Jump to content
ArchAngelis

Sexy Lounge

Recommended Posts

Posted

Discutii usoare de noapte, hai ca pun si eu o intrebare, pentru fete mai mult, ce parere aveti despre cunningulus ? Va provoaca scarba ? Eu personal am avut o prietena care dupa ce ii faceam cunningulus, ii era scarba sa ma mai sarute, abea dupa ce ma spalam 10 min pe dinti indraznea sa ma mai pupe. In fine a trecut peste acest lucru, acum ma intereseaza parerea voastra, chiar si a baietilor in cazul sexului oral ... :)

Posted

Discutii usoare de noapte, hai ca pun si eu o intrebare, pentru fete mai mult, ce parere aveti despre cunningulus ? Va provoaca scarba ? Eu personal am avut o prietena care dupa ce ii faceam cunningulus, ii era scarba sa ma mai sarute, abea dupa ce ma spalam 10 min pe dinti indraznea sa ma mai pupe. In fine a trecut peste acest lucru, acum ma intereseaza parerea voastra, chiar si a baietilor in cazul sexului oral ... :)

"cunningulus"? =))

sry sa te dezamagesc, dar ma indoiesc ca vreo fata isi va exprima aici parerea despre asa ceva. eu, in nici un caz.

hai sa n-o luam pe aratura. savage, ar fi fain daca faci vreun jpg ceva pt prietena ta, sa incerci sa eviti inimioarele in exces, nu pari a avea nici tu varsta, si probabil nici ea, pentru chestiutze fluffy de valentine's day. poti sa prelucrezi o poza cu voi doi astfel incat sa fie ceva nice (backgrounduri medievale, acvatice, geografice - la alegerea ta- si voi doi cu o vestimentatie potrivita, un text pe poza de genul "ma faci fericit", poate se potriveste si cu ideea pozei in sine)... si la sfarsit, te duci cu jpg-ul la un studio foto si-i pui sa ti-l printeze pe o hartie lucioasa si voila :)

ps: pt amatori, mi-ar place si mie sa primesc asa ceva :P

Posted

Hahah cineva are sechele :) Hai acum nu fiti timizi stiti vorba aia?

Fiecare pasare pe limba ei piere =))

Da sa nu deviem :) si nici sa nu cerem cadouri :D ele vin de la sine

Posted

Ghiba.... fara detalii pe forum PLS.

Sa nu aud de cunnilingus pe aici ca iese urat lol.

=)) nice...Ghiba da poate ne faci tu un filmulet...sa ne arati si noua cum se face? :)

Posted

Am inceput deja sa prelucrez o poza cu noi si incepe sa prind contur. Cand sunt destul de multumit o trag la imprimanta :lol:

Si ne`o arati si noua ! :D

Sau macar mie, ca eu ti`am dat ideea ! :)))

Posted

eu cred ca ar fi mai de efect o cina gatita acasa (daca tot nu vrei sa fie prea costisitoare) si o sticla de vin bun... si dupa vedeti voi care vor fi cadourile urmatoare...

:angelbath:

Posted

eu cred ca ar fi mai de efect o cina gatita acasa (daca tot nu vrei sa fie prea costisitoare) si o sticla de vin bun... si dupa vedeti voi care vor fi cadourile urmatoare...

:angelbath:

un cunnilingulus ar putea fi cadoul urmator..sau un 69 (ma refer la Nokia N69) =))

Posted

Mai eu chiar nu inteleg femeile astea :| Iar m-am certat cu asta ... Cum sa ma certe ca am dormit mai mult dimineata si am intarziat la scoala ? A crezut ca m-am vazut cu altcineva, era 6 dimineata ffs :| Ce-i in mintea lor ? Nu mai suport, cum sa te uiti pe desfasurator la telefon, sa vezi ca am vb jumate de ora cu o colega si sa te certi cu mine pe tema asta ? Numai gata, voi ce parere aveti ? ea mi-a zis azi ca s-a terminat totul ... sa ma duc sa ma impac cu ea ? mai are rost cand e atat de nebuna ? Pot sa spun ca am pierdut 7-8 luni aiurea :| Ce o fi ma in mintea lor ? Asta e masochista, mereu imi zicea ca faceam niste lucruri pe care le inventa tot ea, iar eu ma chinuiam sa-i explic si ea tot nu si nu, la un moment dat m-am enervat si am trimis-o acasa, atunci mi-a zis ca sa nu ma supar ca doar ii place fata mea cand ma chinui sa-i explic ca am dreptate :| I mean, how sick can you be ?

