intre 20-80$.

Vampirii si vampiritele cu priviri magnetice, insetati de sange, intrecandu-se in muscaturi care mai de care mai incitante, constituie una dintre cele mai profitabile gaselnite in industria porno. Culori tipatoare pentru decolteuri adanci la rochii de inspiratie gotica ? o moda pentru fanii vampirilor.

Subiect suculent in pictura, literatura, film si mai nou in randul compozitorilor de ringtones“

O multime de anunturi in ziare sau in camere de chat in intreaga lume in care presupusi vampiri isi ofera darul: nemurirea.

Tineri creduli internati in spitale de boli mintale si specialisti in studii vampiricecare sfatuiesc parintii adolescentilor cu astfel de predispozitii sa le fie alaturi.

Cronica unui mit

Multi dintre cei ce se simt marginalizati, izolati, respinsi, se recunosc fotofobi, extrasenzoriali, poftind la sange uman, luptand cu inexplicabile dorinte, simt nevoia apartenentei la

o casta, la o alta specie decat cea umana, prea limitata.

De la Homer la Byron, de la Bram Stoker la Anne Rice, de la Nosferatu la Blade si Underworld, imaginea fapturilor ce au ca fundament existential sangele uman a trezit interes, alimentand credinte, superstitii, fantezii si o industrie infloritoare.

In Odiseea lui Homer se vorbeste de umbre atrase de sacrificii sangeroase, iar vechi scrieri romane amintesc de Strix, o pasare nocturna ce se hranea cu sange uman.

Mentiuni despre existenta unor creaturi cu aceleasi crude manifestari se regasesc inca din secolul IV la slavi, conturandu-se in scrierile cronicarilor Evului Mediu, romantandu-se in epoca Victoriana transgresata de boli venerice, si ajungand pana astazi transpuse pe pelicula in forme care mai de care mai incitante.

Intr-un document din 1047 despre “Lichy” ? un sangeros print rus se vorbeste pentru prima oara de “upir” sau vampir, cuvant atestat cu certitudine in limba engleza in 1734 (vampyre).

Portret de vampir

In cultura Europei occidentale, vampirii sunt creaturi ale raului, masculine, fara suflet (tocmai de aceea nu pot fi reflectati in oglinda fata de care ar manifesta chiar aversiune), cu domiciul stabil in cavouri sau alte locuri de ingropaciune, din care ies la vanatoare, cu caninii cei lungi pregatiti, si din cand in cand dispar in ceata ori se transforma in lilieci sau lupi.

Pot fi usor speriati de Biblie, cruci, apa sfintita, obiecte din argint pur sfintite si usturoi si pot fi ucisi prin expunerea la soarele puternic al diminetii, prin impuscare, folosind evident gloante speciale din argint sau prin traditionala implantare a unui tarus din lemn direct in inima, dupa care se poate trece la incinerarea organelor interne.

In folclorul filipinez sau malayezian vampirii erau creature feminine, pe cat de frumoase si normale in lumina zilei pe atat de fioroase si crude pe timpul noptii, hranindu-se doar cu sangele proaspat al copiilor.

Identitati sangeroase

Lilith. Se spune ca ar fi fost prima sotie a lui Adam, alungata si demonizata pentru ca nu i s-ar fi supus. Pacatul neascultarii ar fi transformat-o intr-un vampir bantuind si atacand noapte de noapte barbatii ce dormeau singuri, seducandu-i in vis si sugandu-le sangele, apoi vanand si ucigand neobosita nou-nascuti si femei insarcinate. Conform unor legende pierdute in negura vremurilor ( Alfabetul lui Ben-Sira) Cain, fiul lui Adam, ar fi intalnit-o pe Lilith la Marea Rosie, uniunea lor intru sange dand nastere unui sir nesfarsit de vampiri si demoni.

Chupacabra. Despre creatura fabuloasa de pe tarmurile latino-americane care ataca turme de oi carora le bea sangele, exista marturii datand de la mijlocul anilor ?90. Nici una dintre acestea nu confirma un “portret” coerent, creatura-vampir fiind vazuta intr-o multitudine de forme, de la reptila pana la extraterestru

Dracula. “Fiu al dragonului”, considerat de legendele populare un print crud, Vlad Tepes ar fi inspirat personajul Dracula ce l-a facut celebru pe Bram Stoker, de la aparitia cartii in Anglia anului 1897. De atunci Dracula, printul din Carpati, palid si bolnav, sangeros, de o magnetica atractie, ramane una dintre cele mai cunoscute si adulate figuri din istoria vampirilor.

