Jump to content
Sequenz 31

Chupacabra

Recommended Posts

La 1 septembrie, canalul TV Sky News a difuzat niste imagini electrizante, prezentate drept primul schelet intreg al unui chupacabra. Decoperirea fusese facuta in Nicaragua si, pentru citeva zile, s-a crezut ca misterioasa creatura care multila nestingherita vitele fermierilor incepind din anii '70 poate fi - in sfirsit - studiata. Dar nu a fost sa fie asa. Biologii si zoologii de la National Autonomous University of Nicaragua care au examinat scheletul au fost in unaminitate de parere ca acesta apartine unui ciine.

Reaminitim, chupacabra - la care face referire si unul dintre episoadele din DosareleX - este o creatura despre care s-au inregistrat numeroase rapoarte, mai ales in America Latina. Pe seama sa au fost puse o parte dintre enigmaticele mutilari de vite, dar nu a fost capturat nici un exemplar. Conform unora dintre cercetatori, spaima pe care o au loclanicii fata de acest animal nu inseamna neaparat ca el exista. Insa, pe de alta parte, este cert ca in zonele in care a fost semnalat opereaza un pradator care ataca in special oile, mutilindu-le oribil si golindu-le de singe. Asimilat unui tip special de vampir, chupacabra este o creatura semi-legendara, care continua sa suscite atit groaza a mii de oameni de pe linga Puerto Rico, unde pare sa fie mai activ, cit si curiozitatea cercetatorilor.

http://img194.imageshack.us/img194/4488/chupdescmu5.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/9567/chupgenericxo8.jpg

-sincer, eu in asta nu cred :D

Link to comment
Share on other sites

la cate ciudatenii exista, nu m-ar mira sa fie si asta adevarata :D

cum a zis si shush la cate neamuri de ciudatenii sunt,nu mas mira sa fie

Chiar exista. Pot fi si animale domestice. Pe'al meu il cheama Chupa.

si eu am un caine...tot Chupa :D

Link to comment
Share on other sites

Unii sustin ca ar fi americanii din baza militara din zona, care s-ar fi jucat genetic cu un animal - in nici un caz nu poate arata ca pechinezul trucat din poza 2.

Ar trebui sa fie cel putin de marimea unei oi - fiind vanator solitar (nu haiata ca lupii care ataca si animale mari) iar ferocitatea in mutilarea victimei nu seamana cu nimic din ramura pradatorilor naturali - de aici si ideea ca cineva se joaca cu ceva obscur. :dontknow:

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...