Guest Vellan Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ma gandeam la un sfarsit mai optimist: Hitler va fi reincarnat iar imperiul nazist se va renaste, basescu va conduce aliata anti-nazisti iar bush va fi mana lui dreapta, sobolanii vor fi neutrii, lucrand ca mercenari pentru cine plateste mai mult, iau cutia cu cereale cu 666 care tocmai am golit-o ma va transforma intr-o larva, imi voi creste aripi, si voi zbura pe alta planeta unde voi cladi un nou imperiu. If you see a rat, step on it, if you see two step on them both, if you see three get an extra leg!
Guest »Intruder of SL Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Solutia cea mai optimista ar fi sa murim toti de ras sau mai bine sa nu murim deloc......sa ne transformam in Fortza.......mi-e foame rau vad ca debitez :dance:
Christian Verhulst Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 sfarsitul mai ass... pana atunci pamantul nu va mai exista si rasa umana va trai pe unde va apuca... pe nave cel mai mult.PS: apocalipsa lui dumnezeu? buwhaha, astia inca mai cred in zane si mos craciun :D!
10StepDeath Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Pai ganditi nu se stie cand va veni sfarsitul lumii. Un cult religios(nush numele) a zis ca apocalipsa a tot venit de vreo 5 ori pana acum :D si au ramas fara numarator care sa numere ani . Si daca va venii nu cred ca daca nu supravietuiesc oameni supravietuiesc sobolanii , si nu cred cca vom traii pe nave uriase ) atunci merem cu totii pe Bespin ( star wars) si stam acolo..... !Totusi americanii stiu multe si marunte sincer nu cred chestia cu sobolanii , bine ca nu ne facem mutanti si traim in jungla dupaia si ne cresc 5 picioare 6 maini si 14 ochi ... . Chestie penibila dupa mine , sobolani ... lol mai bine beti un butoi de bere si visati la soareci si gata .
Christian Verhulst Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 pai si unde vei vrea sa traiesti, bre? in copaci? in atatea milioane de ani, avansam si noi, ne vom muta de pe o planeta pe alta cum ne mutam acuma dintr-o clasa in alta. nu uita ca am inceput fara foc si alte minunatii si uite unde suntem acuma. totul e doar o chestie de timp!
10StepDeath Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 timp poate ca avem dar totusi inca nu suntem in stare sa facem o nava sa leviteze :D adik poate ca sunt teste dar si asa sa faci un oras intreg sa pluteasca e ceva nu ... si daca ne vom muta pe alte planete nu va fi usor ^^ adik nu iei autobuzu dp tera pe pluto .cel mai departe a ajuns omu pe luna ( cik) si acolo deabia a ajuns ... eu nu cred totusi chestia cu shobolanii aia mi se pare penibila.
Sequenz 31 Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 totul este posibil.poate k maine nu o sa mai existam... :D
Lord^Kani Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 KGuard' date='Nov 9 2006, 21:14' post='1518211']totul este posibil.poate k maine nu o sa mai existam... :D e foarte putin probabil ca acest lucru sa se intample din cauza ca vom fi inlocuiti de sobolani..prea multe ipoteze si teorii dar prea putine sunt sustinute de dovezi si dovezi palpabile..
Guest »Intruder of SL Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Erm nu vreau sa iau apararea shobolanilor dar sunt cele mai rezistente si mai adaptabile fiinte de pe Pamant....yeah mai mult decat noi. Unii cercetatori au pus shobolanilor momeli cu cumarina - o substanta care impiedica coagularea sangelui si face arterele poroase. Shobolanii au murit cu milioanele, dar brusc si-a pierdut eficacitatea....stiti de ce? au dobandit imunitate. In atolul Bikini din Oceanul Pacific unde se faceau teste cu arme nucleare, singurul supravietuitor gasit a fost un sobolan...atentie NEAFECTAT DE RADIATIILE MORTALE PENTRU OM. PS: I still think rats suck......dar totusi putina informare nu strica, i mean jeez, imuni la radiatii? we need to them
CryNow Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 vine cadn va veni .. cand DUmnezeu va vrea (pentru credinciosi) sau cand va incepe un razboi nuclear intre marile state ... pana atunci hf si traiti'va viata la maxim :right:
UmbrA^ Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Mai e destul acum eu imi savurez viata, poate nu vom murii de tot, poate pe jumatate ne vom face sobolooameniii!!! haha :blink:
Gandalf Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 we will ascend to a higher plan of existence :)
Adi Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 vom trai pe luna:D se va inventa ceva...sau pentru nepotii nostrii
Deian69 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 pana atunci hai sa traim fericiti si sa incercam sa facem o lume mai buna :P
Extrem One Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 If you see a rat, step on it, if you see two step on them both, if you see three get an extra leg! Suna mai misto ,,If you see a rat, step on it, if you see two step on them both, if you see three, RUN ! ''Imi place cand merg cu prietena la sat si vede un sobolan, se catara pe mine :lol: odata era sa pic :blink: Oricum am citit in cartile lui Carmen Harra ca ne mutam in aprox 200 de ani pe alta planeta si ca ne vom schimba radical :dooh: ( pacat ca mor pana atunci :blink: sau...)
Sequenz 31 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Suna mai misto ,,If you see a rat, step on it, if you see two step on them both, if you see three, RUN ! ''Imi place cand merg cu prietena la sat si vede un sobolan, se catara pe mine :lol: odata era sa pic :blink: Oricum am citit in cartile lui Carmen Harra ca ne mutam in aprox 200 de ani pe alta planeta si ca ne vom schimba radical :dooh: ( pacat ca mor pana atunci :blink: sau...)heh... nu te teme, nu o sa ne mutam noi pe alta planeta prea curand :) o sa treaca multi multi ani pana knd o sa se intample asta ;) pacat..
BlackDevil Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 KGuard' date='Nov 17 2006, 20:46' post='1535825']heh... nu te teme, nu o sa ne mutam noi pe alta planeta prea curand :) o sa treaca multi multi ani pana knd o sa se intample asta ;) pacat..pacat sau noroc ... ai vazut filmul time machine ? e mai vechi el asa da makes u wonder ...oricum va trece ceva vreme pana vom disparea
TyreXel Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pare o prostie o astfel de posibilitate nu imi dau seama cum iti poti da seama ce se intampla peste x ani :huh: tehnologia progreseaza f mult si se va descoperii ceva astfel incat sa nu fim inlocuiti de sobolani sau de mai stiu eu ce...
Guest Blaidy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 asa au zis ca si in 2000 va fi sfarsitul lumii eh si acum suntem in 2006. "Monty : Poate asteroidul are lag" aici cred ca tampenia are lag cum sa crezi ca in 2012 se va sfarsi lumea ? sau ca acum sunt 16 ore in loc de 24 OMG :DD
Uzur Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 De la bete si pietre so ajuns la rachete in 2000 de ani , pai in 1 mil de ani..oho...o sa fim pe alte planete , robotii etc :)