Vampirii mileniului trei

O specie unita de setea de sange sau de energie, cu un ciudat simt al proximitatii semenilor lor si de o neobisnuita fotosensibilitate in comparatie cu deosebita abilitate vizuala nocturna, vampirii mileniului trei sunt descrisi ca fiind imuni la orice boala (mai putin la HIV/ SIDA), insomniaci, luand decizii rapide, instinctive, deosebit de rezistenti fizic, abili, inteligenti si agili, stabilind cu dificultate relatii interspersonale.

Explicatiile medicale nu au ocolit diagnostice ca schizofrenia si gravele tulburari de personalitate.

Cu toatea acestea, numarul celor care, fie se cred vampiri de legenda, fie vor sa devina membri ai unui cult in care considera ca se regasesc, este in continua crestere.

Eterna si fascinanta lume vapirica

In randurile “cultelor” de profil se vorbeste din ce in ce mai mult depre Psionici (vampiri care considera ca lumea naturala constituie baza fiintei lor energetice, hrana putand fi chiar energia psihica umana in timpul unei meditatii)) si Sangvinari (avand ca hrana exclusiva sangele, obtinut preferabil benevol).

Pe langa aceste mari clase de vampiri isi fac loc vampirii Astrali (care se ar putea intra in visele oamenilor spre a-si lua energia necesara), vampirii Emotionali (ce se hranesc cu energia emotionala), vampirii Incubi (care doar prin violenta sexuala fac rost de hrana energetica sau carnala) etc

O alta clasificare aminteste de vampirii Mostenitori, vampirii Clasici, vampirii Nocturni, vampirii Psi, vampirii Genetici, vampirii Sangerosi, vampirii Sexuali, Adevaratii Predatori si Adevaratii Vanatori, in functie de mediul “nasterii”, apetenta pentru sange si comportamentul adoptat.

Pentru toate acestea ar putea fi invinuita “porphyria”, o boala a sangelui care da o paloare deosebita fetei, inrosind zona gurii si facand ca bolnavilor sa le fie extrem de greu sa se trezeasca in timpul zilei.

Mostenitorii ar fi, de asemenea, purtatorii unui cromozom in plus sau ai unui virus denumit V5, care produce modificari ADN-ului si-i poate “infecta” doar pe cei cu o anumita predispozitie genetica (spre exemplu Clasicii).

La finalul anilor ?90 se anunta un vaccin Anti-SIDA si apareau pe internet materiale care tratau legatura dintre acest eveniment si experimentele ce-ar fi avut in prim plan o initiativa similara pentru V5.

Vampirii sunt mai tineri, mai puternici, mai rapizi, mai performanti la locul de munca, mai violenti si toate acestea gratie unui retrovirus de care unii afirma ca vor sa scape, si pe care altii tanjesc sa il poarte in sange. Oare asta sa fie Noua Ordine Universala?

Secte, culte si organizatii

Iata cateva dintre cele mai cunsocute organizatii si societati vampire: Anne Rice's Vampire Lestat Fan Club, The Bram Stoker Society, The British Dracula Society, The British Vampyre Society, The Count Dracula Fanclub, The Count Dracula Society, The Count Ken Fan Club, Dark Shadows Festival, The Miss Lucy Westenra Society of the undead, The Quincey P. Morris Dracula Society, The Vampires Archives of Istanbul, Vampire Information Exchange, Realm of the vampire, The Dracula Experience.

Final de Jurnal

2005. Cavalerii templului Immortell sunt pura fictiune. Stationam pe planeta albastra pe care-o denumim Pamant, si ne numim oameni. Stiinta, arta, industrie, tehnologie, amor, calatorii in spatiu, rutina zilnica, traditii, credinte, superstitii, natural si sintetic, metale si plastice si cate nu ne populeaza universul gandirii. Pana la jurnalul interstelar al unui “Data” vampirii ar putea fi doar o poveste frumos colorata care a insotit evolutia umanitatii, intr-o carte pe care i-o daruieste Mos Craciun ?

Despre vampiri, numai de bine!

