Jump to content
Sequenz 31

Chupacabra

Recommended Posts

Posted

se prea poate sa fie real ...

p.s totusi nu pot sa nu-mi amintesc episodul ala din dexter cu chupacabra cand ii auzeau numele tzaranii sareau care pe unde :rofl1:

dexter :rofl1:

Posted

prea multe desene animate :rofl1: El Chupacabra :rofl1:

Posted

Toti cei care afirmati ca nu credeti ca exista ganditiva doar cate specii nedescoperite ascunde Abisurile oceanelor.App in Dinozauri credeti?Daca ziceti ca nu ganditiva doar la Crocodil.

P.S.totusi este parerea voastra si e de necontestat

Posted

Chupacabra um... :blink: cine stie daca exista sau nu.... cate minciuni se spun in stiri .... si alte chesti eu unul cred ca exista. Vom vedea cand va fi descoperita cum arata

Uite cum arata micutul =)) :D

si mai sunt niste ciudatenii acolo de ex. negrul ila cu ceva in cap si iepurasul.

Posted

Am zis eu,ca nu ma minteau ai mei cand ziceau,ca exista Mos Craciun ! :) Imi cumpar si eu un caine de asta,la ce dinti are nu ma mir sa fi fost frate cu mamutii.

Posted

deci in prima poza zici ca e rotwailer-pekinez =))) prea penal, in a doua prea SF, la bigfoot cred ca m-au pozat pe mine cand vroiam sa ma rad :P ultima poza mai merge :D de ce sa existe ? de ce sa nu existe ? orice e posibil ...

Posted

Da...aici ai zis bine Blaidy "de ce sa existe ? de ce sa nu existe ? orice e posibil" ...deci orice poate sa existe sau nu :D

Blaidy:lol tia facut poza cand vroiai sa te razi? =)) lol ce cautai acolo sus in muntii oare te-a speriat Chupacabra acolo sus? :nanana:

Posted

cine stie poate aveam si o ciumaCapra si prin romania......

Treceti la cautat poate va imbogatiti

La fel ca si sirenca de pe plaja din Miami sau FLorida unde draqu era

Toti cei care afirmati ca nu credeti ca exista ganditiva doar cate specii nedescoperite ascunde Abisurile oceanelor.App in Dinozauri credeti?Daca ziceti ca nu ganditiva doar la Crocodil.

P.S.totusi este parerea voastra si e de necontestat

damn parca era vb de uscar si nu de creaturi de prin pesteri si nu ma refer la pesteri subacvatice....

sau asta traieste in apa ciumaCapra ??

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...