Eddy Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Lance' date='Oct 25 2006, 01:16' post='1485444']Stirile de la ora 5 .ro ar fi fost mai nimerit ca titlul de site lol shh but :D cel mai ciuda site : www.ratatzi.go.ro @-) :D ce ciudati se mai gasesc pe asa numitul undernet ps : profa ii profa mea de info :X
Erazz Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 mah pai cred si eu la cate stiri despre accidente si morti si decedati si raposati sunt la televizor in zilele de azi cum sa nu se gaseasca unu , daca tot sunt asa de interesante stirile , sa nu faca un site despre morti , logica de balta
Guest edM4ster Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Adevarul este ca siteul este foarte interesant:))Chiar nu stiu cine sar putea uite peste el.Oricum mai mult de 5 sec na am putut viziona ca nu are rost sa imi fac probleme cu stomacu :P Oricum aveam o poza tare de tot peste siteu asta da oricum am sa mai caut:)
dNy Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 http://www.mielu.ro Super tare saitu` :P tipu e tare de tot :D Pana la urma in 2005 dupa multi ani in campul muncii am luat si o licenta pe care scrie ceva de inginer si de calculatoare. As vrea sa o dedic tuturor ce m-au frecat la creer sa fac facultate, ca oricum mai mult decat o dedicatie nu prea am ce sa fac cu ea.