Savag3 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Pai ma, mai bine fac singur ca tot ma ocup de grafica :lol: Thanks for the advice
DAZZAW17 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 sunt destul de adorit , dar am sa revin maine seara cu noi episoade ..
Ghiba Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Discutii usoare de noapte, hai ca pun si eu o intrebare, pentru fete mai mult, ce parere aveti despre cunningulus ? Va provoaca scarba ? Eu personal am avut o prietena care dupa ce ii faceam cunningulus, ii era scarba sa ma mai sarute, abea dupa ce ma spalam 10 min pe dinti indraznea sa ma mai pupe. In fine a trecut peste acest lucru, acum ma intereseaza parerea voastra, chiar si a baietilor in cazul sexului oral ... :)
Edelweiss Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Discutii usoare de noapte, hai ca pun si eu o intrebare, pentru fete mai mult, ce parere aveti despre cunningulus ? Va provoaca scarba ? Eu personal am avut o prietena care dupa ce ii faceam cunningulus, ii era scarba sa ma mai sarute, abea dupa ce ma spalam 10 min pe dinti indraznea sa ma mai pupe. In fine a trecut peste acest lucru, acum ma intereseaza parerea voastra, chiar si a baietilor in cazul sexului oral ... :) "cunningulus"? sry sa te dezamagesc, dar ma indoiesc ca vreo fata isi va exprima aici parerea despre asa ceva. eu, in nici un caz. hai sa n-o luam pe aratura. savage, ar fi fain daca faci vreun jpg ceva pt prietena ta, sa incerci sa eviti inimioarele in exces, nu pari a avea nici tu varsta, si probabil nici ea, pentru chestiutze fluffy de valentine's day. poti sa prelucrezi o poza cu voi doi astfel incat sa fie ceva nice (backgrounduri medievale, acvatice, geografice - la alegerea ta- si voi doi cu o vestimentatie potrivita, un text pe poza de genul "ma faci fericit", poate se potriveste si cu ideea pozei in sine)... si la sfarsit, te duci cu jpg-ul la un studio foto si-i pui sa ti-l printeze pe o hartie lucioasa si voila :) ps: pt amatori, mi-ar place si mie sa primesc asa ceva :P
Sp4wN`19 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ghiba.... fara detalii pe forum PLS.Sa nu aud de cunnilingus pe aici ca iese urat lol.
Lancelot Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Hahah cineva are sechele :) Hai acum nu fiti timizi stiti vorba aia? Fiecare pasare pe limba ei piere Da sa nu deviem :) si nici sa nu cerem cadouri :D ele vin de la sine
Lord^Kani Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ghiba.... fara detalii pe forum PLS. Sa nu aud de cunnilingus pe aici ca iese urat lol. nice...Ghiba da poate ne faci tu un filmulet...sa ne arati si noua cum se face? :)
Savag3 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Am inceput deja sa prelucrez o poza cu noi si incepe sa prind contur. Cand sunt destul de multumit o trag la imprimanta :lol:
THuG-Radu Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Am inceput deja sa prelucrez o poza cu noi si incepe sa prind contur. Cand sunt destul de multumit o trag la imprimanta :lol: Si ne`o arati si noua ! :D Sau macar mie, ca eu ti`am dat ideea ! )
Ayana Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 eu cred ca ar fi mai de efect o cina gatita acasa (daca tot nu vrei sa fie prea costisitoare) si o sticla de vin bun... si dupa vedeti voi care vor fi cadourile urmatoare... :angelbath:
Lord^Kani Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 eu cred ca ar fi mai de efect o cina gatita acasa (daca tot nu vrei sa fie prea costisitoare) si o sticla de vin bun... si dupa vedeti voi care vor fi cadourile urmatoare... :angelbath: un cunnilingulus ar putea fi cadoul urmator..sau un 69 (ma refer la Nokia N69)
Ayana Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 so not funny si unde e sentimentul?? off sigur nu`si va aminti tipa "cadoul" asta.... mey nu stiti nimic :angelbath:
Ghiba Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Mai eu chiar nu inteleg femeile astea Iar m-am certat cu asta ... Cum sa ma certe ca am dormit mai mult dimineata si am intarziat la scoala ? A crezut ca m-am vazut cu altcineva, era 6 dimineata ffs Ce-i in mintea lor ? Nu mai suport, cum sa te uiti pe desfasurator la telefon, sa vezi ca am vb jumate de ora cu o colega si sa te certi cu mine pe tema asta ? Numai gata, voi ce parere aveti ? ea mi-a zis azi ca s-a terminat totul ... sa ma duc sa ma impac cu ea ? mai are rost cand e atat de nebuna ? Pot sa spun ca am pierdut 7-8 luni aiurea Ce o fi ma in mintea lor ? Asta e masochista, mereu imi zicea ca faceam niste lucruri pe care le inventa tot ea, iar eu ma chinuiam sa-i explic si ea tot nu si nu, la un moment dat m-am enervat si am trimis-o acasa, atunci mi-a zis ca sa nu ma supar ca doar ii place fata mea cand ma chinui sa-i explic ca am dreptate I mean, how sick can you be ?
