oick Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Daca in ozn'uri cred..in Dumnezeu cred...in mos craciun, la fel...de ce nu as crede si in asta..dap e real ;)
Shush Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Oricum nici nu conteaza daca exista sau nu ... important e ca nu ne deranjeaza pe noi :)@oick ai uitat de Iepurash :D
MontBlank Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Oricum nici nu conteaza daca exista sau nu ... important e ca nu ne deranjeaza pe noi :)Las' ca aduc io pe Chupa din Mexic. Hide the goats !
[Convicted]Lance Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 nu te juca cu Chiupa ca te arzi:DE un animai din mitologia/ basmele mexicane..dar hmm par cam fanteziste pozele
Alex86 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Chupacabra nu prea cred ca exista
ShadyMonto Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Nu prea imi vine sa cred ca exista asa ceva. E cam aiurea
Krypton Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 se prea poate sa fie real ...p.s totusi nu pot sa nu-mi amintesc episodul ala din dexter cu chupacabra cand ii auzeau numele tzaranii sareau care pe unde :rofl1:dexter :rofl1:
Guest Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 prea multe desene animate :rofl1: El Chupacabra :rofl1:
[SPAMMERS]Dinamovist Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Las' ca aduc io pe Chupa din Mexic. Hide the goats !biscuitii nui plac? :( :(
Iceman_Liviu Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 yo unu cred k exista si la fel ca majoritatea din ceilalti am vazut documentarul acela de pe discovery
BAD_DMX Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Toti cei care afirmati ca nu credeti ca exista ganditiva doar cate specii nedescoperite ascunde Abisurile oceanelor.App in Dinozauri credeti?Daca ziceti ca nu ganditiva doar la Crocodil.P.S.totusi este parerea voastra si e de necontestat
Alvin Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Chupacabra um... :blink: cine stie daca exista sau nu.... cate minciuni se spun in stiri .... si alte chesti eu unul cred ca exista. Vom vedea cand va fi descoperita cum arata Uite cum arata micutul :D si mai sunt niste ciudatenii acolo de ex. negrul ila cu ceva in cap si iepurasul.
[SPAMMERS]Dinamovist Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Can we feed the Chupacabra? 1 leu ps: alvin arata misto iepurasu :D
ratseloP Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Can we feed the Chupacabra? te dam pe tine ca oricum esti oaie la cese eu cred in toate prostiile astea (exceptand mos craciun)
Stalk3r Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 eu am vazut documentare pe Discovery despre chestia asta , si nu arata deloc la fel :P
Mur Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Am zis eu,ca nu ma minteau ai mei cand ziceau,ca exista Mos Craciun ! :) Imi cumpar si eu un caine de asta,la ce dinti are nu ma mir sa fi fost frate cu mamutii.
Guest Blaidy Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 deci in prima poza zici ca e rotwailer-pekinez ) prea penal, in a doua prea SF, la bigfoot cred ca m-au pozat pe mine cand vroiam sa ma rad :P ultima poza mai merge :D de ce sa existe ? de ce sa nu existe ? orice e posibil ...
Alvin Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Da...aici ai zis bine Blaidy "de ce sa existe ? de ce sa nu existe ? orice e posibil" ...deci orice poate sa existe sau nu :D Blaidy:lol tia facut poza cand vroiai sa te razi? lol ce cautai acolo sus in muntii oare te-a speriat Chupacabra acolo sus? :nanana:
Deian69 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 cine stie poate aveam si o ciumaCapra si prin romania......Treceti la cautat poate va imbogatitiLa fel ca si sirenca de pe plaja din Miami sau FLorida unde draqu eraToti cei care afirmati ca nu credeti ca exista ganditiva doar cate specii nedescoperite ascunde Abisurile oceanelor.App in Dinozauri credeti?Daca ziceti ca nu ganditiva doar la Crocodil.P.S.totusi este parerea voastra si e de necontestatdamn parca era vb de uscar si nu de creaturi de prin pesteri si nu ma refer la pesteri subacvatice....sau asta traieste in apa ciumaCapra ??
Christian Verhulst Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 probabil ca exista insa legendele care se spun despre ea (sau el?) sunt... legende. de multe ori s-au facut confuzii cu astfel de creaturi. cineva vedea noaptea un caine schiop, cu o ureche taiata si ceva sange pe bot si una doua era numit monstru. http://youtube.com/watch?v=aMi3SEXqWjo