Mare si incurcata ne apare gradina creaturilor fantastice realitatea depaseste inchipuirea. Daca aveti cunostinta de cazuri contemporane de vampirism, ati luat legatura cu vreun vampir sau va considerati reprezentant al acestei distinse specii despre care am incercat acesta scurta prezentare pe care o recunoastem partinitoare, va rugam sa ne scrieti negresit.

Alegi tu ce iti trebuie de aici ; ))

Link to comment
Share on other sites

wikipedia gasesti ce vrei si despre vampiri si despre chupacabra si despre orice vrea sufletelul tau, sau cum spune Danny :google: .

fara sa fiu rau dar ai cautat ceva despre vampiri inainte sa faci postul asta ? sau nu te mai chinui tu cu gug?l....

eu am cautat si puteam face taspe mii de referate despre "bampiri"....... dar vb aia nu se aduna nr la posturi daca taci si faci :whistle:

Link to comment
Share on other sites

wikipedia gasesti ce vrei si despre vampiri si despre chupacabra si despre orice vrea sufletelul tau, sau cum spune Danny :google: .

fara sa fiu rau dar ai cautat ceva despre vampiri inainte sa faci postul asta ? sau nu te mai chinui tu cu gug?l....

eu am cautat si puteam face taspe mii de referate despre "bampiri"....... dar vb aia nu se aduna nr la posturi daca taci si faci :whistle:

am scris in postu` de mai sus k am cautat pe google si nu am gasit nimic important despre ce am vrut sa scriu eu.asa ca...

Link to comment
Share on other sites

OFF: in loc sa sariti cu google si alte prostii mai bine taceti din gura sau chiar il ajutati pe om, bagarea de seama devine din ce in ce mai dureroasa, in ochii cui cresteti?

ON: poftim doua linkuri

vampirii si noua ordine universala

ceva informatii in romana despre Dracula

edit: scuze, acum vad ca a mai fost postat "vampirii si noua ordine universala"

Link to comment
Share on other sites

OFF: in loc sa sariti cu google si alte prostii mai bine taceti din gura sau chiar il ajutati pe om, bagarea de seama devine din ce in ce mai dureroasa, in ochii cui cresteti?

ON: poftim doua linkuri

vampirii si noua ordine universala

ceva informatii in romana despre Dracula

edit: scuze, acum vad ca a mai fost postat "vampirii si noua ordine universala"

in al 2`lea link am gasit ceva interesant :D am sa adaug la tema. mersi mult pt ajutor >:D<

Link to comment
Share on other sites

OFF: in loc sa sariti cu google si alte prostii mai bine taceti din gura sau chiar il ajutati pe om, bagarea de seama devine din ce in ce mai dureroasa, in ochii cui cresteti?

ON: poftim doua linkuri

vampirii si noua ordine universala

ceva informatii in romana despre Dracula

edit: scuze, acum vad ca a mai fost postat "vampirii si noua ordine universala"

dude....nu e vorba de ceva castig e vorba cat de lame sunt unele chesti..........am dat search cu coogle am dat search pe wikipedia si o groaza de chestii despre vampiri putina bunavointa si iti gasesti usor tema la citire, nu spuneam absolut nimic daca facea un topic cu o problema la fizica care intradevar poate fi mai complicata decat tema la romana si e greu de rezolvat daca nu frecventezi sau iti umpli timpul la ora respectiva cu altceva.....dar daca te uiti putin mai atent maine il vezi ca face topic "cai de rasa" sau "specii de tritoni" chupacabra a fost deja si dupa modelul altor forumisti "respectati" care au inceput in hardcore spam si nu aveau nimik de spus au acumulat 10000000 de posturi ca vezi ce bine da sa fi in frunte la prostii spuse pe forum

@on topic.... sa te ajut si eu la tema, scrie asa: precum Nadia Comaneci , Hagi, Ceausescu si Adrian Minune vampirii sunt si ei romani toti sub conducerea lui Vladutz sau cunoscut in fata blocului drept Dracula si ii place caltaboshu in sange :cool2:

Link to comment
Share on other sites

o boala care se trata printr-un tratament usor ciudat

Ar trebui un gather cu usturoi, cruci mari si tepusi (sau tepuse, care o fi pluralul corect) si ceva aparate de fotografiat, sa aibe omul si ceva poze in referat, ar da mai bine.

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...