Jump to content
Sequenz 31

Sfarsitul Rasei Umane

Recommended Posts

Posted

Apropo... am vazut un film <gen Armageddon> in care au distrus meteoritul cu ajutorul a nush cate bombe nucleare lansate de pe Pamant.

La sfarsitul filmului, intr-un citat s-a prezizat ca USA si Rusia au nu stiu cate bombe nucleare pentru astfel de situatii in care viatza Terrei s-ar pune in pericol din cauza unui meteorit.

Posted

La cat de evoluata este rasa umana si la cat de repede elimina ea tot ce o inconjoara....peste cativa ani o sa ajungem sa consideram mustele si tantarii specii pe cale de disparitie,daramite sobolanii!Cat despre asteroidul ala,de ce nu a venit mai devreme,doar avea atatea milioane de ani la dispozitie ?!

Posted

eu sincer .. momentan ok , da in viitorul apropiat , ma indoiesc ca tehnologia din zilele noastre nu ar face fatza unui asteroid ..

but still rats must DIE !! :rofl1:

Posted

Kill The RATS =)), the apocalips is near :D

nimeni nu stie knd va veni ap0calipsa decat Dumnezeu!Asa ca degeaba facem noi, omenii, precizari despre sfarsit!eu zic k nu mai avem mult ;) , poate ca gresesc, dar e o parere!

Posted

Astfel, in data de 31 octombrie 2.252.006, cand in SUA se va sarbatori Halloween-ul, Pamantul va asista la disparitia umanitatii si la afirmarea suprematiei unei alte specii: sobolanii.

Hmm ... in 2 mil jumate de ani, ma mai nasc reincarcat de vreo 500 de ori, mai fac vrei 100000 de prunci, si fac o mica-mare Romanie.

Despre ce o sa se intample in anu ala ... :gives:

Posted

La cat de evoluata este rasa umana si la cat de repede elimina ea tot ce o inconjoara....peste cativa ani o sa ajungem sa consideram mustele si tantarii specii pe cale de disparitie,daramite sobolanii!Cat despre asteroidul ala,de ce nu a venit mai devreme,doar avea atatea milioane de ani la dispozitie ?!

avea lag mai :D

ps: eazye ce semnatura :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Posted

Citat din Biblie:

Apocalipsa 16:16

" Duhurile cele rele i-au strîns în locul care pe evreieşte se cheamă Armaghedon. "

cand se va intampla acest lucru, atunci va fi vai sh-amar de noi ;) acolo vom fi majoritatea

Posted

Adica, din cer se vor auzi niste trambitele. Cand se aud acestea, atunci va fi prea tarziu sa iti para rau pentru pacate, nu va mai conta. Mortii vor invia si toate fiintele se vor aduna pe campia care in ebraica se numeste Armageddon. <- asta va fi ziua judecatii, poate ti mai cunoscut asa: The Day of Judgement

Posted

:crybaby: frightful :crybaby: :crybaby:

eu stiam ca a apoc. se va intampla asa : luna se va transorma in sange, ingerii vor suna din trambite, va ploua cu foc, etc , si pe cer va aparea o Cruce mai stralucitoare ca s0arele :dontknow: .Asa nea` povostit Tantea ( profu` d religie ) :crybaby:

Posted

Citeste Apocalipsa dupa Ioan si vei intelege ... adica vei afla cateva lucruri dar nu prea o sa intelegi nimic, apocalipsa e cea mai grea carte din Biblie, cred ca ai avea nevoie de cineva cine se pricepe la ea sa iti explice :) .... oricum decat sa citim si sa nu respectam ce scrie, mai bine nici nu stim ce scrie.

Posted

Daca totusi nu aveti chef sa cautati va zic eu: -> 6 ... 6 .... 6 <- numarul satanei, si astfel s-a adeverit ce scrie in Biblie, pe oricare produs pe care il cumparati este tiparit acest semn.

Semnul ultimelor vremuri ;)

ohh dear .... si dak imi scriu 666 pe frunte asta inseamna ca sunt posedat ? demon ?

@on : i don't belive this crap !!

Posted

lol :P piss on hell piss on 666 piss on HIM :))) , pe bune ca putin imi pasa de mister cu sms nr. 666 , iar cat despre apocalipsa , asa stiam si eu ca va ploua cu foc... etc, va fii un fel diablo 2 mai urat :) , but .. daca ai un suflet calumea... de ce sa iti fie frica ? :P

oh and rats still must die !

pS: cineva macar sunetu sa scoata de la banneru ala ca jur ca deja ma zgarie pe creieri

Posted

atk.oxyg3n Posted Today, 07:12 PM

QUOTE(shadowboss @ Oct 20 2006, 11:09 PM)

Daca totusi nu aveti chef sa cautati va zic eu: -> 6 ... 6 .... 6 <- numarul satanei, si astfel s-a adeverit ce scrie in Biblie, pe oricare produs pe care il cumparati este tiparit acest semn.

Semnul ultimelor vremuri

ohh dear .... si dak imi scriu 666 pe frunte asta inseamna ca sunt posedat ? demon ?

@on : i don't belive this crap !!

tu nu ai nici o treaba, esti paralel ... nu ai inteles nimic

[art]KGuard Posted Today, 09:00 PM

sincer, faza cu 666 de la codu d bare nu ma sperie, asa a fo sa fie.nu cred k este ceva legatura intre apocalipsa si codurile alea d bare

nu stiu ce sa cred, eu zic ca nimica nu se intampla in lumea asta din intamplare atata timp cat exista un Dumnezeu si un Inger de-al lui care s-a rasculat transformandu-se in Satana si devenind Inamicul nostru numarul 1, dar fiecare crede ce vrea :)

Nu stiu ce sa zic despre faza asta ... nu cunosc Biblia asa ca sa pot dezbate un subiect 100% pe o tema asemanatoare.

Posted

apocalipsa mi`ar place mai mult daca ar fii ca o provocare .. , la care sa se demonstreze ca suntem uniti etc (not..) si .. sa fie ceva genu filmului Armagedon , sau ceva de genu in care trebe cooperare etc , nu direct prapad :))

o invazie de shobolani ar fii mishto :))))))))))))

Posted

apocalipsa mi`ar place mai mult daca ar fii ca o provocare .. , la care sa se demonstreze ca suntem uniti etc (not..) si .. sa fie ceva genu filmului Armagedon , sau ceva de genu in care trebe cooperare etc , nu direct prapad :))

o invazie de shobolani ar fii mishto :))))))))))))

da tu crezi cai joc? sa fie cu nuj ce provocari etc.? =))=))=))=))

Posted

da tu crezi cai joc? sa fie cu nuj ce provocari etc.? =))=))=))=))

da tu crezi ca nu este un joc !? think about it ! nimeni nu poate spune exact maine murim cu totii sau nu. sunt pure speculatii ...

@shadowboss : exista un Dumnezeu si un Inger de-al lui care s-a rasculat transformandu-se in Satana si devenind Inamicul nostru numarul 1

si eu daca zic ca sunt defapt 2 extraterestrii, pentru care noi suntem ca furnicile dintr-un borcan ma crezi ? fiecare crede ce vrea. ( era doar o paranteza ... nu vreau sa deviem de la subiect mai mult decat am facut-o. )

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...