Jump to content
Sequenz 31

Cea mai frumoasă din Europa

Recommended Posts

Cea mai frumoasă femeie din Franţa, Alexandra Rosenfeld, a fost aleasă sâmbătă seară Miss Europa 2006. Concursul s-a desfăşurat, pentru prima oară, în capitala Ucrainei, la Kiev.

Este blondă, are un metru şi 73 de centimetri înălţime şi numai 19 ani. Juriul, prezidat de creatorul de modă Roberto Cavalli, a apreciat-o cel mai mult dintre cele 34 de regine europene ale frumuseţii.

Pe lângă distincţie, Alexandra a primit un premiu de o sută de mii de euro şi o coroană ornată cu diamante, marca Chopard, estimată la 350 de mii de euro. Următoarele clasate în topul frumuseţii feminine europene au fost Miss Ucraina, Miss Spania, Miss Polonia şi Miss Belarus.

http://imageshack.us

Link to comment

in alegerea castigatoarei nu conteaza doar aspectul fizic...ci mai multi factori ... ceea ce mi se pare ciudat :( .... e concurs de miss sa se aleaga cea mai frumoasa (nu conteaza ca e analfabeta sau ca in loc sa-si doreasca pacea in lume isi doreste un sot cu bani sau ca hobby-ul ei nu este cititul ci shopping-ul )

Link to comment

Nu'i adevarat...la ala in care a castigat romanca..a fost corect Tipa chiar arata bine :X

Ai privit-o tu cu "ochii inimii" :P Sunt fete in Romania care arata mult mult mai bine ... dar care nu au banii si relatiile necesare pt participarea la astfel de concursuri !

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...