Catalin Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Nagasaky' date='Oct 22 2006, 08:15 PM' post='1480421']Exista dar stati calmi ca nu ne viziteaza . Si nu cred in Ion care a vazut cand dadea cu sapa pe camp la 12 noaptea o lumina maaaaare di tooot . Sh cand o vienat ala micutzu cu ocii maaari . Ioi mam speriot si am lasat sapa . Cred ca au si lucruri mai buna de facut . Si nu cred ca atunci cand se plictisesc se urca familia lui E.T in nava spatiala si zuum face o vizita pe Terra sa mai traga cu un laser doua . si cu sapa cum ramane? in filmu ala multe chestii trucate. ma uitai cateva min la el :P
Stalk3r Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 la cat de mare e universu e imposibil sa nu existe alte forme de viatza , iar eu cred , ca , chiar si pe Marte exista .. , sub forma de bacterii sau ma rog , sa gasit apa in forma solida .. , .. apa = life ;)
predd Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Baliverne. Toata isteria asta este doar inca un exemplu de isterie in masa, de legenda urbana. Lumea de azi a ajuns prea dependenta de ce zic ceilalti, de televiziune.Ati vazut prea multe filme. Ar trebui sa va re-analizati criteriile fata de ceea ce e in fata voastra, nu fata de ce a editat vreun chinez plictisit avid dupa popularitate cu camera video de acasa.Think outside the fucking box. Aveti idee cati bani s-au facut pe seama "ozn-urilor" si a tuturor "incidentelor" de genul asta? Toata isteria a inceput in SUA, in SUA unde totul se rezuma la profit si la bani. In SUA unde parintii isi dau copiii afara din casa la 18 ani daca nu au bani pt chirie. In SUA unde au gasit un pret si pentru CULTURA (facultatea costa in medie 20.000$ pe an).Decat sa va puneti voi probleme asupra existentei vietii in Univers, mai bine uitati-va in interiorul vostru, uitati-va la lumea din jur. Ignorant fools.WarnUPDaca nu crezi in OZN-uri poti sa-ti expui parerea si pe un ton civilizat, fara 'ignorant fools' ;)
doomwave Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 mai degraba cred in mos gerila decat in oznurisigur k mai sunt alte forme de viatza in univers dar ele nu stau si ne sacaie pe noi cu farfurii zburatoare
predd Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 WarnUPDaca nu crezi in OZN-uri poti sa-ti expui parerea si pe un ton civilizat, fara 'ignorant fools' ;)Bun, deci te rog sa-mi traduci ce gasesti tu necivilizat in "ignorant fools". Astept traducerea.
Stalk3r Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 nu conteaza ce inseamna .. ai venit aici sa ne spui noua ca sa nu ne intereseze despre ozn`uri , asta inseamna ca te bagi in treaba noastra pt. a o strica .. , daca suntem pasionati de asa ceva nu ar trebuii tu sa ai nici o problema .. , eu de exemplu is pasionat de absolut tot ce consta in SF , printr'e care se numara si OZN`uri si alte forme de viatza etc , deci prin urmare tu ne strici joaca :P , so .. i'l say mai bine lasane in voia noastra sau injurane pana te saturi fara sa precizezi aici , so .. chill and let us be our way ;)and .. on topic: niciodata nu o sa cred ca un OZN e rotund ca o farfurie .. , alea deja is trucate soto ;)
gigifast1 Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=ZpaMMiiCpKw...ted&search=
Sequenz 31 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 sincer, mie nu mi se par trucate astea... ;) . Aliens Exist :D
gigifast1 Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 acum sa nu ziceti ca si asta care o arat acum e trucat , am postat in al 2-lea post filmuletzul de la new york acesta : http://rapidshare.com/files/82731/New_York_2001.mpg.html uitati-va cu atentie cum se misca si cum se aude cand trece pe langa elicopter dupa care urmariti cu mare atentie si acest filmuletz :http://www.youtube.com/watch?v=xbqxv8jmzO8...ted&search= nu se aseamana ? :)
Stargate Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Este absurd sa contesti faptul ca suntem singuri in univers...evident ca mai sunt si alte forme de viata - undeva.. acolo.
Lord^Kani Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 hmm...pai daca tinem cont de faptul ca rasa umana..trebuie sa fi aparut de undeva..teoria cu omul din maimuta din pct meu de vedere..nu poate sa fie adevarat..partea cu d-zeu..e una dragutza..dar poate d-zeu e si el un extraterestru caruia i`am dat noi un nume..mai mult ca sigur "we ar not alone"...
MarvinTheMartian Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Exista si sunt printre noi :dooh: Fiti sigur pamantenilor k existam..va urmarim fiecare miscare..be good ^_^
shadowboss Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 MarvinTheMartian Adaugat Ieri, 21:57 QUOTE Exista si sunt printre noi Fiti sigur pamantenilor k existam..va urmarim fiecare miscare..be good ahahahahahhah :rofl1: ce v-am zis ca exista
[SPAMMERS]Dinamovist Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 :dooh: Fiti sigur pamantenilor k existam..va urmarim fiecare miscare..be good ^_^ :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: si ce aveti de gand?
Sequenz 31 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 cata agitatie pt ceva ce nu existanu are cum sa nu existe ozn`uri.citeste tot ce scrie in topic :D
h0tburn3r Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 aliens nu exista....nu va mai facetzi griji pt noi..i meant aliens :-s PS acuma pe bune.. sigur k exista o forma de viata...dak universul e infinit....trebuie sa existe chiar dak sunt mai inteligentzi...sau mai avansatzi decat noi...sau chiar poate sunt mai primitivi :blink: who knows...even i can be an alien...* i wish ^_^ *