Dani Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Sa mai omoare din chinezii aia ... si sa nu se mai inmulteasca ca iepurii ... de 2 ani, cam asa nu mai au voie "o familie sa aiba mai mult de 2 copii", cititi si voi sau uitati`va la TV :D.. iar in legatura cu planeta, asa suntem noi oamenii, in loc sa facem ceva bine mai bine stricam, nu stim face curatenii dupa noi, nu stim avea grija de o planeta asa bogata si frumoasa, macar daca suntem asa de "avansati", daca tot stricam planeta asta.. am putea cauta noi civilizatii (ca sa avem ca si refugiu in caz ca nu mai putem ramane aici, ca se distrge stratul de ozon), noi Galaxii, la cate genii sunt in lumea yo nu cred ca n`au invetat deja Viteza Luminii numa aici e faza ca si cu OZN`urile, TOP SECRET :).. nu are voie "populatia de rand" sa stie.. yo asa cred si vad in legatura cu subiectul acesta..
Savag3 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Pai la viteza cu care ne dezvoltam noi, ne putem sapa gropile.
haze Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Is sigur ca petrolul se va inlocui cu alt combustibil s-au fkt de mult cercetari pe tema asta :)
MacenKrace Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 vai ce grav.... sincer cred k vom supravietui pana atunci shi chiar dupa
Shush Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 sincer cred k vom supravietui pana atunci shi chiar dupavom supravietui, dar nu vom avea o viatza foarte buna :(
Sequenz 31 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 nu va fie teama k nu o sa ne ajunga Planeta, in timp... 200 ani max o sa colonizam Marte ;)
[Zzzzbumi]TiberiuC Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Sa mai omoare din chinezii aia ... si sa nu se mai inmulteasca ca iepurii ... word s-au gasit tot felul de solutii pt toate problemele..depinde de guverne
gexy Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 looooooooool ce de soia ditama campu poate 2100 nici chiar 2050....... :readthis:
D.K. Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Frate ce mai topic.Oh my god!Apropo de faza cu combustibil k nu o sa ne mia ajunga,o sa fie inlocuit de energie oameni buni :readthis: Ganditiva oleak cum sa nu ne mai ajunga resursele planetei,la kte genii avem trebuie sa vina unii cu kteva idei sa nu mai consumam atat ;). mai usor cu aberatiile k unii incep sa planga :D
[Zzzzbumi]TiberiuC Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Apropo de faza cu combustibil k nu o sa ne mia ajunga,o sa fie inlocuit de energie oameni buni :readthis: o sa fie inlocuit cu hidrogen@Dani faza aia e de mult la chinezi..nu de 2 ani si ei tot se inmultesc
D.K. Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 TiberiuC' date='Oct 30 2006, 15:41' post='1496953']o sa fie inlocuit cu hidrogen sh cu energie 50%-50% k am vazut un documentar pe diwscovery sa luemam k exemplu masina(automobilul)dak o sa mearga pe baza de electicitate kt combustibil sar economisi
[Zzzzbumi]TiberiuC Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 masinile pe energie solara sau electricitate nu pot fi performante
D.K. Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 TiberiuC' date='Oct 30 2006, 21:35' post='1497899']masinile pe energie solara sau electricitate nu pot fi performanteuitete pe ProMotor.o facut ashtia de la GM o masina cu motoare pe baza de electricitate kre dezvoltau in jur de 100 sh ceva de CP :nanana:
vudu Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 nush cati dintre voi ati prins vremurile lui ceausescu in care stateam la rand pt paine lapte benzina etc etc si cand zic RAND mare refer la rande vre cel putin 100 200 m....la benzina nu vb veneam de la gradinita cu parinti si opream la peco sa alimentam stateam si cate 2 ore la rand pt cativa litri de benzina! ma bucuru ca nu am fost prea mare sa prind acele vremuri din plin,cand ciocolata banana portocala sucul si multe altele erau LUX pt noi....nu zic ca peste cativa ani nu v`om avea parte de ciocolata sau etc etc dar daca nr populatiei la nivel global creste in continuare v`om sta iarashi la rand pt o paine....oricum mai trebe sa treaca vreo 20 30 40 de ani pana sa se ajunga chiar asa sa speram ca totol va fi bine :P ps:poate se mai naste un pui de einstein si rezolva el totul
Stalk3r Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 eu mai repede ma speriu de poluare decat de resursele planetei ... , deja se formeaza gauri in stratu de ozon din cauza poluarii , in curand se vor topii polii .. o sa vezi atunci distractie , polo toata ziua
Thade Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Iti zic eu ca sunt "pui de Einstein", doar ca valorile sunt ascunse si marile puteri vor sa scoata cat mai mult de la ei. Chiar credeti ca nu exista remediu pentru toate bolile existente?(includ HIV, EBOLA samd) Motivul pentru care acestea nu sunt bagate pe piata este cat se poate de evident, vor sa rareasca populatia globului(motivul @ inceputul thread-ului). Daca stai si te gandesti bine, tot ce vezi si ce cumperi din magazin are o logica, pe care o stiu doar cei de sus, nu degeaba in tigari sunt puse droguri(si evident nimeni n-are nimic de spus si pe nimeni nu intereseaza), d-aia SUA a atacat Irak-ul samd, intelegi voi ideea.
