Jump to content
Sequenz 31

Meteorologii anunţă că vine iarna

Recommended Posts

Incepând de mâine, meteorologii anunţă o răcire bruscă a vremii. În timpul zilei, temperaturile nu vor depăşi 10-12 grade Celsius, iar noaptea ar putea coborî până la minus 6. Pe lângă ploi, în unele zone ale ţării se anunţă chiar lapoviţă şi ninsoare.

De mâine, în cea mai mare parte a ţării va ploua şi va bate vântul cu 50 chiar 70 de km pe oră. Administraţia Naţională de Meteorologie a trimis deja avertizări pentru Moldova şi estul Transilvaniei.

"Spre dimineaţă şi spre aseară în Moldova şi la munte se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Vor fi intensificări ale vântului, aparenţa unui mic viscolaş", a declarat Viorica Dima, meteorolog de serviciu, ANM.

Meteorologii spun că în Moldova şi estul Transilvaniei lapoviţa şi ninsoarea, precum şi vântul, vor putea afecta traficul.

Zile friguroase se anunţă şi pentru bucureşteni. În Capitală vor fi înregistrate temperaturi maxime de 8-10 grade Celsius, iar din această noapte meteorologii anunţă ploi.

Link to comment

Deci sincer eu am inceput sa nu ii mai inteleg pe astia.

Acu 1 luna ziceau ca pana in ianuarie o sa fie o iarna usoara(o toamna mai lunga) si din ianuarie o sa fie frigul de pe lume,acu zic ca de maine o sa vina iarna <_<

oricum....i'm happy...astept zapada :D

Link to comment

Zici ca azi e prima zi de toamna. Ploua afara ... wtf ... nu am vazut ploaie din Mai. O.o Sau asta e o zi de tranzitorie si va urma direct iarna? toamna unde ramane? mai asteptam 1 an sa vedem toamna? :-S

Pai la cate schimbari a suferit clima in ultimii ani o sa avem mereu doar doua anotimpuri : vara si iarna :(

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...