ArchAngelis Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Si ai uitat sa specifici ca esti si un elev silitor ! De fapt, ain`t we all ? :D sa te vad ca spui asta pe la vreo' 70 ani :D :blink:
Savag3 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Eu unu am de gand sa urmez exemplul bunicului si sa traiesc 150 de ani.Nu beau, nu fumez, nu ma droghez. Sanatatea este pe primul loc. :)
ArchAngelis Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Eu unu am de gand sa urmez exemplul bunicului si sa traiesc 150 de ani. Nu beau, nu fumez, nu ma droghez. Sanatatea este pe primul loc. :) se pare ca si "activitatile" care produc placeri cerebrale dauneaza sanatatii , sa inteleg ca ai de gand sa te calugaresti ?
Savag3 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Wtf? Bunicu a avut copii hahahahah anyway....intersting story
martafoy Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ... Ma intorc lejer de la faculta Oi fii tu vreun geniu sa faci facultatea asa de mic ?!
ArchAngelis Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Oi fii tu vreun geniu sa faci facultatea asa de mic ?!na la el :clap: ma cunosti macar de faci asfel de afirmatii ?
martafoy Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 sunt de ajuns cateva posturi d-ale tale sa iti faci o idee...asa e ca am dreptate? :) (te-am prins cu minciulica)
ArchAngelis Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 sunt de ajuns cateva posturi d-ale tale sa iti faci o idee...asa e ca am dreptate? :) (te-am prins cu minciulica) da ma mai prins , impusca-te de fericire ca ma cunosti tu pe mine :) De unde nu stii ca nu cumva tin un blog pe unde mai postez .... :blink: in fine hai gata ca nu imi place sa vorbesc degeaba , pentru ca in orice caz cu tine nu am ce ... " autotcunoscatorule "
Z3r0 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 autotcunoscatorule " maybe "atotcunoscatorule", apropo la ce facultate esti ? :blink:
Edelweiss Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 hmmm.. era si asta un topic fain si voi il transformati intr-o lupta de orgolii. hai mai bine sa vorbim despre sex :D (ca tot astepta lancelot sa devieze discutia in directia asta...)btw, archangelis (aka sasha) are vreo 19-20 de ani din ce stiu eu. si e foarte neglijent cu gramatica limbii romane, el vorbeste in general in 100010101101111010101111... cu stringurile sta mai prost. dar garantez ca e intr-adevar de treaba ;)
Raul Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Si eu garantez ca nu e fata tu stii cel mai bine :P
ArchAngelis Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 tu stii cel mai bine :P stie el ce stie :nanana: D'Amore a'la mexicane' E cam seara ... ma rog , in mod normal ar trebuii sa se vada inca soarele , dar cum ieri a fost o ploaie asa de frumoasa incat nu m-am putut abtzine sa injur mai toata ziua , ca de , planuisem eu cu catziva prieteni sa iesim la padure , un mic , o gluma , cu prietenele dupa noi , alea alea ... ( noi sa stam ,bem bere ... ele sa faca miciiiiii .... logic nu ? :D ) dar , cum am zis , incepuse ploaia ... m**zii masii ... , stateam si holbam cepele cum siroaie lungi de apa se preling slo***os pe geamul din bucatarie , oftez , murmur vreo 2 injuraturi la gandul ca s-a dus p**lii de suflet toata treaba ... ma ridic greoi , ca un bosorog de 60 ani care tre sa dea scaunul in ratb, si imi misc gratzios curu' pana in sufragerie , ma tolanesc in pat si dau drumul la TV doar doar , poate poate am sa gasesc ceva interesant , tziai gasit .... frec telecomanda de pe un post pe altu' , nimic interesant . il inchid , si ma misc din nou , la fel de gratzios pana la Pc ... frec si pe acolo inspe mii de forumuri , nimic , ma uit in sictir la telefon , culmea ... incepe sa sune ... ba esti covrig ... ? in fine ... Ma dezmeticesc , si raspund , unu din amicii cu care trebuia sa mergem la padure ma anuntza ca , daca tot ploua si navem ce sa facem decat sa amanam pe altadata ... macar hai dreaq iesim la o bere intr-un pub ceva , zis si facut , pana una alta s-a facut 16:00 ceasu' , ahemz , tre sa ma car ... Ma'n-talnesc cu lumea , care cu pretena , stramba ... breloc'u dupa el ... asta e , cu mic cu mare ... hai sa mergem ,... gasim o petarda de pub , ne bagam p-acolo , si vine unu sa ne ia comanda .... , dupa ce am stat vero 30 min sa ne holbam in menoi si altele 20 min sa ne consultam intre noi , n-am hotarat , ( primul rand ) .... ala 2 teddy ( tuborg ) , 3 cafele , 1 un metru tareee ( 100g votka ) ... plm , in fine , ce au mai zis astia , ospataru' kinez ca nu stia la ce ne referim ... in fine i-am explicat ce si cum , pleaca , .....vine , ne intinde alea pe masa , si se cara ... Noi caterinca grupa mare ... in dreapta noastra vreo' trei tipe la masa , buuune rau , eh ...s-au carat terorizate dupa vreo 30 minute , nimic nou . Interesant era daca ramaneau .. ramanem intre ai nostrii , deh , dupa una bucata buna de vreme berea incepe sa isi