Christian Verhulst Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 dude, solutia e simpla. cauta alta. la varsta asta nu esti tu de statice :). iei una, o putzaiesti bine. daca face figuri, iei alta. daca nu face figuri, tot iei alta ca dupa aia o sa-ti para rau ca ti-ai pierdut timpul cu o fufa second hand! cand o sa ajungi si tu la 25 de ani, o sa gasesti una calumea si pe aia o tii! pana atunci, tu esi sefu`!!!
Ayana Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Mai eu chiar nu inteleg femeile astea Iar m-am certat cu asta ... Cum sa ma certe ca am dormit mai mult dimineata si am intarziat la scoala ? A crezut ca m-am vazut cu altcineva, era 6 dimineata ffs Ce-i in mintea lor ? Nu mai suport, cum sa te uiti pe desfasurator la telefon, sa vezi ca am vb jumate de ora cu o colega si sa te certi cu mine pe tema asta ? Numai gata, voi ce parere aveti ? ea mi-a zis azi ca s-a terminat totul ... sa ma duc sa ma impac cu ea ? mai are rost cand e atat de nebuna ? Pot sa spun ca am pierdut 7-8 luni aiurea Ce o fi ma in mintea lor ? Asta e masochista, mereu imi zicea ca faceam niste lucruri pe care le inventa tot ea, iar eu ma chinuiam sa-i explic si ea tot nu si nu, la un moment dat m-am enervat si am trimis-o acasa, atunci mi-a zis ca sa nu ma supar ca doar ii place fata mea cand ma chinui sa-i explic ca am dreptate I mean, how sick can you be ? las`o`n biata ei :D m`am amuzat copios la faza asta... poate e numai nesigura pe ea... dar asta nu explica... pe termen lung fii sigur ca nu se va ameliora
gBr Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ghiba,femeile sunt )((//&%/&%$ pffff,uneori nici ele nu se inteleg,deci nu incerca sa le intelegi ca o iei razna pana la urma..dar cand e iubire,lucrurile sunt asa simple.. :rolleyes:
Kiss Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ghiba,femeile sunt )((//&%/&%$ pffff,uneori nici ele nu se inteleg,deci nu incerca sa le intelegi ca o iei razna pana la urma..dar cand e iubire,lucrurile sunt asa simple.. :rolleyes: Bine spus...eu de multe ori ma intreb ce o fii in capul meu chiar nu ma inteleg...deci nu ma astept sa ma inteleaga altii :D So...nu incercatzi sa intelegetzi femeile pt. ca nu o sa reusitzi :P
Lancelot Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Bine spus...eu de multe ori ma intreb ce o fii in capul meu chiar nu ma inteleg...deci nu ma astept sa ma inteleaga altii :D So...nu incercatzi sa intelegetzi femeile pt. ca nu o sa reusitzi :P Hmm da esti o mica enigma a Universului.. nush cati pot sa te descifreze. Aia care reusesc ar merita un premiu
Kiss Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Hmm da esti o mica enigma a Universului.. nush cati pot sa te descifreze. Aia care reusesc ar merita un premiuMda...problema e ca nu multi au incercat sa ma cunoasca, sa ma inteleaga. Sunt foarte putini cei care au reusit asta :)
Lancelot Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Mda...problema e ca nu multi au incercat sa ma cunoasca, sa ma inteleaga. Sunt foarte putini cei care au reusit asta :)putini si fericiti.:) Oricum primii pasi spre o relatie frumoasa sunt cunoasterea sau placerea de a explora :) :wub:
Ayana Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Mda...problema e ca nu multi au incercat sa ma cunoasca, sa ma inteleaga. Sunt foarte putini cei care au reusit asta :)esti norocoasa... la mine niciunul n`a reusit... dar poate ca nici nu`i las :nanana:
Kiss Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 esti norocoasa... la mine niciunul n`a reusit... dar poate ca nici nu`i las :nanana: Ar trebui sa`i lasi pe cei care merita. Este adevarat ca majoritatea nu merita dar...trebuie sa fie o pers. acolo si pt. tine, nu ?
Lord^Kani Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 esti norocoasa... la mine niciunul n`a reusit... dar poate ca nici nu`i las :nanana: nici unul?da cum de?esti asa defensiva?
Lancelot Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ar trebui sa`i lasi pe cei care merita. Este adevarat ca majoritatea nu merita dar...trebuie sa fie o pers. acolo si pt. tine, nu ? :whistle: poate :) u stii cel mai bine Da Sere joaca in defensiva :) se apara cu 5 fundasi in linie :P
Ayana Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :whistle: poate :) u stii cel mai bineDa Sere joaca in defensiva :) se apara cu 5 fundasi in linie :Pand the point is? :nanana: ma apar asa cum trebuie sa o fac.. si fata de cine trebuie sa o fac :)@Kiss neaaaah :) eu voi alege.. I always have, I always will :right: