Jump to content
Sequenz 31

YouTube şterge aproape 30.000 de clipuri video

Recommended Posts

YouTube, recent achiziţionat de Google, a şters 29.549 de clipuri de pe site, după ce a primit o solicitare în acest sens de la un grup de companii de media din Japonia, pe considerentul încălcării drepturilor de copyright.

Clipurile TV, muzicale şi cinematografice au fost postate fără permisiunea deţinătorilor de copyright, a anunţat Japan Society for Rights of Authors, Composers and Publishers, cu sediul la Tokyo.

Grupul, care reprezintă 23 de companii de media printre care se află reţele TV şi distribuitori de film, a anunţat că îi va solicita YouTube să adopte măsuri pentru blocarea postării de fişiere neautorizate. Grupul a făcut, de asemenea, un apel la utilizatorii de internet să nu posteze clipuri video care încalcă drepturile de copyright.

YouTube, care serveşte peste 100 de milioane de clipuri video pe zi pe site-ul său, a atras plângeri de la mai mulţi deţinători de copyright, întrucât site-ul nu are posibilitatea să verifice dacă fişierele video încărcate sunt piratate.

nashpa` .. :D

Link to comment

Oricum cu o floare nu se face primavara. Avand in vedere ca nu au cum sa verifice drepturile de copyright la filmuletzele postate cum poate o firma care detine copyright-ul la o parte dintre ele sa le gasesca pe site? Search dupa cuvinte cheie si tot nu le gaseste pe toate. Ma intreb cum au facut japonezii pentru ca nu cred ca au vazut ei 30000 de clipuri, le-au notat si gata youtube le-a sters.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...