faca efectu , ne duceam la toaleta pe rand , mai aveam putin sa plecam in grup ca fetele , plm unii tzinand cont de asta , s-a inceput cu tampenii , ba lu ala sare in bere , lu aia zahar in cafea , eu m-iam primit in bere asa : Sare , Zahar , Sare de lamaie , Sos de rosii , mustar .... ) adica nah meniul zilei respective . tipii care imi pusese mie asta , buni tovarasi , n-aveam cum sa fac gura pe tema asta , am zambit amar , inghitzit in sec si las ca vo' fac eu ... in gand . dupa o perioada de stat la masa , se umfla vezica in astia 2 , se cara ... eu , ca sa ii linistesc ( sa plece amandoi ) m-am dus pana la bar vezi doamne sa cer nota , ca si asa vroiam sa plecam . Este... fix dupa nota ma duceam eu , cum sa nu .... - s'arna .... ce avetzi picant pe aici ... - pai stitzi , aia aia aia ...( mancaruri ... .) ... - nu don;soara .. aaaa piper, boia , paprika ... chestii dastea , avetzi .. ??! - da cum sa nu , dar vedeti ca paprika este mexicana .... - dar de ce va trebuie ..... - eh . surpriza Zameste la mine , imi da ce ii cerusem , si plec ... ii le torn in tentativa de bere , ca deja ii turnase lumea de detoate .. si moi , venii cu cireasa de pe tort , un pumn de paprika mexicana ca nu m-am sfiit sa il torn pe tot in bere , .... I-au amestec , cam rosiatc continutul ...asta e , sa speram ca nu se prinde ... Vine tipu' de la baie , aprinde o tzigare , fumeaza linistit , pune mana pe bere duce la gura , si bea .... si bea ... si ... face ochii cat cepe , bou inghitzise calumea . asta e ...nocoru lui , In fine , injuraturi de mame de tatzi , surori , de de toate ... noi pe jos de ras , asta rosu la fatza , s-a intors dupa o juma de ora de stat in baie ... :D ce sa ii fac daca se pune cu dracu' acu na... Se "suna" de plecare ca era deja tarziu , ne echipam , strangeri de mana , mai cate o injuratura , de dulce , de acru ,.. ca in vremurile bune . Fiecare ba isi cheama taxiu , care nare , care are... pleaca cu masina ... Ajung frumusel acasa , ma pun la pc , nu stau nici 20min la el , ca suna telefonu , ... "- ma cine dracu sa fie la ora asta .... ? " eu .. -Alo ? ..... - " Fu****tzi n**tzia si mor***tii m***tii , [.........lista continua....... ] , ca nu pot sa ma c*ac calumea din cauza ta , ca ma ustura cu*8u de la c**tu ala care mi l-atzi pus in bere , bu**langiilor ..fut**vas in g*8ra de ha*****tzi , lasa ca va ard eu , bagam**ias p**8la sa imi bag .... -Aaaha , cacare placuta atunci , ca eu ma duc sa ma pis.... Si de ce ma sunase tomai pe mine , pentru ca banuia el ceva ceva..... B)
Savag3 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 loool hahahahhahahahahhhami-a placut...am ras de m-am prapadit
ArchAngelis Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Good old days , orcum a jurat ca nu ma iarta pe tema asta ..... well who know .... poate o sa aiba sansa.... :dontknow: ....poate :D
Lancelot Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 :) Sasha cate sunt traite cate sunt auzite cate sunt simtite? si mai ales.. cine esti tu actually?:)
ArchAngelis Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 :) Sasha cate sunt traite cate sunt auzite cate sunt simtite? si mai ales.. cine esti tu actually?:)nightway.ablog.ro e blogu meu ..... de acolo sunt luate :) Si sunt postate acolo de ceva vreme.....
Lancelot Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 e hai ca am reusit sa te irit : :D }{ sa treaca ) So cand ai dorit prima oara sa iti omori prietena?
Erazz Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Am intrat si eu pe blogul tau imi place cum redactezi si cum expui ce faci citez "m-a iau frumusel de un picior si ma arunc pe canapeaua din sufragerie la televizor" super :D
ArchAngelis Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Am intrat si eu pe blogul tau imi place cum redactezi si cum expui ce faci citez "m-a iau frumusel de un picior si ma arunc pe canapeaua din sufragerie la televizor" super :D PS : nu fac reclama , si "gramatica" nu este punctul meu forte datorita faptului ca pe tastatura scriu f repede , diacritice nu pun din lene , si deseori fac greseli de tastare , nu gramaticale cum spun altii . Dar in fine ...revenind :D
Erazz Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 a nu m am luat de tine ca si eu sunt lafel ca tine intr un fel :) dar imi placuse chestia cu m am luat de un picior
mircea_dbv Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 acu 2 zile m-a pleznit o colega pt ca incerca sa doarma la ora de romana(tot timpu doarme la scoala ) si eu am luat un ziar,l-am rupt si i l-am bagat in ureche.. s-a ridicat aia ,m-a bagat in mama si mi-a dat cateva palme...:rofl1:
ArchAngelis Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 a nu m am luat de tine ca si eu sunt lafel ca tine intr un fel :) dar imi placuse chestia cu m am luat de un picioreh , expresii am destule , dar nu ma lasa etica regulamentului care imi acorda libera exprimare prin lege sa le postez :blink: