Jump to content
Sequenz 31

Cea mai frumoasă din Europa

Recommended Posts

Posted

:)

Pentru voi..logic ca nu va place tipa. V-ati obisnuit cu orice romanca :P de pe strada. ( Vai ce buna e aia , as lua-o odata :rofl1: ) Ceva de genu...

Credeti ca ele sunt alese de oameni simpli ? Acele femei care concureaza la Miss-uri sunt alese de mari creatori de moda , design si ei stiu mai bine de ce aleg astfel de fete. :)

Sincer..nici pentru mine nu e cine stie ce , dar ca grafician :P pot spune ca este un exemplu bun pentru anumite chestii. :)

Posted

Poate pentru ei. Astea sunt fete de pus in vitrina cu care nu poti face nimic, ca sunt prea fragile vai saracutzele de ele. Mai frumoasa si harnica este o fata casnica si putin dolofana. :lol:

Posted

Vad ca unora le vine din senin sa puna stiri pe aici. Admirabila ideea, insa implementarea este gresita. Daca ati observat din stirile puse de mine sau de alti moderatori, am precizat INTOTDEAUNA sursa stirii, cu link catre acel site sau ziar sau ce era. Sa dai un copy paste de pe Hotnews sau Cronica Romana, fara sa precizezi sursa, nu este o idee buna. Nu v-a rugat nimeni sa puneti stiri si actualitati, daca o faceti din proprie initiativa respectati niste reguli elementare in acest domeniu.

Posted

Am ras mult la ce ai scris voi =)) ....nici mie nu mi place cum arata...urechi parca arata ca elfi, si gura pana la urechi....mda, mai ciudat este ca in poza nu arata draguta iar in realitate este altfel un pic...

In fine ...unii ii place cum arata ea, altii nu. Fiecare om ce ii place... :P

EDIT: scuze ca nu am vazut pagina a doua....ca m-am uitat doar la prima poza din prima pagina, mie imi place cum arata la prima poza din cele trei poze romance (cred) , topicul de mai sus. ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...