Jump to content
gigifast1

Cine crede in ozn-uri

Recommended Posts

Posted

poate si noi suntem extraterestri pentru ei :)

da ei ne spioneaza , poate prin anu 5000 o sa avem si noi o raznita care sa nu bubuie la 100km de pamant si sa nu mearga doar cu supergalactica viteza a luminii

LOL...nu avem cum sa fim extraterestri pt ei...extraterestri=extra-terestru (inafara Terrei) Deci ?

Posted

LOL...nu avem cum sa fim extraterestri pt ei...extraterestri=extra-terestru (inafara Terrei) Deci ?

poate ca avem ;) .si ei locuiesc pe o planeta.noi suntem inafara planetei in cauza.poate ei nu ne considera extraterestri .. dar altcumva.Terra ... terestru - terra.oricum, si ei ne condidera un fel de extraterestrii in limbaju` :))) lor .

Posted

cum sa nu existe? :) atatia oameni i`au vazut.. 1 e nebun .. si al 2`lea e dar nu pot fi toti nebuni :) .. iar sa nu`mi ziceti mie ca americanii nu au OZN`uri capturate ca nu va cred.. numa ca e normal sa ascunda acest lucru de oamenii normali.. exista si "populara" Zona 51 dupa parerea mea :) ..

Posted

Nu cred.E bullcrap inventat de mincinosi pentru a-i filma.Asta, bineinteles nu inseamna ca nu exista viata in univers.Doar ca nu cred in oamenii verzi cu ochii mari, si cu navetele lor rotunde.

Posted

Am 60 de MB de filmulete mici despre OZN'uri + un documentar de pe Discovery intitulat: Landing at AREA 51 ~ 350 MB, filmulete care sunt foarte convingatoare. Eu sincer nu stiu ce sa zic, nici n-ash zice ca, cred ... nici ca nu cred.

Posted

Exista...daca baietii aia destepti d la discovery au zic k este, este.

Plus k mie imi place partea aia cu piramidele si cum defapt extraterestri si'ar fi bagat "coada" peacolo. :P

Posted

Eu nu cred dar cum spuneti mai sus...cat de mare e universu nu se stie.

Poate extraterestrii cred ca noi suntem alieni si ne studiaza,desigur ei sunt mai evoluati decat noi.

Las' ca aflam noi mai multe,mai tarziu

Eu tot nu cred in OZN-uri.(nu-s sigur)

Posted

:) nu crezi in navete rotunde cum spui tu ?

pai sunt sute mii de filmuletze , toate sunt trucate ? :blink:

nu prea cred :right:

In primul rand ideea cu farfuriile rotunde e facuta de Hollywood.Daca tu crezi ca exista omuleti verzi care vin noaptea sa te rapeasca... =))

Posted

In primul rand ideea cu farfuriile rotunde e facuta de Hollywood.Daca tu crezi ca exista omuleti verzi care vin noaptea sa te rapeasca... =))

sunt albastri ma :( da la ce ora vin noaptea? :D

Posted

Parerea mea, da, EXISTA !

Ei fiind mai evoluati ca noi, se plimba brambura prin univers zicand : "Hai sa vedem ba daca nu mai sunt si altii." Si o`r ajuns la noi, si cand ne`o vazut, o`r fi zis : "uite ba tzaranii, se chinuie sa ne descopere!"

Numa ca poate atunci prn 40-50 de cand e LEGENDA cu zona 51, o`r fi prins tupeu alien`ii, si ce`or zis ? Hai sa ne apropiem mai mult de tzarani. S`or apropiat, si tzaranii cu furcile i`or doborat. De atunci nu ii mai vezi pe pamant, ci doar in aer ! :D

Oricum, prea multe filmuletze, prea multi oameni maltratati, prea multi exploatati (tot apar astia pe la TV), povestea piramizilor, povestea aztecilor, etc etc. Sunt prea multe coincidente ! :D

Btw, care face un topic : exista Big Foot sau nu ? :D

Posted

eu cred in existenta altor civilizatii care sunt capabile sa construiasca cu ajutorul unor tehnologii superioare celei omenesti obiecte zburatoare care sa ajunga pana la noi si odata intrate in raza radarelor sa nu poata fi identificate.

ps. un ozn nu trebuie sa fie neaparat ceva extraterestru un ozn poate fi si alt obiect zburator care nu are ce cauta pe acolo........deci mai bine intrebai daca crede cineva in extraterestrii

Posted

in primu film pus de styng, este faza aia cu ozn`u care se prabuseste... o fi adevarat ? :D eu cred k aia e trucata adica sunt mai multe

asta mi se pare mult mai interesanta
Posted

Exista dar stati calmi ca nu ne viziteaza . Si nu cred in Ion care a vazut cand dadea cu sapa pe camp la 12 noaptea o lumina maaaaare di tooot . Sh cand o vienat ala micutzu cu ocii maaari . Ioi mam speriot si am lasat sapa .

Cred ca au si lucruri mai buna de facut . Si nu cred ca atunci cand se plictisesc se urca familia lui E.T in nava spatiala si zuum face o vizita pe Terra sa mai traga cu un laser doua .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...