[Zzzzbumi]TiberiuC Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Iti zic eu ca sunt "pui de Einstein", doar ca valorile sunt ascunse si marile puteri vor sa scoata cat mai mult de la ei. Chiar credeti ca nu exista remediu pentru toate bolile existente?(includ HIV, EBOLA samd) Motivul pentru care acestea nu sunt bagate pe piata este cat se poate de evident, vor sa rareasca populatia globului(motivul @ inceputul thread-ului). Daca stai si te gandesti bine, tot ce vezi si ce cumperi din magazin are o logica, pe care o stiu doar cei de sus, nu degeaba in tigari sunt puse droguri(si evident nimeni n-are nimic de spus si pe nimeni nu intereseaza), d-aia SUA a atacat Irak-ul samd, intelegi voi ideea.lol.... deci cred ca se gasesc boli mai eficiente de atatproblema e la chinezi si la indieni
Guest »Intruder of SL Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 deja se formeaza gauri in stratu de ozon din cauza poluariiOMG alea sunt de zeci si zeci de ani acolo.................aurora boreala nu e o adunatura de neoane de masina puse de Dumnezeu pe cer cand e cu capsa pusa ;) anyway......in urmatorii 30 de ani probabil se termina petrolul, combustibilii fosili deja sunt aproape complet secati...........ar fi f bine sa mai apara vre-un "pui de Einstein" care sa gaseasca o cale de a ne incalzi casele cu coji de cartofi sau de banane :bananadance2: ca altfel we're phucked......de fapt asta suntem deja :( singura solutie e sa se scape o bomba cu hidrogen peste those gdamn indians :P
Erazz Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Eu doar sunt curios cum o sa fie in romania dupa 10-20 ani dupa ce se topesc ghetarii... plini de tornade si ploi torentiale si etc etc , america reloaded )
Lord^Kani Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Eu doar sunt curios cum o sa fie in romania dupa 10-20 ani dupa ce se topesc ghetarii... plini de tornade si ploi torentiale si etc etc , america reloaded ) nu o sa fie bine oricum...cineva ar trebui sa faca ceva..pt ca daca ne uitam atent..planeta asta se duce la vale repede de tot :(
Gandalf Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 nenorocesc planeta,ar fi bine sa mai castreze din chinezi dar si americani,sau sa aiba cate 1 copil 2 maxim fiecare familie :P
Christian Verhulst Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 consumul de energie mai ass... sa-ti zic eu ce ar trebui sa faca chinezii si indienii? sa o lase mai moale cu pompatul in fiecare zi fara prezervativ. in orice stat care nu are o situatie buna copiii sunt limitati ca numar, pe cand ei ii fac pentru alocatii si pentru ca nu au voie sa poarte prezervativ. mie asta mi se pare lipsa de iresponsabilitate. nici macar america, unde familiile pot sa ofere copiilor lux, nu au atatia copii ca si indienii si chinezii. asta e problema...e scandalos!
Alvin Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Hai ca facem un grup din Europa si sa le dam Bumm HeadShot la chineji deoarece se >>><<< prea mult .Dupa parerea mea America de acea a atacat Irak pt petrol.Resursele planetare se vor termina , dar oamnei vor fi intotdeauna cu un pas ianinte cred:PO sa vedem..lets hope sa nu poate sa cloneze oameni pt ca atunci gata ii planeta asta.Lets hope sa fie o invazie de OZn si sa omoare chineji :comp1:
BlackDevil Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 adica o sa murim de foame :blink: la cata poluare este....neah ... soia rulz ... da nici in excess :Phum .. de ce in 2050 vom ajunge acolo ... chiar atat de mult o sa ne inmultim fata de acum (avand in vedere modelul chinezilor cu 1 copil/ familie ... cine stie care tari nu vor mai adopta aceasta metoda ... )