Posted

dude, solutia e simpla. cauta alta. la varsta asta nu esti tu de statice :). iei una, o putzaiesti bine. daca face figuri, iei alta. daca nu face figuri, tot iei alta ca dupa aia o sa-ti para rau ca ti-ai pierdut timpul cu o fufa second hand! cand o sa ajungi si tu la 25 de ani, o sa gasesti una calumea si pe aia o tii! pana atunci, tu esi sefu`!!!

Posted

Mai eu chiar nu inteleg femeile astea :| Iar m-am certat cu asta ... Cum sa ma certe ca am dormit mai mult dimineata si am intarziat la scoala ? A crezut ca m-am vazut cu altcineva, era 6 dimineata ffs :| Ce-i in mintea lor ? Nu mai suport, cum sa te uiti pe desfasurator la telefon, sa vezi ca am vb jumate de ora cu o colega si sa te certi cu mine pe tema asta ? Numai gata, voi ce parere aveti ? ea mi-a zis azi ca s-a terminat totul ... sa ma duc sa ma impac cu ea ? mai are rost cand e atat de nebuna ? Pot sa spun ca am pierdut 7-8 luni aiurea :| Ce o fi ma in mintea lor ? Asta e masochista, mereu imi zicea ca faceam niste lucruri pe care le inventa tot ea, iar eu ma chinuiam sa-i explic si ea tot nu si nu, la un moment dat m-am enervat si am trimis-o acasa, atunci mi-a zis ca sa nu ma supar ca doar ii place fata mea cand ma chinui sa-i explic ca am dreptate :| I mean, how sick can you be ?

=))

las`o`n biata ei :D m`am amuzat copios la faza asta... poate e numai nesigura pe ea... dar asta nu explica... pe termen lung fii sigur ca nu se va ameliora :naughty:

Posted

Ghiba,femeile sunt )((//&%/&%$ pffff,uneori nici ele nu se inteleg,deci nu incerca sa le intelegi ca o iei razna pana la urma..dar cand e iubire,lucrurile sunt asa simple.. :rolleyes:

Posted

Ghiba,femeile sunt )((//&%/&%$ pffff,uneori nici ele nu se inteleg,deci nu incerca sa le intelegi ca o iei razna pana la urma..dar cand e iubire,lucrurile sunt asa simple.. :rolleyes:

Bine spus...eu de multe ori ma intreb ce o fii in capul meu :)) chiar nu ma inteleg...deci nu ma astept sa ma inteleaga altii :D

So...nu incercatzi sa intelegetzi femeile pt. ca nu o sa reusitzi :P

Posted

Bine spus...eu de multe ori ma intreb ce o fii in capul meu :)) chiar nu ma inteleg...deci nu ma astept sa ma inteleaga altii :D

So...nu incercatzi sa intelegetzi femeile pt. ca nu o sa reusitzi :P

Hmm da esti o mica enigma a Universului.. nush cati pot sa te descifreze. Aia care reusesc ar merita un premiu

Posted

Hmm da esti o mica enigma a Universului.. nush cati pot sa te descifreze. Aia care reusesc ar merita un premiu

Mda...problema e ca nu multi au incercat sa ma cunoasca, sa ma inteleaga. Sunt foarte putini cei care au reusit asta :)

Posted

Mda...problema e ca nu multi au incercat sa ma cunoasca, sa ma inteleaga. Sunt foarte putini cei care au reusit asta :)

putini si fericiti.:) Oricum primii pasi spre o relatie frumoasa sunt cunoasterea sau placerea de a explora :)

:wub:

Posted

esti norocoasa... la mine niciunul n`a reusit... dar poate ca nici nu`i las :nanana:

Posted

esti norocoasa... la mine niciunul n`a reusit... dar poate ca nici nu`i las :nanana:

Ar trebui sa`i lasi pe cei care merita. Este adevarat ca majoritatea nu merita dar...trebuie sa fie o pers. acolo si pt. tine, nu ? ;;)

Posted

Ar trebui sa`i lasi pe cei care merita. Este adevarat ca majoritatea nu merita dar...trebuie sa fie o pers. acolo si pt. tine, nu ? ;;)

:whistle: poate :) u stii cel mai bine

Da Sere joaca in defensiva :) se apara cu 5 fundasi in linie :P

Posted

:whistle: poate :) u stii cel mai bine

Da Sere joaca in defensiva :) se apara cu 5 fundasi in linie :P

and the point is? :nanana:

ma apar asa cum trebuie sa o fac.. si fata de cine trebuie sa o fac :)

@Kiss neaaaah :) eu voi alege.. I always have, I always will :right:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...