Jump to content
Sequenz 31

Sfarsitul Rasei Umane

Recommended Posts

Posted

Data la care Terra a fost anuntat ca va fi lovit de un asteroid este: 2019, stirea a fost publicata pe un site de astronomic (pe care nu il mai gasesc :( ) si calculele au fost superficiale, din pozitia si din directia de deplasare a asteroidului nu s-a putut calcula cu exactitate traiectoria acesteia, atunci era o maja de eroare de plus-minus 40 000 de KM + ca mai intervin atractiile gravitationale cand se apropie de alte planete (stele) si astfel isi poate schimba traiectoria oricand.

LE: Am gasit un site despre aceasta stire, oricum nu asta era site-ul original de unde am aflat stirea ... aici e ceva foarte vag + ca sansele sunt 1 la 250 000 sa ne loveasca:

http://www.hypography.com/article.cfm?id=32541

NASA Prepares for 'Last Chance' Meteor Shower:

http://www.hypography.com/article.cfm?id=32680

Posted

Data la care Terra a fost anuntat ca va fi lovit de un asteroid este: 2019, stirea a fost publicata pe un site de astronomic (pe care nu il mai gasesc :( ) si calculele au fost superficiale, din pozitia si din directia de deplasare a asteroidului nu s-a putut calcula cu exactitate traiectoria acesteia, atunci era o maja de eroare de plus-minus 40 000 de KM + ca mai intervin atractiile gravitationale cand se apropie de alte planete (stele) si astfel isi poate schimba traiectoria oricand.

LE: Am gasit un site despre aceasta stire, oricum nu asta era site-ul original de unde am aflat stirea ... aici e ceva foarte vag + ca sansele sunt 1 la 250 000 sa ne loveasca:

http://www.hypography.com/article.cfm?id=32541

NASA Prepares for 'Last Chance' Meteor Shower:

http://www.hypography.com/article.cfm?id=32680

NOT GON' HAPPEN!!!!!!!!!!

e imposibil(aproape) asa ceva,zimi u mie de cate ori sa mai prezis sfarsitul terrei prin asteroide,departarea lunii,sau multe alte porcarii :P

terra o sa moara incet incet din cauza multelor erori facute de om

in fine.....dak va fi sa fie lovit pamantul de asteroidul ala...then....BYE BYE :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

va spun de pe acum cine stie poate cade cu cativa ani mai devreme ;;)

Posted

pana atunci colonizam alte planete.... si cine stie cum vom evolua... nu cred ca vom ramane sub forma asta...parea mea... schimbarea climei se va face treptat asa ca avem timp sa evoluam si noi :)

Iti zic eu cum vom evolua: ne va creste o trompa si vom avea 4 picioare :-> ... Sa fim seriosi sfarsitul nu il stie nimeni decat D-zeu.

Posted

:-O Wow sanse mai bune ca la Loto. Si daca ma gandesc ca la Loto am castigat....

Posted

oldman Yesterday, 08:51 PM Post #38

QUOTE(shadowboss @ Oct 18 2006, 06:34 AM)

Wow sanse mai bune ca la Loto. Si daca ma gandesc ca la Loto am castigat....

=)) doamne : :banana:

PS: cand am citit titlul topicului m-am gandit la Biblie si ce scrie acolo. Este vprba ca in ultima perioada a Terrei pe toate produsele cumparate o sa fie semnul lui DeviL.

Din intamplare intr-o noapte am vb pe DC++ cu un satanist, el mi-o adus la cunostintza urmatorul lucru: daca va uitati la codul de bara al oricarui ambalaj, o sa vedeti primile doua bari mai lungi si mai subtiri. Exact aceleasi bari apar si in mijloc si la capat. Informati-va ce inseamna acele bari lungi duble :)

Daca totusi nu aveti chef sa cautati va zic eu: -> 6 ... 6 .... 6 <- numarul satanei, si astfel s-a adeverit ce scrie in Biblie, pe oricare produs pe care il cumparati este tiparit acest semn.

Semnul ultimelor vremuri ;)

Guest l2c3Silver
Posted

Da...interesant.....cred ca ar fii mai bine sa nu mai cumpar nimik cu cod de bare....dar partea proasta e ca sunt fumator... si tre sa iau tigari....asta e...Si de murit tot murim...nu tre sa asteptam, 200.000 de ani ca sa murim... nasol pt cei de atunci....

Posted

daca cititi Biblia la Apocalipsa, va veti da seama k nu mai avem mult :crybaby: :crybaby: :crybaby:

acolo sunt multe chesti, despre venirea Domnului, si multe dintre ele s`au petrecut ...

Posted

faza cu 666 .. zici ca e nr. de sms a lu' mister fekete'jow

iar faza cu asteroizii ca vor tocii planeta noastra .. , is muuult mai multzi ani in care muultzi asteroizi vor trece pe langa noi pe langa luna etc , unu chiar pe aproape (nu mai stiu linku unde am citit) era la vre`o 20 000 KM de pamant , ala se vede super mare atunci :)

daca e sa nu se intample nimic pana peste 2 000 000 cand cica vine ala (sau cand era) pana atunci tehnologia va fii probabil destul de avansata incat sa poata distruge un intreg asteroid cu ce stiu yo ce .. ma rog , apoi daca nu ma asigur yo ca pruncii mei si generatiile mele ce o sa urmeze din mine sa faca bine sa poarte tricou cu "Anti Shobolani" si sa inceapa sa omoare shobolanii :kar: :gun: :rofl1:

si printr'e altele .. :gives:

ps o sa imi pun la signiture ceva "Kill the rats , the end is near !! : :rofl1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...